restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

vineri, 7 decembrie 2012

Celebra solista ANTONIA va concerta in seara aceasta la Amfiteatru Club-Calafat !!! Constantin IANCU -Deputat , sponsor oficial al acestui eveniment !!!

Cel mai mare si spectaculos eveniment muzical petrecut in ultimii ani la Calafat va fi in seara aceasta , la Club Amfiteatru .
Celebra si cea mai in voga solista a Romaniei , inegalabila ANTONIA va sustine un super concert de sustinere a candidatilor PP-DD de pe  acest Colegiu Electoral , dl IANCU Constantin ( Deputat ) si SCHUTZ Maria (Senator) !

La acest eveniment unic si mult asteptat , vor participa numeroase personalitati ale Calafatului si nu numai pentru as declara sustinerea OFICIALA pentru Constantin IANCU si Maria SCHUTZ !!!

PS.
Surprizele pregatite le veti afla doar pe ziarul Adevarul de Calafat , partener media al acestui eveniment deosebit !!!

16 comentarii:

  1. http://rezistentacalafeteana.blogspot.ro/ aveti grije sa nu ne-o traga iar orbetele!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anti VOICU -Distrugatorul Uzinei Termice Calafat7 decembrie 2012 la 11:37

    IAR DUMINICA ORBULUI LA CALAFAT?


    Această maimuta mucoasa de Mihai Voicu se crede pretuit la Calafat ca sfintele moaşte ,ne este prezentata şi arătata fara o cerere din partea noastra de catre primarul puscariabil Mircea Guta.
    Vă sfătuim să o studiati(pe maimuta Voicu) exclusiv în grupuri mai mici de două persoane şi nu în comun la birt , şezătoare , mineriadă , şedinţă de partid , clacă sau cenaclu literar , pentru a nu vă contrazice şi lua apoi la bătaie , spre deliciul asistenţei care , deşi iniţial habar nu va avea probabil despre ce-i vorba si la ce foloseste MAIMUTA , în final va înţelege şi se va distra de minune , ca la o chermeză electorală cu mici , bere şi minciuni gratis . Nu vă uitati la maimuta după lăsarea întunericului , dezbrăcare , împijamare şi darea stingerii , pentru că este „horror” , şi puteţi avea "coşmare" şi vise erotice cu persoane oficiale Guta si Voicu în care voi să fiţi partea activă cu faţa (deşi , în realitate , sunteţi cea pasivă cu dosul) . Cel mai bine este să vă alegeţi ce parte visaţi , şi să vă fixaţi în poziţia preferată . Apoi puteţi începe să studiaţi MAIMUTA , dar fără să staţi neapărat cu pixul în mană , pentru că specialiştii în chestia asta spun că vă strică vederea şi dacă exageraţi , puteţi chiar orbi , ceea ce ar fi neconstructiv şi neproductiv , avand în vedere că ati mai fost orbi odata , in Duminica Orbului .
    Un vot pentru Mihai Voicu duminica are consecinte distrugatoare pentru Calafat si inseamna cantonarea definitiva la marginea tarii,acolo unde stam cuminti si nebagati in seama de patru ani,de cand cuplul de mincinosi si hoti Voicu-Guta stapanesc acest oras.
    Ati fost mintiti in acesti patru ani cu tot felul de investitori ba in centrale termice si acum muriti de frig,ba cu apa la Basarabi si Golenti si cioaca apa,ba cu parcuri industriale care nu exista si nu sunt conditii pentru a se face etc.
    Triumful acestei „frăţii“Voicu-Guta, formată din elita mincinosilor si hotilor, în­seamnă afundarea iremediabilă în mocirla din care Calafatul face, de patru ani, eforturi să iasă.Duminica speram sa nu asistam din nou la triumful relei credinte!

    REZISTENTA CALAFETEANA

    RăspundețiȘtergere
  4. domnilor azi acest Voicu si-a batut joc de copiii calafetenilor si le-a dat niste bazaconii de 2 bani cumparate din Europa de la Bucuresti in bataie de joc ca tot tot ne-o face pe noi parintii sa il iertam pentru ca ne-a lasat in frig pentru totdeauna.
    Dle Voicu daca as putea sa va spun asa cum ti-ai permis sa dai copiilor niste chinezarii care nu respecta nicio norma de sanatate cum ti-ai permis sa le dai lucruri nocive facute din cel mai toxic plastic i-ai facut tu de iti iei dreptul de ai otravii ??????
    Azi ti-ai facut mai mult rau de cat bine si in loc sa cresti ai scazut dramatic in ochii bietilor parinti care sunt cutremurati de cat o sa fie factura de energie electrica pe decembrie , ianuarie si februarie de la faptul ca stau cu convectoare in priza sa nu le raceasca copii.
    N-ai fost in stare sa aduci un singur investitor care sa bage infima suma de 500.000 de euro in niste centrale din astea noi de cartier .
    Ne-a minti t Guta in vara , acum ai venit dumneata dar cat crezi ca ne mai prostiti voi asa la infinit ???
    Mai ai putin si o sa vezi plata sau rasplata cum vrei sa-i zici .
    Te urasc si iti doresc sa te intorci de unde ai venit adica Baia Aspriei locul nasterii dumitale nu ai nici cea mai mica legatura cu Calafatul sau cu aceasta zona .Dute!
    Ma voi hotari curand intre Dl Popa si Dl Iancu dar tine minte ca pe tine foarte multa lume tea scos din calcul definitiv .

    RăspundețiȘtergere
  5. adevar graiesti cetatene

    RăspundețiȘtergere
  6. Oameni buni sfatuitiva neamurile,prietenii.vecinii sa nu voteze pe Voicu si Oprea ca ne mananca ciuma inca 4 ani cu astia doi.O sa fie vai de noi daca ies astia la alegeri.Blocurile sa se pregateasca sa mai tremure inca 4 ierni ca astia habar nu au de cei care stau in blocuri,mai ales de copii.Eu stau la casa si e altfel dar cei din blocuri de ce sa tremure de frig? Ca nu au fost Voicu si Guta in stare timp de 4 ani sa faca ceva in privinta caldurii?E ceva normal daca nu au facut nimic 4 ani sa se duca frate de unde au venit si sa lase pe altii ca care isi dau interesul mai mult.Iar in privinta primarului o sa aiba timp(sunt convins)cei care l-au votat sa-si dea seama ca au gresit.Mai sunt 3 ani si jumate sa vedem cat din promisiunile din campanie vor fi finalizate.Eu sunt sceptic ca, ce e Voicu ce e Guta tot una.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe Actualitatea Calafeteana sut acuzati si criticati candidatii PP-DD. Lu Voicu si Guta se vede ca le e frica de ei,si se mira ce sa le arunce in spate.Probabil sunt suparati ca le trece mandatu si nu au furat destul le este ca iau intrecut aia la hotii dar nu cred ca pote sa-l ia cineva la treba asta pe Guta ori Voicu.Le e frica ,ca le scapa orasu din mana.Nu va lasati dusi de nas de primar,ca acolo se scie tot ce dicteaza el,adica numai prostii si laude la adresa lui si a lu Voicu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Costel Iancu, tigan, ex-secretar de stat PDL, omul lui Berceanu: trafic de carne vie, sclavie, rapiri, sechestrari de persoane, umiliri inimaginabile, arme: cercetat in LIBERTATE.
    Gigi Becali, roman, fost refugiat si fiu de fosti detinuti politici anticomunisti, care isi face dreptate singur in fata clanurilor tiganesti aflate mana in mana cu mafia din MAI: INCHIS.
    Romani, solidari, azi la tribunal!

    "După ce mi-a aplicat multiple lovituri şi m-a lăsat jos, Iancu Constantin a mers la autoturismul său şi a adus mai multe lanţuri şi lacăte cu care m-a legat, atât de gât, cât şi de un gard. M-a dezbrăcat în pielea goală şi a adus o bucată de carton pe care m-a obligat să scriu câteva cuvinte cu privire la faptul ca aş fi o zdreanţă şi am greşit faţă de el. După ce am fost legat cu lanţul şi dezbrăcat în pielea goală, Iancu Constantin a urinat pe mine, a încercat să mă … şi chiar…….Precizez faptul că eu am fost legat în spatele imobilului în care locuisem, de gardul acelui imobil şi am fost ţinut în lanţ şi în poziţia umilitoare pe care am expus-o anterior o perioadă de mai multe

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  12. CU TOŢII NE-AM ÎNTREBAT DE-A LUNGUL ANILOR CUM MAI AU CURAJ ENEA, MOGOŞ, CALANGIU, VOICU SAU PRIMARUL CALAFATULUI, MIRCEA GUŢĂ, SĂ MAI IASĂ PE STRADĂ. După calculele noastre, aceste personaje au furat miliarde de euro de la stat. DNA-ul ar fi trebuit să se autosesizeze! Dacă s-ar fi făcut vreun control niciunul dintre ei nu ar fi scăpat.(expresul de sud de azi)

    RăspundețiȘtergere
  13. Senzational!! Magarul Voicu si porcul Guta personaje reale dintr-o gospodarie calafeteana!
    Publicat la 4 decembrie 2012 de blogdecalafat






    1 Vote


    magar voicuUn om de toata isprava din Calafat, retras intr-un sat de langa din cauza lipsei locurilor de munca si caldurii din apartament, si-a realizat o gospodarie de vis. Iar romanul fiind inventiv din fire si-a poreclit orataniile din ograda cu nume de rezonanta politica sau mondena. Astfel gasim rata ponta care macane degeaba, catelul antonescu care e bolnav de jigodie si doarme toata ziua, cocosul basescu cu gaina cu gatu gol udrea dar vedelel gospodariei este magarul voicu si porcul guta.

    - Magarul voicu sta toata ziua cu nasu pe sus si nu baga pe nimeni in seama. Rage a paguba da-l dracu’ ! A declarat Ion C., stapanul magarului. Nici de magarite nu e bun ca e castrat! a completat Nea’ Ion.



    RăspundețiȘtergere
  14. a vota cu voicu este o sinucidere pt. calafat,adica garantezi furturile lui guta ,usur, gigione ,grati, vartopeanu , cotea, stefan si fff multi lingai de pe langa primariei. asa ca stopati furtul din bugetul local.

    RăspundețiȘtergere
  15. Bă ,Rcs Rds e varză....mare ţeapă mi-am luat.....>:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai tu? Si viteza de la internet cred ca e mai mica decat ziceau ei. Cel putin mie asa mi se pare.

      Ștergere