restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

sâmbătă, 14 aprilie 2012

ADEVARUL de CALAFAT -Mesaj de Sfintele Sarbatori de Paste !

Redactia Adevarul de Calafat  , doreste tuturor ca Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletele si inimile noastre si sa ne bucure de minunea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos !

 
...ptr. sufletele noastre !!!

Haideti sa mergem cu mic cu mare in  aceasta seara incepand cu ora 23.45 la Biserica , pentru a intampina cu piosenie si caldura in suflete , Invierea Domnului Iisus Hristos !!!


HRISTOS A INVIAT ! HRISTOS A INVIAT ! HRISTOS A INVIAT ! HRISTOS A INVIAT !

35 de comentarii:

  1. Multa bucurie si iertare in aceste momente !
    Un Paste fericit tuturor alaturi de cei dragi !

    RăspundețiȘtergere
  2. INTRADEVAR LA 23.45 INCEPE SLUJBA DE INVIERE .AR FI NEMAIPOMENIT SA PARTCIPAM CAT MAI MULTI , SA UMPLEM BISERICILE INTRU INTIMPINAREA DOMNULUI HRISTOS !

    CALEA CATRE BISERICA ESTE CALEA CEA ADEVARATA RESTUL DUC CATRE PIERZANIE SI DESERTACIUNE ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Atentie !!! Blog de Calafat !!! Articol !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi oameni sunt putin cam în urmă cu știrile:))Uite ce scrie băiatu ăsta aici http://www.adevaruldecalafat.blogspot.com/2012/04/mesajul-doctorului-voinea-stelian.html

      Ștergere
  4. in curand pe expresuldesud.ro .......

    RăspundețiȘtergere
  5. Calafat Live Jurnal vă urează Paşte Fericit lângă cei dragi ! Hristos a înviat !

    RăspundețiȘtergere
  6. "Telul final nu este viaţa.Ci Învierea. Învierea neamurilor în numele Mântuitorului Iisus Hristos. De-alungul luptelor şi în mijlocul loviturilor, rămân mereu cu aceeaşi nestrămutată credinţă, că vom învia, biruind în numele Mântuitorului nostru Iisus Hristos şi al Neamului Românesc." Corneliu Z. Codreanu.NOUA DREAPTA

    RăspundețiȘtergere
  7. un Paste Fericit si multa sanatate !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. domnule doctor voinea în SFÎNTA ZI DE PAŞTE ECHIPA D-VOASTRĂ VĂ UREAZĂ SĂNĂTATE,SUCCES ŞI IZBÎNDĂ! DRUMUL VA FI GREU DAR CU ATÎT MAI DULCE VA FI VICTORIA. CEI CARE ACUM VĂ DENIGREAZĂ VOR FII PRIMII CU...FELICITĂRILE PE 10 IUNIE.SÎNTEM CONVINŞI CĂ UN OM CU PREGĂTIREA ŞI EDUCAŢIA D-VOASTRĂ VA DISCERNE CUM TREBUIE ŞI ÎN MOD CERT VEŢI FII PRIMARUL TUTUROR! CALAFATUL ARE NEVOIE DE UN PRIMAR CU PERSONALITATE ŞI ŢINUTĂ CARE SĂ REVITALIZEZE ACEST MUNICIPIU CONSIDERAT DE ULTIMII DOI PRIMARI UN ADEVĂRAT...EL DORADO.VA FII MULT DE MUNCĂ DAR CU CALM ŞI PRICEPERE AVÎND ŞI O ECHIPĂ COMPETITIVĂ VEŢI IZBÎNDI.DUMNEZEU ÎI AJUTĂ PE CEI TARI ŞI AŢI DOVEDIT CĂ SÎNTEŢI TARE!!!DUMNEZEU SĂ VĂ AJUTE ŞI SĂ NE ÎNDRUME PE DRUMUL BUN.MULT SUCCES ŞI LĂSAŢI CĂŢEII SĂ LATRE.EI NU FAC DECÎT SĂ CÎNTE PROHODUL UNEI ADMINISTRAŢII CARE VA RĂMÎNE ÎN ISTORIA CALAFATULUI CA O PATĂ A CĂREI CULOARE ESTE MAI ÎNCHISĂ CA SMOALA.SÎNTEM CONVINŞI CĂ VEŢE GĂSI "DETERGENTUL POTRIVIT" PENTRU A O CURĂŢA.HRISTOS A ÎNVIAT!!!

      Ștergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  9. Comentariul de mai sus a fost sters deoarece a incalcat regulile propuse de AdC ptr perioada sarbatorilor de Paste .
    Va multumim ptr intelegere !

    RăspundețiȘtergere
  10. Doresc administratorilor si cititorilor Adevarului de Calafat un paste fericit cu sanatate si bucurii alaturi de cei dragi.
    Cu toate ca drumurile noastre politice sunt uneori divergente vreau ca dupa 10 iunie sa ne salutam si sa felicitam pe cei ce vor conduce destinele municipiului timp de 4 ani .
    De asemenea fiind saptamana luminata va rog sa renuntam la jignirile postate sub semnul anonimatului si sa fim mai buni.
    Fie ca lumina dumnezeiasca care ne patrunde acum la fiecare in case sa ne lumineze calea si mintea si sa alegem candidatii cei mai buni pentru urbea noastra.
    Hristos a inviat!

    RăspundețiȘtergere
  11. Va doresc un Paste Fericit si un nou primar din iunie!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Domnule Adelica,va doresc un Paste fericit !

    RăspundețiȘtergere
  13. DORESC DOMNULUI ADELICA ,DOMNULUI EMIL POPA ,DOMNULUI VOINEA ,DOMNULUI RADU CIOBANU SI DOMNULUI PRIMAR MIRCEA GUTA SANATATE ,FERICIRE ,POLITICA PENTRU LOCALNICI NU PENTRU INTERES PROPRIU SI UN PASTE FERICIT !

    RăspundețiȘtergere
  14. Suntem oameni nu animale si ca atare trebuie sa aratam acest lucru .In perioada sfintelor sarbatori de Paste va doresc tuturor sa faceti un mic exercitiu de bunatate sufleteasca si sa nu va mai jigniti .Daca va veti simti putin mai bine sper sa se vada si in comportament .
    Nu avem doua vieti sa alegem intr-una sa uram si sa dusmanim si in cealalalta sa fim buni si iertatori .
    Doamne ajuta si Hristos a Inviat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. în mod cert cineva de la spitalul calafat a început o campanie de denigrare a doctorului voinea.motivul?eu sînt "mai bun"şi cum aştept cam demult să mă văd "în jilţ" acum este momentul!? mai mult respectivul[respestiva] clamează cu emfază că nimeni din echipa doctorului voinea nu se poate ridica la nivelul replicilor pe care le postează pe online!?să fii existat pînă acum în calafat o aşa "eminenţă cenuşie" şi noi "ignoranţii" să nu fi ştiut!? greu de crezut chiar imposibil.valoarea iese la suprafaţă precum untdelemnul deasupra apei!de ce pînă acum acest"guru" a stat la "naftalină"? simplu-a adulmecat că poate poate...domnule[doamnă] fac parte din echipa doctorului voinea şi vă asigurăm că SÎNTEM CU ADEVĂRAT O ECHIPĂ INDIFERENT DE CE CREDEŢI!!!în legătură cu "mega dezvăluirile" pe care le faceţi vă pun o întrebare firească şi de bun simţ.de ce pînă acum "aţi suportat" aceste "abuzuri" şi deodată cuprins[ă] de un spasm de conştiinţă începeţi "să vomitaţi" şi să blamaţi nişte oameni!? chiar pînă acum aţi fost"orb"[oarbă] şi apropierea SFÎNTULUI PAŞTE "v-a "luminat" trezindu-vă din letargia în care de fapt staţi de regulă?!DOCTORUL VOINEA A DOVEDIT CĂ ESTE UN ADEVĂRAT PROFESIONIST ATÎT CA MEDIC CÎT ŞI ÎN CALITATE DE MANAGER FUNCŢIE PE CARE O DEŢINE DE ANI BUNI FIIND APRECIAT DE TOŢI CEI CARE AU VENIT ÎN CONTROL LA SPITAL.ORI TOCMAI ACEST LUCRU VĂ DOARE CEL MAI RĂU!? că vrea să candideze la primărie? este dreptul oricărui cetăţean şi FOARTE MULŢI OAMENI SE BUCURĂ CĂ ÎN SFÎRŞIT S-A HOTĂRÎT SĂ IA "TAURUL DE COARNE".ŞI SPRE DEZAMĂGIREA D-VOASTRĂ ŞI A ALTORA AIDOMA,DOCTORUL VOINEA VA IEŞI ÎNVINGĂTOR ÎN ACEASTĂ "CORIDĂ"!!! VOI VEŢI AVEA SIGUR SOARTA TAURULUI[la figurat] IAR PE 10 IUNIE VOLENS NOLENS ÎL VEŢI ACLAMA PE ÎNVINGĂTOR!!!CINE VA FII-CEL PE CARE ACUM ÎNCERCAŢI ÎN DISPERARE SĂ-L DENIGRAŢI ÎNSĂ NU FACEŢI ALTCEVA DECÎT SĂ_I RIDICAŢI COTA!!! DACĂ NU AR AVEA VALOARE LA-ŢI LĂSA IN PACE ÎNSĂ TOCMAI ACEST LUCRU VĂ ATACĂ NEURONII[într-adevăr minusculi] ŞI VĂ "BAGĂ ÎN TRANSĂ"!!! TREZIŢI-VĂ ŞI DAŢI CEZARULUI CE-I AL CEZARULUI!!!DUPĂ VA FII PREA TÎRZIU ŞI DUPĂ CÎT ÎL CUNOSC PE VIITORUL PRIMAR AL CALAFATULUI-DOCTORUL VOINEA ESTE UN OM CONCILIANT ŞI CU MULT DISCERNĂMÎNT! DE FAPT VALORILE NU FAC CASĂ BUNĂ CU IMPOSTURA RĂZBUNAREA ŞI URA AŞA CĂ ÎNDRĂZNIŢI ŞI ÎNROLAŢI-VĂ[TOT LA FIGURAT] ÎN ECHIPA CÎŞTIGĂTOARE-PRIMAR VOINEA STELIAN."DISTINS"[ă] CONTESTATAR SPER CĂ NU V-AM DEZAMĂGIT CU ACEASTĂ REPLICĂ, CHIAR DACĂ "NU ESTE LA ÎNĂLŢIMEA UNEI EXCELENŢE" ca d-voastră!? VĂ AŞTEPTĂM SĂ BEM ŞAMPANIA VICTORIEI CHIAR DACĂ PENTRU UNII VA FII FOARTE AMARĂ ÎNSĂ GÎNDUL CĂ DE DATA ACEASTA CALAFATUL VA AVEA UN ADEVĂRAT PRIMAR ÎN PERSOANA DOCTORULUI VOINEA VĂ VA MAI ÎNDULCI AMARUL!SĂ AI PUTEREA DE A RECUNOAŞTE CĂ ALTUL ESTE MAI BUN ŢINE ÎN FOND DE REGULA ELEMENTARĂ A BUNULUI SIMŢ!!! DECI DAŢI DOVADĂ DE CEEA CE ÎN MOMENTUL DE FAŢĂ VĂ LIPSEŞTE-BUNUL SIMŢ!!! PE CURÎND.....

      Ștergere
    2. jos pălăria în faţa unui astfel de comentariu.fără replică.stelică eşti bun ai oameni de valoare lîngă tine şi vei fii sigur primar.

      Ștergere
    3. e gartoi ca a recunoscut ca prostu. si tot el zice ca e de la spital ca sa ii imbarlige

      Ștergere
  15. o să-l schimbe guţă pe voinea cum l-a schimbat şi pe bora-NICIODATĂ.ÎN SCHIMB DOCTORUL ÎL RADE CU FULGI CU TOT.ALAEA JACTA EST!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Doctorul Voinea va fi un primar care se va inconjura de tineri competenti cu viziune si ambitie care vor face Calafatul sa arate ca o mini-metropola .
    Sunt tineri in Calafat pe care din pacate Mircea i-a ignorat in detrimentul unora care nu au viziune , nu au nimic care sa-i recomande in a consilia un primar .Inafara de dl Gartoi care fie vorba intre noi este singurul care s-a implicat restul sunt umplutura de cornulete de post .
    Daca Mircea si-ar fi creat o echipa de tineri (dati dracu ) de ambitiosi si cu viziune nimeni nu ar mai fi stat in fata lui , dar din pacate nu a facut-o , de ce poate nici el nu stie sa raspunda deocamdata .
    Sa fie viitorul mai bun ????

    RăspundețiȘtergere
  17. ........uitasem !
    Lui Mircea i-au placut din pacate ciripitorii pe care i-a considerat oameni de incredere .
    Acesti ciripitori sunt abonatii la clentele tuturor usilor .

    RăspundețiȘtergere
  18. ASTA CU OSANALELE-A SE CITI LIMBI LA POPONET, LA ADRESA LU VOINEA, NU VI SE PARE CA E TOT BORA? BORACUL CARE L-A SCOS PRIMAR SI PE ADELICA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12:32-mintea ta este tabula rasa[să ceri audienţe pentru lămuriri].eşti unul dintre cei care în ignoranţa lor cred că putregaiul este...verdeaţă!!!??? NICIODATĂ IAR TEMBELI CA TINE ÎN AFARĂ DE SILĂ NU INSPIRĂ NIMIC!!!EŞTI AIDOMA CELOR DIN ECHIPA CĂRORA FACI PARTE.CUM? CRETIN INCORIGIBIL!!! SCUZE CĂ FIIND NEVOIT SĂ CITEŞTI ACESTE RÎNDURI [greu de înţeles pentru tine] ŢI-AI CONSUMAT ŞI ULTIMII NEURONI CARE ORICUM ERAUÎNPUTREFACŢIE DE MULT TIMP!!!SĂ FII PROST CHIAR ESTE O "VIRTUTE" CU CONDIŢIA SĂ ...STAI ÎN BANCA TA.DEOARECE VOI SÎNTEŢI MAI MULŢI LA ...ACEEAŞI categorie [PROŞTI ÎNGRĂMĂDIŢI] UNII MAI CAD DUPĂ BANCĂ IAR TU EŞTI UNUL CARE NICI LÎNGĂ PROŞTI NU ARE LOC!!! DUMNEZEU CU MILA.....

      Ștergere
    2. Spre deosebire de tine Bora inseamna foarte mult in orice echipa .Tu ai fost esti si vei ramane un anonim de care nu va avea nimeni nevoie datorita carentelor grave atat in comportamentul tau dar mai ales in ceea ce priveste intelectul.Ramai cu alcoolul tau si varsa-ti frustrarile in el .Alta sansa nu ai .

      Ștergere
  19. gîrtoi atît de "bine" l-a sfătuit pe guţă că-l bagă în căcat sigur!!! acest buhai libidinos care se crede "eminenţa cenuşie" a primăriei nu este altceva decît un microcefal care provoacă silă...dar şi milă cînd vezi că "îşi rostogoleşte neuronaşii" în speranţa că-i va da gata pe toţi!? UN LUCRU ESTE CERT-SÎNT GATA!!!ÎI HALEŞTE DOCTORUL CU FULGI CU TOT!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. SCUZE PENTRU ZIUA DE PASTI !!! SANATATE LA TOTI CALAFETENII !!!! GUTULICA IZMENARU UN ANALFABET SINISTRU A NENOROCIT CALAFATUL SI SANTAJAT A TRECUT LA UNPR IZM<ENE DAR INDIFERENT CE SE INTAMPLA V A FI LA PUSCARIE GUTULICA IZMENARU !!!!PARTIDUL IZMENELOE ARE NUMAI PENALI SI PUSCARIASI VEZI SOLOMON !!! GUTULICA IZMENARU NU E IN STARE NICI PANTOFII SA I FACA DR VOINEA PENTRU CA EL NU ARE CREIER CI IZMENE IN CAP DECI IW=2 !!! IZMENARU GUTULICA CELULA 433 LA PUSCARIE LA PITESTI IZMENAR NENOROCIT !!!

    RăspundețiȘtergere
  21. HRISTOS A INVIAT !!! Cel care a scris ultimul(il ridica in slavi pe girtoi) comentariu ...dar si pe cel LUNG in care il lauda pe domnul director voinea este nimeni altul decit ILUSTRUL si STRALUCITUL director (INCA) BORA !!! Se poate depista foarte usor dupa articulatiile, atributele si superlativele pe care le foloseste in cariera dumnealui politica !!!! Dar domnii mei s-a intrebat vreodata cineva de ce se AGITA si se ZBATE dinsul pentru scaunul de DIRECTOR pe care sta ?????!!!! Pai ia sa vedem.... ???!!!! Stiti cumva cam cit poate consuma un liceu ca al dinsului pe an ???? Cind spun consum ma refer la produse de papetarie,ma refer la produse de menaj...,etc ???? Din stiinta mea sunt citeva sute de milioane de lei pe an !!! Stie cumva cine face aceste plati ????!!! Ati GHICIT !!! DOMNUL DIRECTOR BORA !!! Sa va spun cu ce preturi se achizitioneaza ???? NU are rost !! Dar ce va pot spune sigur este ca din aceste achizitii isi mai scoate cel putin inca 2-3 salarii pe luna !!! Si asta nu mai punem MARILE LUCRARI de schimabare de acoperisuri,de tocarie termopan,de faiantari de bai,etc de....unde ''AVIZUL'' pe care il da dinsul la ''RECEPTIA'' acelor lucrari este cu totul si cu totul alta ''SOCOTEALA'' care probabil ''PLEACA'' catre sefii de inspectorat !!! Dar nimeni pina acum nu a luat in seama adevarata FATA a DIRECTORULUI BORA !!! Iata deci un alt MEMBRU de vaza din ECHIPA doctorului voinea !!!! Iata dragii mei pentru ce este atit de multa AGITATIE in tabara VOINEA !!! Toti acesti INDIVIZI pe care ni-i prezinta PD-L calafat se vrea a fi o ECHIPA DE OAMENI IMACULATI si ALBI (stiu ca imaculat este SINONIM cu alb,dar asa se PREZINTA domnul voinea si folosesc cuvintele dumnealui ) care sunt gata si ''PREGATITI'' pentru a prelua calafatul si a-l duce spre MAREA PROSPERITATE !!! Eu personal le urez mult succes dar ma tem ca cetatenii acestui frumos orasel vad REALITATEA si s-ar putea sa-si ridice unele semne mari de intrebare !!! (si acum astept injuraturile si caracterizarile foarte macabre ale lui domnul bora ). Si sa fiti sanatosi.

    RăspundețiȘtergere
  22. 01:33-băi puroi uman dacă mai trăieşti n vieţi şi nu vei călca în urma lui bora şi voinea.cît despre "bani mîncaţi" întreabă-ţi mentorul-mircea guţă că băiatul este un monedofag[pentru cretini ca tine făcuţi în momente euforice-lacom de bani]."realitatea" pe care vrei s-o prezinţi tu lăbuţelule N-O SĂ PRINDĂ LA OAMENI.DE CE? BORA ŞI VOINEA SÎNT NIŞTE NUME ÎN CALAFAT ÎN TIMP CE TU EŞTI NEICA NIMENI.ÎN CEEA CE PRIVEŞTE CARACTERIZĂRILE SÎNT AIDOMA REALITĂŢII. CĂ VĂ SUPĂRĂ ADEVĂRUL ESTE TREABA VOASTRĂ!? ŞI ÎNCĂ CEVA ANALFABETULE -AI SPUS MACABRU NU TREBUIE SĂ MAI SCRII ŞI FOARTE!? DE CE? DE BOU CE EŞTI!!! DAR TU FOLOSEŞTI UN TERMEN CARE VĂ CARACTERIZEAZĂ-SÎNTEŢI JALNICI ÎN TOT ŞI TOATE ŞI ÎNTR-ADEVĂR PENTRU VOI VIITORUL SE ANUNŢĂ...MACABRU!!!PENTRU MORŢI NUMAI DE BINE.ALELUIA!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bora este un sobolan ca si tine lingaule.adelica, unde e adelica??? sunteti ca de obicei penibili!!!!

      Ștergere
  23. dane pişe-te pe ei dă-i în caru meu de labagii.

    RăspundețiȘtergere
  24. ceva pentru spurcatii astia..
    http://voineastelian.blogspot.com/2012/04/loc-de-dat-cu-capul.html

    RăspundețiȘtergere
  25. BORA, LIGE CE LINGE SI CAND INCEPE SA MIROASE MAI MULT POPONETUL, TRECE LA ALT ! ACU O LUNA : ADELICA E PRIMARUL DE CARE CALAFATUL ARE NEVOIE! AZI: DL.DOCTOR ERA PREVIZIBIL CA ADELICA NU AVEA SANSE, NUMAI DVS.CU PRIPICEPEREA SI INTELIGENTA DVS.PUTETI SCOATE CALAFATUL LA LUMINA.ASTA NU SE NUMESTE PUPINCURISM CI DAT CU LIMBA SI CU NASU!

    RăspundețiȘtergere
  26. SA VA GASITI SERVICI BAI ASTIA DESTEPTII CARE SCRIETI TOATA ZIUA ORI VA PROMIS GUTA SERVICI DACA AL IMPROSCATI CU NOROI PE DR VOINEA

    RăspundețiȘtergere
  27. bora nu "linge pe nimeni"[nu este cazul] însă are un principiu-RĂMÎNE LÎNGĂ VALORI.ŞI DOCTORUL VOINEA ESTE O VALOARE.DIXIT!!!

    RăspundețiȘtergere