restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

vineri, 10 august 2012

SENZATIONAL : Restituirea Taxei Auto ,Reintregirea salariilor bugetarilor,TVA 9% la produsele de baza ,Plata TVA la incasarea facturilor , Cercetarea penala a mafiei patronata de portocalii ,duce USL la 70% in sondaje si prabuseste PDL la 11% !

Recentele masuri economice si sociale  anuntate de Guvernul Ponta care , unele au intrat in vigoare , altele sunt pregatite pentru implementare in cel mai scurt timp , nu fac altceva decat sa sporeasca considerabil increderea in USL si dispretul total pentru PDL .
Daca luam prin comparatie fiecare ministru in parte din guvernul actual cu ciurucurile din guvernele portocalii ,oricare ar fi ele , se poate constata lejer ,ca Romania pe parcursul celor 7 ani de ,,domnie portocalie", practic a stagnat din toate p.v. datorita unei crase incompetente izvorata din modul cum Pdl-istii intelegeau ei ca trebuie facute promovarile atat la nivel de partid cat si la nivelul administratie de stat .
Banii, coruptia  si prostia nativa , erau criterii de promovabilitate pentru cei mai multi dintre ei .
Asa s-a ajuns la situatia actuala in care 9 din 10 romani urasc la maxim pana si femeia de serviciu din PDL.
Intrebarea pe care doar oamenii zdraveni la cap si-o pot pune este urmatoarea :
Cum de ,in aceste momente de haos total in marile economii europene , Guvernul USL poate lua masuri economice si sociale care sa-i avantajeze pe romani , iar guvernele portocalii, mostenitoare fiind ale unei cresteri economice de peste 8% de la predecesorul guvern Tariceanu , au adus tara si pe proprii cetateni in saracie lucie ???
Un raspuns destul de plauzibil ar fi ca ei , constienti fiind ,ca un partid ca al lor fara doctrina ,fara pepiniera proprie de cadre si fara viitor in definitiv care ajunge la guvernare odata la 20 de ani si atunci dintr-o intamplare nefericita  ... au tras la rupere pe toate planurile ,calcand uneori pe cadavre daca din asta iesea ceva malai .
Acum toata increderea romanilor de rand este canalizata catre guvernul procurorului Ponta , care trebuie sa ne arate ,, sange pe pereti " marca Blejnar si alte grupuri de crima economica organizata, din jurul fostilor guvernanti care au devalizat saraca noastra tara bogata .
E randul nostru ca popor sa primim ceea ce ei au furat fara a avea vreo limita a bunului simt  si datoria USL de a reda demintatea romanilor ,confiscata agresiv de ciuma de trista amintire .



PS.          Ziarul nostru va declansa in 24 h o campanie ampla de sustinere a celui mai competent primar din Romania , dl Radu Mazare , in fata agresiunii fara precedent in UE ,venita din partea unor asa-zisi procurori care au uitat de deontologia profesionala si actioneaza doar de la o telecomanda otravita ...

Demnitatea de a ne mentine dreptul de a exista si exprima liber in propria tara ,nu ne-o poate lua nimeni , indiferent de numele pe care-l poarta  ... NICIODATA ! ... a se retine : NU NE ESTE FRICA DE EI , ABSOLUT DELOC SI MERGEM PANA LA CAPAT !

16 comentarii:

  1. Rus-Nu vreau sa-mi petrec batrinetile in puscarie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ninelusi,tata,ai baut apa cainelui?tu nu minteai asa.

    RăspundețiȘtergere
  3. sangele de psd apa nu se face si iata dovada .Pdl calarit la propriu de cel care a refuzat sa fie presedinte la tineretul pdist.
    pe ei omule sa ii dam la o parte

    RăspundețiȘtergere
  4. Ori ai luato razna ori esti la comanda lu gartoi ca numai el debiteaza dastea

    RăspundețiȘtergere
  5. Bai fratilor organizati-va sa iesiti in strada fiindca Basescu vrea sa iese cu picioarele inainte din politica la fel ca Ceausescu .Mare atentie SRI asculta toate absolut toate telefoanele ptr a i le pune pe masa matelotului .Societatera romaneasca a intrat in cea mai mare degradare umana din istoria sa din cauza lui Basescu .
    Respirati cat inca mai este legal sa o faceti !



    Organizatia pentru o Romanie Demna !

    RăspundețiȘtergere
  6. dar halatu cat costa halatu?
    mai relaxati-va baieti ca sunteti de spitalul de nebuni.

    RăspundețiȘtergere
  7. 22.02 ai sufletul vandut diavolului .Ce o sa va faceti voi daca diavolu este demis? ramaneti cu nadragii in vine sa v-o traga usl.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mare atentie : Basescu trece prin cele cinci faze ale unui mare necaz .
    1-Negarea
    2-Mania
    3-negocierea
    4-depresia
    5-resemnarea
    Basescu va fi demis, altfel iese nasol rau de tot cu strada.Poporul roman cand l-ai scos in strada sa te astepti la ce este cel mai rau .

    RăspundețiȘtergere
  9. UNORA LE ESTE FRICA SA NU SE INTOARCA BASESCU CACI ABIA ATUNCI AUZITI SIRENELE PORNITE LA MASINILE DE POLITIE SI TOATE VOR AVEA BENZINA ! PROBLEMA ESTE CA VA POPII PE MULTII BASESCU DACA VA FI PUS IN FUNCTIIE , TOTII JUDECATORII SI TOII PROCURORI AR AVEA DE LUCRU ZI SI NOAPTE ! MULTI NU DORM NOAPTEA BINE IN PAT DE FRICA !

    RăspundețiȘtergere
  10. stanciule tu ai demnitate????sa nu o confunzi cu curvarasia cat a fost basescu si pdl-ul la putere ii faceai pe usl-isti bolsevici tot aici pe ziarul asta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dle anonim care ai intrebat mai sus, iti spun doar atat: In PDL nu poti avea si nu poti dobandi demnitate deoarece acolo nu se vorbeste de asa ceva.Acolo BANUL bate orice .Acolo se vand intre ei pana si cei mai buni prieteni pe 10 arginti,acolo nu exista nicio regula si nu se respecta nimic si nimeni .
      Subliniez faptul ca in proportie de 10% mai exista si oameni de calitate care in momentul de fata sunt extrem de suparati pe partid si pe modul cum se fac promovarile .Ex: martafoiul de Marinica Dinca o nulitate de cea mai joasa speta .Cine a fost in spatele lui ???

      Ștergere
  11. Ia sa ne spui si noua cine iti platea rata la 407 cand erai in groapa. Cand te-a usuit Traistaru si Guta ti-o tragea pe la colturi. Guta Mircea Marinel ala cu DNA-ul

    RăspundețiȘtergere
  12. NINELE IAL PE BIBISTROCELUL DE MUGUR CA E DUS CU PLUTA NENE SI DUL LA POIANA LA NEBUNI.MULTE COMENTARII EL LE SCRIE SI FACE PE VICTIMA CA IL FAC UNII SI STIE EL MAI BINE CE TOT MINTE .

    RăspundețiȘtergere
  13. senzational ,ninu ninu a trecut la pp dd, presedinte si mugure`nasul la tineret si acum o sa faca o mare oganizatie de partid caci ei de aia sufera ca nu mai conduc numic, de cat masinile si ale cand au benzina, sunteti penibili pana si la vidin va stie lumea. hahalelelor...

    RăspundețiȘtergere
  14. mie imi este ca astia coc ceva fiindca i-am vazut de multe ori intalnindu-se la ceas de seara foarte revoltati .ramane sa vedem pe cine erau asa de revoltati.

    RăspundețiȘtergere
  15. Apropo cocoseilor ce cautati la intalnirea cu Adelica ?

    RăspundețiȘtergere