restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

miercuri, 5 septembrie 2012

Doctorul VOINEA STELIAN , o personalitate de inalta tinuta intelectuala si profesionala !


Fie ca unor trogloditi ai sortii  le convine sau nu , medicul Voinea Stelian ramane in fruntea topului celor mai respectate si apreciate personalitati in randul comunitatii noastre si una din putinele voci care rostesc numele Calafatului in medii si cercuri  academice si nu numai .
Rezultatele pe plan profesional ,ambitia in studiul permanent si aprofundat ,dublate de o ,,chemare " launtrica catre meseria de medic chirurg , au facut de-a lungul anilor ca doctorul Voinea Stelian sa fie indinspensabil acestei parti sud-vestice a Olteniei .
Dr. chirurg ,manager SmC-Voinea Stelian
Respectul nostru, al celor ce formam comunitatea ,pentru medici si dascali ,ar trebui invatat in cei sapte ani de acasa dar din pacate unele vietuitoare care-si zic cu mare indulgenta ,,oameni" , recurg in numele unei invidii orbesti si de multe ori si prin prisma unor frustrari personale de nedepasit , la fel si fel de jigniri gratuite la adresa unor oameni de o inalta tinuta intelectuala si profesionala, oameni care scriu istoria pozitiva a unei comunitati .
Ei , miticii si euglenele verzi al caror vocabular insalubru se simte zi de zi de-a lungul si de-a latul internetului , ei, cei care prin pur si simpla existenta dau o duhoare pestilentiala mediului ambiental  , ar trebui sa stie ca meseria de medic incepe cu mult inainte de a termina facultatea de profil , poate uneori chiar din copilarie cand intrebat fiind ce vrei sa te faci , subconstientul unora le  spune , pur si simplu cuvantul  ,,doctor...!!! " .
De cate ori studentul Voinea Stelian o fi vrut sa renunte datorita unor greutati la limita suportabilului aparute pe parcursul facultatii , dar nu a facut-o si a mers ca un adevarat invingator inainte spre menirea lui de ,,salvator de vieti " ?!
Primele ore de anatomie la morga , sesiunile cu examene extenuante ,etapele de stagiatura si ulterior rezidentiatul fac dintr-un student la medicina , doctorul sau vraciul de maine , cel la care apelezi ca la D-zeu atunci cand sanatatea iti joaca feste si pentru imbunatatirea sau salvarea ei ai fi in stare sa dai orice de pe lume .
Am aflat ca Omul Voinea Stelian, nu a fost un simplu student cu aplecare catre medicina , ci a avut ,,talentul de medic " in sange ,fapt confirmat de cariera sa ulterioara si  de cei care-l cunosc mai indeaproape .
Inafara de meseria de medic chirurg , Voinea Stelian a fost si ramane pentru Calafat eminenta care gandeste lucrurile in adevarata lor profunzime  , de multe ori extragand esentialul si punandu-l intr-o fraza simpla pentru a se face inteles si de ultimul ,,samaritean ". Niciodata , datorita modestiei ce-l caracterizeaza nu a pozat in ,,buricul pamantului " , desi ar fi putut s-o faca fara a putea fi acuzat ... el , a ales sa ramana acelasi OM .
De foarte multe ori s-a apelat la sfatul doctorului Voinea in ceea ce priveste rezolvarea unor  probleme de interes obstesc si este poate singurul intelectual care nu de putine ori in momente critice  ,a repus orasul pe ,,linia ferata" catre viitor ,,linie ferata " de pe care, din pacate,deraiase cu voie sau fara voie .
Multi i-au cerut si continua sa-i ceara sfatul de om intelept , dar foarte putini au demnitatea sa o recunoasca , pe foarte multi i-a salvat din ghearele mortii si foarte putini isi mai aduc aminte cand plangand si disperati l-au cautat acasa si la ceasuri tarzii in noapte ... asta e ?!

Domnule doctor Voinea Stelian , redactia Adevarul de Calafat , in numele oamenilor de bun simt din mun. Calafat si din aceasta parte a Olteniei , va asigura de tot respectul si admiratia pe care singur v-ati castigat-o de-a lungul intregii dvs. cariere de succes !!! SA NE TRAITI , CA NE TREBUITI !!!

36 de comentarii:

  1. Rusine celor care nu stiu sa aprecieze adevaratele valori .Stelica , Dan Vana , Sandu de la muzeu si inca cativa sunt singuri de care istoria orasului nostru va consemna ceva peste ani si ani .Restul buni doar la cvorum , daca imi este permisa o gluma .
    Va felicit bravo !

    RăspundețiȘtergere
  2. merita mult mai mult decat aprecierea noastra

    RăspundețiȘtergere
  3. Intradevar cine n-are doctor Voinea sa-si cumpere .

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vad prin comentariul sters ca au si aparut schizofrenicii sa arunce cu noroi .Poate asa ii apuca cand se uita dimineata in frigider si vad ca bate vantul prin el .Saracilor mars la munca nu la intins mana !

    RăspundețiȘtergere
  6. ba staniciule dar ce-l mai pupi in pula pe betivanul asta de voinea.esti jalnic baiete

    RăspundețiȘtergere
  7. O recomandare pentru retardati: BALACEANCA !!!

    RăspundețiȘtergere
  8. sa vezi ce o sa ramana doctorul iar stupefiat daca il mananca in cur ca pe zambilica sa candideze la parlamentare cumva

    RăspundețiȘtergere
  9. ninele, ti-a promis voinea ca te angajeaza la spital ca vad ca te pricepi la lins ,unul ti-a dat casa.altu sevici, altii bani tu it-i faci treaba in continuare ,mare tupeu si nesimtire trebuie sa ai in tine baiatas mic si cu gel in cap.

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  11. sa vezi ce calareala iei tu Ninele daca vad alde Guta si Girtoi ce bazaconii scrii tu la comentarii

    RăspundețiȘtergere
  12. ha ha ha ha iar se cearta astia .Bagabontilor sunteti toti o apa si un pamant numai la furat va sta gandul .La treaba baaa nu la hotii.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pai Ninele alege ca tu ori il pupi pe Guta ori il pupi pe Voinea ca din ce vad eu sunt pe pozitii diferite si se injura pe aici.
    Defapt asa il scot pe Voinea ca stiu ca este pe primul loc in sondaje si incearca sa il injoseasca pentru Misu.

    RăspundețiȘtergere
  14. dati-mi 24 de ore ragaz si va spun eu daca pejoul407 al lui stanciu a fost vazut in parcarea spitalului ca sa vedem ce si cum

    RăspundețiȘtergere
  15. a fost pus de guta sa scrie de voinea ca sa il injure gartoi si cu rudareanu la comentarii.

    RăspundețiȘtergere
  16. esti beat 19.48 sto procent

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  18. Acest articol apartine in totalitate redactorului acestui ziar on-line si este o pozitie corecta fata de un OM a carui cariera de succes a fost pusa in slujba semenilor sai .
    Doctorul Voinea Stelian , ptr stiinta voastra nu s-a pretat si nu se preteaza niciodata la autolaude si fiti convinsi voi ca are destui sustinatori in toate mediile .
    Adevarul de Calafat nu a publicat niciodata articole comandate sau scrise de altcineva ,iar in momentul cand o institutie sau o persoana fizica vrea sa transmita ceva , va apare intotdeauna subtitlul ,,COMUNICAT ''.
    Daca va uitati in istoricul AdC veti vedea ca articolele preluate de pe alte site-uri au avut la subsol publicata sursa .
    Va multumim ptr intelegere !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  19. Dunărea Calafat a devenit liderul Ligii a IV Dolj, prin victoria de astăzi, 3-0 cu CSJ Ştiinţa Craiova !-citiţi pe Calafat live

    RăspundețiȘtergere
  20. Liga a 4-aaaaa ?????? Asta e inafara oricarei competitii aici joaca macelarii si bucatarii din judet .
    Ha!!! Ce gluma!!! Si cum justifica Dunarea miliardele pe care le mananca anual ??????Sau nu le mananca echipa ci doar unii..................................
    Tot ce se intampla in Calafat este un jeg total si de aceea imi este scarba sa tin cu unii sau cu altii .

    RăspundețiȘtergere
  21. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    2. Prostilor, decat atat ? Vedeti ca depasiti bugetul spitalului cu bani pe care sune-ti ca sunt luati ca mita . Sunteti invidiosi pe bani lui Misu ? Da , s-au luat comisioane de 500 milioane la achizitia de ceapa si cartofi facutade spital . Sa aveti voi parte de acesti bani toata viata voastra si sa vii dea numai pe acestia. Expiratilor veniti ba cu alte argumente ca acestea sunt depasite de mult.

      Ștergere
    3. Cred ca e o discretie foarte mare daca ati aflat voi

      Ștergere
    4. Spitalul nu e o afacere privata si nu e al nimanui e o institutie publica cu un buget bine stabilit si bine urmarit, iar miliardele la care voi visati sunt doar in visele voastre.Treziti va si voi la realitatea sumbra in care traim si incercati sa alungati macar pentru o clipa raul din voi si o sa vedeti ce bine va simtiti.

      Ștergere
  22. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  23. Spitalul nu e o afacere privata si nu e al nimanui e o institutie publica cu un buget bine stabilit si bine urmarit, iar miliardele la care voi visati sunt doar in visele voastre.Treziti va si voi la realitatea sumbra in care traim si incercati sa alungati macar pentru o clipa raul din voi si o sa vedeti ce bine va simtiti.

    RăspundețiȘtergere
  24. Daca aveti ceva cu Ninel de ce nu l opriti pe strada sa stati de vorba cu el cred ca v ar asculta

    RăspundețiȘtergere
  25. E prea prost si nu merita sa fie bagat in seama!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea cred ! Una e sa te dai prost ca sa afli ce gandesc prostii adevarati si alta e sa fii loser cum esti tu cel care mori de grija lui stanciu .

      Ștergere
  26. Voinea , daca a ajuns sa-i dea lu Ninelus gelat articole scrise de el printre aburi de alcooooooooool, e dus rau de tot! Sau poate disperat ca nu stie si el cum sa se mai tina director.A lins si s-a plecat cat nu o sa se mai poata spala niciodata. E disperat si fffffffffff jenant.

    RăspundețiȘtergere
  27. a facut lucruri bune pentru sp[tal dar a angajat tot felul de jigodii, gen dr Haney, un arab analfabet, soagar dupa cate s-a vazut.A angajat la ginecologie o noua Fotiadis... Unde dracu ii gaseste nu stim dar e rusinos ptr spital si periculos ptr pacienti

    RăspundețiȘtergere
  28. pe arab sa faca bina ,pe banii spitalului, sa-l trimita din nou la specializare altfel sta spitalul cu o bomba gata sa explodeze.

    RăspundețiȘtergere
  29. A cerut dr Radulescu la VOinea sa-l trimita pe arab sa mai invete, ca nu stie sa tina acul in mina dar inca nu a avut conducerea timp de asta.Mare atentie pina nu mai face imbecilul vre-o boacana ca raspundeti toti

    RăspundețiȘtergere
  30. nu stii cand ii angajezi, ce fel de oameni sunt, cat sunt de pregatiti doar te trezesti cu fel de fel de specii angajati.Cred ca ar trebui angajati de proba ceva timp.

    RăspundețiȘtergere