restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

luni, 2 ianuarie 2012

!!! Doar AMERICA !!! NEW YORK- TIMES SQUARE !!! ... restul capitalelor sunt doar capitale?!!!

      AMERICA !!! SINGURA TARA CARE CONTEAZA , TARA UNDE CHIAR DACA NU ESTE ZAPADA SPIRITUL SARBATORILOR SE SIMTE LA MAXIM ... !!!
VIZIONAND ACESTE CLIPURI, VETI OBSERVA BUCURIA REALA DE PE FETELE OAMENILOR SI ELEGANTA CU TOTUL DEOSEBITA A MOMENTULUI TRECERII INTR-UN AN NOU !!! FANTASTIC !!!
ATENTIE : LA MINUTUL 2:14 din clipul al -2-lea din 2010 ,REPORTERUL UNEI TELEVIZIUNI  IA INTERVIU UNEI ROMANCE NOROCOASE CU ADEVARAT, CARE A AVUT SANSA CA IN NOAPTEA DINTRE ANI SA FIE PE TIMES SQUARE SI NU RATACITA PRIN VREO CAPITALA EUROPEANA ,SUFERIND DE IGNORANTA SI UMILINTA CU CARE ESTE TRATATA DE UNII MAI PROSTI DE 1000 DE ORI DECAT NOI ROMANII !!! BRAVO !!!
... DECI ,CU MULTA AMBITIE , POT FI SI ROMANI CU ADEVARAT FERICITI !!! EI TREBUIE FELICITATI SI INDEMNATI SA NU SE MAI INTOARCA NICIODATA IN TARA , CHIAR SI IN EUROPA, NICI CU TREABA DE-AR AVEA !!!
BRAVO AMERICA !!! BRAVO POPORULUI AMERICAN !!! .... INCA O DOVADA, DACA MAI ERA NEVOIE, CA LA NEW YORK SE DA ORA EXACTA PE GLOB !!!
DUPA VIZIONAREA A ZECI DE FILMULETE DE PE CONTINENTUL NOSTRU , CONCLUZIA E CLARA : EUROPA A FOST UN CHICH TOTAL IN NOAPTEA DE REVELION ,PLINA DE BANALITATI CARE SE REPETA LA NESFARSIT ...
PS. CRED CU TARIE CA  DOAR AMERICA SI AMERICANII SUNT FAVORITII DIVINITATII , RESTUL DOAR ISI FAC ILUZII DESARTE !!! LA EI TOTUL ESTE LA SUPERLATIV !!!BRAVO !!!

43 de comentarii:

  1. Intradevar foarte frumos Ninel am vazut si la televizor ceva de genul dar nu filmarea asta in care apare si o romanca!
    La multi ani !

    RăspundețiȘtergere
  2. cand spui Europa spui gunoi si tiganie

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. MI SE SCOALA SI CURU, CAND VAD ,CA ARTICOLELE AU MIROS DE BORAC! RUDARE, NU TE MAI DUCE LA SCOALA,CA CONSUM CURENTUL, CA E VACANTA.

    RăspundețiȘtergere
  5. BORAKU SE DUCE SI EL ,CA NU ARE UNDE, ASTA E CASA LUI! SA MAI DEA SI EL TELEFOANE LA SUPLINITORI SA-I MAI ADUCA PLOCONELE! TREBUIE SA TINEM APROAPE,CA DACA IMI E MIE BINE VA E SI VOUA! ASA LE ZICE RUDARU-MAIMUTA. L-AM AVUT PE FANE VASILE ,DIRECTOR SI IN SCOLILE CELELALTE,ODATA NU MI-A CERUT CEVA VREODATA SI IN PLUS A FOST ARMONIE,SI A FACUT SCOLILE -LUNA!

    RăspundețiȘtergere
  6. 20:43 şi08:6 sînteţi precum cel care se şi vedea director[vai de capul lui-el nu a fost în stare de băiatul lui dar să conducă un liceu cu peste 900 de elevi].chiar nu înţelegeţi că deveniţi penibili şi iritaţi oamenii.sunteţi de toată jena din toate punctele de vedere.vă ştim şi la început de an vă promitem că fiecare va primi ceea ce merită.cît despre vasile-ar trebui să-i pupe tălpile lui bora care i-a salvat derbedeul de băiat rugînd cadrele didactice să-l ajute.dar cine nu este bărbat adevărat şi nu are caracter să recunoască nu ai ce să-i ceri.cît despre"performanţele ca director" ale lui vasile este jenant să discutăm.unul care a periato pe marieta numai să fie şi el adjunct este penibil.băi vasile eu te cunosc bine cum îl cunosc şi pe bora am lucrat cu amîndoi.eşti la ani lumină în spatele lui iar cei care[1-2] te susţin sînt penibili.aţi reuşit totuşi ceva-a-aţi întărîtat pe bora.nu vă văd bine.

    RăspundețiȘtergere
  7. tatule pişete pe ei şi vezi de treabă nu are rost să pierzi timpul cu ei că oricum sînt pierduţi.şi cum te ştiu eu pe tine le cam ţîţîie curu.

    RăspundețiȘtergere
  8. în curînd pe ecrane un film de mare succes-"PROSTOVANUL" .în rolul principal-iliuţă-cioban de novaci .regia-traista[ru] ciobanului.platourile de filmare-moara calafatului.locul de desfăşurare-casa octogenarului petlică unde actorul principal este SLUGĂ PE VECI.filmul va avea un succes teribil.aşa şi este-fătat în tomberon crescut la azilul de copii şi să fii "actor"[chiar şi unul prost] este ceva.NU PIERDEŢI SPECTACOLUL. SUCCES GARANTAT.

    RăspundețiȘtergere
  9. FANICA CARE TE RUPE3 ianuarie 2012 la 11:01

    cine e cel de pe urma caruia ii curg basinile? e vampirul de dan care a supt sangele liceului mai rau ca un dictator, alo, rudare stii ce soarta au avut dictatorii, ti se strange funia de par firai al dreaq de cazatura stalinista si de nemancat, stai cu matele goale pe banca la ale carauleanu pana vine vreunul din profi sa te duca la liceu sa te mai dezlipesti, iliuta se pishe pe tine si-n culcare si -n sculare, si azi pana in zori sugi p.ula de 5 ori, rudar borat, excrement uman , o sa te linistesti dupa filmarile de pe 15 ianuarie milogule...

    RăspundețiȘtergere
  10. ACELASI FANICA SARBOIU CARE TE F.UTE3 ianuarie 2012 la 11:09

    DIN SURSE SIGURE FANE VA FI NOUL DIRECTOR LA LIC AGRICOL, E INALT E FRUMOS, E CITIT NU E CA BASINA ALA DE DE A FOST INAINTEA LUI CU OCHII NUMAI DUPA MANCAT SI LUAT

    RăspundețiȘtergere
  11. BORICICA maine vei avea ultimul tau consiliu profesoral...sursa partidului meu e una clara AFARA CU BORA DIN SCOALA...VASILE E PESTE TINE CU DOUA CAPETE E MAI BUN SI ADRIAN POPA DAR TU...MAI LABA DUTE LA BUCURESTI LA VREUN MUZEU LA IMBALSAMAT MAIMUTA PAROASA

    RăspundețiȘtergere
  12. A SE RETINE : Bora va fi director pana la pensie ....restul e can-can !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Sustinerea lui Bora e mai presus de toate pilele voastre insumate si asta e pe bune !!!!!!!!!!!!!!
    Voi vorbiti cu niste terchea-berchea sa il descalecati iar el vorbeste cu marele comandor !!!!!
    Iar va amagiti si mai mult ii faceti si pe aia de ras cu care vorbiti voi ca la Bucuresti se lovesc mereu de MARELE ZID CHINEZESC !!!!!!!
    Daca asta va face voua bine TERAPIA SCHIMBARII INCHIPUITE A LUI BORA nu aveti decat sa continuati !!!!!!!!!!!!!!!!!Vedeti ca urmatorul pas de la a va face de ras e sa deveniti penibili rau de tot !!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. nu mor caii cand vor cainii....

    RăspundețiȘtergere
  14. Domnul director,nu-i baga in seama,ai fost si esti un titan al invatamantului calafetean caruia desi ii s-a propus de nenumarate ori sa fie inspector sef la isj si chiar ministru , a refuzat,dedicandu-si toata viata si sanatatea acestui liceu,adulat de elevi si iubit de profesori,facand din cest liceu unul de elita.
    Sunt convins d-le director ca atunci cand dl.Adelica va fi primar,acest liceu se v-a numi:LICEUL "DAN C-TIN BORA"

    RăspundețiȘtergere
  15. aveam un mic respect fata de pupincuristu de la lic de sus daca n-ar fi dat sigla jos de pe sala de sport cu GICA POPESCU, facand asta ramane inalt ca o prajina si prost ca o basina

    RăspundețiȘtergere
  16. 16:35; 17:19; 18:56 boracule rudacule, te lauzi singur. nu te mai lauda nimeni basinosule. esti tinar al dracu.tinar de te cauta marchiza. auzi numele liceului schimbat in nume de rudar. bai visezi sau esti dus rau cu capul. azi dimineata sa trezi pisat pe el ca visase ca nu mai este in functie. auzi il sustine marele comandor. bai rudacule cu televizorul in brate, ai fost rugat tu in viata ta sa fii inspector general sau ministru ? vai de capul tau.iti spun un singur lucru e4sti pe duca. penibil. jenant.

    RăspundețiȘtergere
  17. ba mai dati-va in pla mea de tarani cocliti voi vedeti ba labagiilor ce demonstratie de civilizatie este in clipurile de sus la aia care se numesc oameni nu ca voi .Voi va bateti care e mai sarac decat celalalt si ce iese din asta tot saracie si prostie ? Lasati timpul sa vorbeasca in 2011 s-au aruncat bobii urmeaza sa vedem in 2012 cine e mai tare gasca lui Guta sau a lui Adelica .
    Trebuie sa se rupa odata si sa apara deznodamantul si in razboiul asta .
    Asa ca pana atunci mai delectati-va si voi cu momente de unde nu o sa ajungeti niciodata pentru ca acolo e vorba de oameni fara griji care nu se uita in curtea vecinului si nu de jeguri.

    RăspundețiȘtergere
  18. CINE VORBESTE,CA NU AVUT GRIJA DE COPIL FANE VASILE,MAIMUTA ,CARE NU-SI CUNOASTE FETELE? HALAL RUDAR. FANE, SA FII PREGATIT SA-I DAI RUDARULUI REPLICA SI SA-L JIGNESTI IN CONSILIU PANA-I CEDEAZA CAROTIDA,CA AM AUZIT CA S-A LAUDAT CA VREA SA TI-O TRAGA! MILOGUL ALIPUTII....

    RăspundețiȘtergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  20. bora este omul de 5%.atat a luat in alegeri si tot atat a avut procentul la bac.este adevarat ca si-a depasit conditia deoarece creierul este de mai putin de 5 procente.ii uram sa o tina tot asa desi in echipa cu adelica o sa fie tras in jos.

    RăspundețiȘtergere
  21. Europa chiar e o zdreanta mereu cu ochii dupa ce inventeaza americanii.Exclus Germania

    RăspundețiȘtergere
  22. BORA TRAGE SFORI SA FIE EL CANDIDATUL LA PRIMARIE, CA DACA CU UN PARTID MIC A OBTINUT APROAPE CAT ADELICA,DAR CU PD UL!

    RăspundețiȘtergere
  23. ADELICA VA FI PRIMAR IN MOD SIGUR !
    CUM O DATI TOT EL IESE PRIMUL IN SONDAJE LA MARE DISTANTA SE AFLA MIRCEA !

    SITUATIA DIN SONDAJE :

    1) CEL FACUT DE UNPR : 1-ADELICA 37.5 %, 2- GUTA-18.9%,3-EMIL POPA-9.2% restul nu s-au hotarat sau ar vota al candidat (sursa fost membru PSD Craiova acum in UNPR Craiova )

    2)CEL FACUT DE PSD :1- ADELICA 34.9% , pe locul doi modifica sondajul ptr a da bine si in loc de GUTA CARE LUASE 19.5% IL PUN PE EMIL POPA CARE LUASE 11.6% , GUTA CUM AM SPUS IA VOTURILE LUI EMIL POPA SI TRECE PE 3 ,PE LOCUL 4 dr VOINEA CU 7.2% PE 5 MITULETU CU 6.1% restu nu s-au hotarat sau ar vota alt candidat (sursa din Biroul Executiv Judetean al PSD )

    3-ultimul facut de PDL -1- ADELICA -38.6%,GUTA 20.3% 3-dr VOINEA -14.8% , 4-EMIL POPA -7.4% ,5-CORNEL POPA-7.2% CARSTEA MARIAN-4.12% restu ar vota alt candidat sau nu s-au hotarat.

    NOTA: PE PARTIDE SITUATIA STA ASTFEL FACAND MEDIA DIN CELE TREI SONDAJE :
    USL-40.2%
    PDL-22.7%
    PP Dan Diaconescu-14,8%
    UNPR-12.5%
    PRM- 5.7%

    Deocamdata acestea sunt rezultatele interne ale partidelor si propriilor candidati posibili la Calafat ,care nu vor fi date publicitatii niciodata , doar pe surse din interior si asta foarte foarte greu .
    Restul barfelor sunt pe langa subiect.Asadar la momentul de fata discutam pe ce este fiindca mai sunt 10 luni pana la alegeri si se pot schimba foarte multe date chiar si la Calafat.

    09.12.2011-rezultatele finale

    RăspundețiȘtergere
  24. 1. Mai exista fraieri care il voteza pe Guta?
    2. Cine este emil popa?

    RăspundețiȘtergere
  25. ultimul sondaj:adelica-50,3%
    stanciu-50,2%
    bora -50,1%
    sursa,biroul fostului director bora.

    RăspundețiȘtergere
  26. SI IN SONDAJUL INTERN AL PD ULUI ,ADELICA E TOT PE 3! NICI AI LUI NU-L VOTEAZA! NICOLA DIN PROST NU-L SCOATE! REVECZA ZICE MEREU CA ATAT A PUTUT SARACU! MIHUT,CA ADELICA E CARTE PIRDANTA SI TREBUIE SCOS DIN PARTID! DECAT BORA ZICE ,CA E VALOROS,CA SA-L GADILE . IN SPERANTA,CA -I V-A PROTEJA IN CONTINUARE SCAUNUL!

    RăspundețiȘtergere
  27. in nici un sondaj Adelica nu trece de 10%.lasati gargara de doi lei ca nici voi nu credeti

    RăspundețiȘtergere
  28. Sunt multi in primarie care asteapta sa il voteze pe Adelica la alegerile urmatoare ptr postul de primar

    RăspundețiȘtergere
  29. daaaaaaaaaa..toti aia carora le-a facut reclamatiii Adelica stii cum asteapta sa-l voteze?mama-mama.Daca spui Adelica pe holurile primariei sau DSUP risti sa ti-o iei inclusiv de la femeia de servici

    RăspundețiȘtergere
  30. UTIMUL SONDAJ REALIZAT PE UN ESANTION DE 16000 DE VOTANTI:ADELICA 77%
    STANCIU 76,99%
    BORA 76,98%

    RăspundețiȘtergere
  31. NU SUNTETI PE TREABA VOASTRA !!!!!!!! :))))))))))))))))))) BUN SONDAJUL ASTA ULTIM !!!!!!!! :)))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  32. rasturnare senzationala de situatie!!!lui Bora i-a nascut o vaca asa ca sondajul s-a modificat astfel
    BORA 77,03%
    NINEL 77,02%
    ADELICA 77,01%

    RăspundețiȘtergere
  33. MIE IMI PLAC VARIANTELE ALEA DE SONDAJ PE SURSE DE LA TOATE PARTIDELE . ALE DRACULUI SURSE AU TINUT MINTE TOATE PROCENTELE CU VIRGULA LA TOTI CANDIDATII DE LA CALAFAT DIN SUTE DE CANDIDATI DIN TOT JUDETUL:))

    RăspundețiȘtergere
  34. ba boule de la 12.01 fiecare partid stie de celalalt ce se intampla mai ales la cap. sondaje .Tu daca esti un habarnist du-te

    RăspundețiȘtergere
  35. da mah sunt de acord cu tine sa zicem.Da sa tina minte si zecimalele in fiecare dintre cazuri?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Iti dai seama ala de zici ca a dat pe surse sondajul PSD dar el e la UNPR.Banuiesc ca a aflat si el de la alta sursa ca nu cred ca i l-a comunicat Prioteasa si al dracului autist a tinut minte procentul lui Doru Motoru' cu zecimala:))))

    RăspundețiȘtergere
  36. asa ai tu impresia ca sondajele la un partid le vede doar presedintele, hmmmm ?
    Asa ptr stiinta ta cel putin parlamentarii au cate o copie ca sa stie fiecare situatia pe colegiu de care raspunde sau in care a fost ales .
    Dar ca sa stii tu toate astea trebuia sa ai multi ani de politica in spate ceea ce nu e cazul dupa cum rationezi .
    Sondajele sunt reale si le-am trimis si ziarului pe mail ca sa faca articol restul depinde de ei cand si cum il fac .
    Rezultatele asa cum sunt prezentate mai sus au fost copiate dupa notitele unui parlamentar psd de dolj iar cel facut de psd a fost copiat dupa duplicatul aflat in xerox la respectivul parlamentar .
    Ca alde nentu Emil nu le au , nu este de mirare, deoarece la ora asta cat si in trecut Prioteasa nu a dat doi bani pe sefii org de calafat a psd , i-a folosit la schimb atunci cand a avut ocazia .

    RăspundețiȘtergere
  37. bine mah hai din nou sa zicem ca tine dar si ala de la UNPR tot cu virgula este?mai ales ca Bica a anuntat la TV ca UNPR va face abia din martie sondaje la Dolj

    RăspundețiȘtergere
  38. fii atent 07.55 : usl si unpr le-a facut cu tineri din propria organizatie de tineret, iar pdl a avut o firma profesionista...daca esti curios intereseaza-te.Eu chiar cunosc situatia ca ma intereseaza altfel nu ma bagam la discutii .

    RăspundețiȘtergere
  39. la un sondaj intern din primarie la intrebarea Girtoi e gay, 100% din intervievati au raspuns cu da

    RăspundețiȘtergere
  40. Daca era Guta atat de dornic sa aduca megainvestitori fabrici si uzine o facea de 1000 de ori pana acuma oriunde. Nu statea dupa Bora si dupa nimeni.

    Guta se tavalea prin campanie ca o sa aduca investitori, Of-ul nr. 1 al calafetenilor este criza locurilor de munca. Prin chestia asta guta a gasit o chichita prin care sa arunce mata moarta in curtea altora si sa se spele pe maini pt cei 4 ani de frecat menta pe la primarie.

    Rezultatul este ZERO. Calafetenii mor de foame pt ca au un primar incapabil. Daca era capabil numai statea dupa niciun bora, adelica, trasitaru si altii, lua taurul de coarne. Credeti ca in alte locuri nu au exitat opozanti sa bete in roate? S-au rezolvat si s-a mers mai departe. Numai Guta chiraie ca doboara mata drobu de sare peste copil. El nu a fost in stare sa gestioneze problema caldurii daramite sa faca un parc industrial. Va dati seama ce gandire are. Decat sa imbunatates conditiile de viata ale calafetenilor mai bine schimba nbiste pavele. Adica cheltuie niste bani aiurea



    Tin sa precizez ca nu am nimic cu nimeni, nici cu Bora, nici cu Guta, nici cu Adelica. Interesul meu este ce bag in burta si sa am ce munci.

    Am pus acest comentariu aici pt ca pe Ziarul de Calafat m-au blocat, Probabil am sus niste lucruri reale care deranjeaza

    RăspundețiȘtergere
  41. 12.52 mare adevar graiesti

    RăspundețiȘtergere
  42. LA MULŢI ANI celor ce poartă numele Sf. Ion !

    RăspundețiȘtergere
  43. hai Ninele hai, mama lor de javre!!!! Vrem sange pe pereti!!1 Stim ca poti!! Arata-le valoarea!!!

    RăspundețiȘtergere