restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

miercuri, 30 aprilie 2014

INCENDIAR EP.2 : Calafatul sub ,,domnia " matrapazlacurilor lui Dorel Mustafa Ozn .Terenul artificial de fotbal.

Aflat temporar prin administratia locala calafeteana intr-o functie buna, dar degradata de catre acest personaj pana la valoarea restului de la o eugenie, Dorel Mustafa Ozn, pare ca nu intelege nimic din ce i s-a intamplat in urma cu cativa ani cand din mila si intr-un context foarte agitat in Consiliul Local Calafat, unul din marii lideri ai politicii calafetene i-a aruncat o ciosvarta de ros dar cu conditia sa fie baiat cuminte si la locul lui, deoarece nu are experienta si s-ar putea sa se loveasca la cap si mai apoi sa-l doara .
Numai ca , ce sa vezi ?....Dorel Mustafa Ozn a ignorat sfatul si odata ajuns pe o treapta mai sus a priceput in marea si nemarginita lui pros...pardon, ,,intelepciune",ca protejarea capului se face nu prin folosirea creierului cum corect i-a fost sugerat ci prin punerea poalelor peste el si aratarea propriilor muschi de ,,clota vaduva" fata de un oras si judet intreg, certandu-se cu toti cei care au incercat sa ii tempereze apucaturile de zvapaiat care de fiecare data vorbeste cu zece secunde inainte de a gandi si face lucruri chicioase din banii calafetenilor pana de care si el a ajuns sa rada in hohote .
Odata ajuns cu dintii la bucatele orasului in primavara anului 2009, prima lui mare isprava cu conotatii clare de afacere de interes personal, a fost aceea de a se lupta cu orice chip in Consiliul Local de a impune un proiect de construire a unui teren de fotbal artificial la o suma mult peste valoarea reala a pietei ,probabil el insusi punand la cale cu investitorul inainte de inceperea lucrarilor, o mare manevra financiara de care multi nu s-au prins la vremea respectiva.
,,Ingineria financiara" pusa la cale pare-se cu multa viclenie, a fost alcatuita din 3 parti :
-Prima a constat in construirea Terenului artificial la suprapret => profit pe masura
-A doua parte a constat in inchirierea lui nu atat catre publicul doritor de sport din care profitul nu era asa mare, cat prin inchirierea lui direct echipei de fotbal Dunarea Calafat pentru efectuarea antrenamentelor de unde profitul a fost extrem de mare si de care Dorel ,conform unor marturii ale unor fotbalisti, nu ar fi deloc strain.
-A treia parte si cea mai interesanta se refera la cumpararea terenului artificial,dealtfel vizibil uzat din 2009 si pana in 2013, de catre Primaria Calafat la un pret fantastic de mare in suma de 20.000 euro .
Loby-ul pentru aceasta achizitie la supra pret a fost facut de cine altcineva decat de Dorel Mustafa Ozn ?
Mai mult, la ora actuala inchirierea terenului de fotbal de catre Primarie catre tinerii doritori de sport se face fara eliberarea vreunei chitante , banii ajungand in cine stie ce buzunare, dupa ce in prealabil acest teren a fost cumparat din insasi banii contribuabililor calafeteni . 
Deci, profitul s-a adunat si se aduna de la aceasta afacere mai ceva ca mercurul imprastiat pe jos, sau mai bine spus, pe sistemul ,,mana grebla se facea ".


PS.

Uitand ca in urma cu 5 ani ,colegii din CL Calafat nestiind ce se ascundea de fapt in spatele acestei afaceri cu terenul artificial de fotbal ,propusa de catre Dorel Mustafa Ozn, acum acelasi personaj profitand la maximum de functia publica pe care din pacate inca o mai are ,s-a opus cu inversunare construirii Terenului de Tenis din zona Debarcader inca din luna mai a anului 2012, zilele acestea definitivandu-si ambitia de ,, om dus cu pluta pe Dambovita", prin mutarea ,,tarcului de oi" creatia lui proprie , din fata Debarcaderului in locatia pe care ar fi trebuit in aceasta primavara construit terenul de tenis de camp si amplasate 4 aparate de fittnes in aer liber .
Probabil si mai mult ca sigur ca personajul Dorel nu s-a saturat sa fie subiect de bascalie in Calafat cand vine vorba de numele si realizarile lui si va continua sa ne uimeasca cu ,,flatulentele " lui arhitectonice , care din pacate pe el nu par a-l deranja dar pe calafeteni i-a iritat la maxim.
3 comentarii:

 1. postasu se lauda prin oras ca il face pe primar poate ii sterge pantofii de praf ca este tot ce poate face.sascrieti si de cum a mancat banii oamenilor de pe curent si cum plangea in genunchi la vasile sa il scape dupa carw l-a tradat jigodia

  RăspundețiȘtergere
 2. CE E DORELE PROBLEME ???? TI-A VENIT RANDUL????? TOTUL ETE ASA INCEPE DE LA O MICA DEZVALUIRE DUPA CARE TOTUL VINE DE LA SINE PANA DAI DE BELEA .
  TE-A MANCAT PIELEA SI NU A AVUT CINE SA TE SCARPINE?????
  E ORDIN DIN AFARA SA SE FACA CURATENIE SI IN FIECARE COMUNITATE S-AU GASIT PIONI , TU ESTI NEFREGVENTABIL DACA S-AU PUS TUNURILE PE TINE. TINE MINTE ACESTE CUVINTE !

  RăspundețiȘtergere
 3. Dorel omul care trebuie sa raspunda penfru jaful din oras

  RăspundețiȘtergere