restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

marți, 13 noiembrie 2012

Breaking News : LIONS ARENA -Proiect fără precedent în Bănie! Cum e "forţat" Mititelu să reinvestească în Universitatea Craiova

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat că i-a trasat deja sarcină finanţatorului Ştiinţei, Adrian Mititelu, de a forma o echipă până la primăvară, urmând ca Universitatea Craiova să fie deja înscrisă în competiţii, cel mai probabil în Liga a II-a. În schimb, Primăria va demara deja construcţia unui stadion nou, pe locul actualului "Ion Oblemenco", investiţia fiind aprobată deja de guvern.


"Domnul Adrian Mititelu, finanţatorul Universităţii Craiova, are sarcină ca până în primăvară să creioneze o echipă de fotbal. Dacă va refuza, vom găsi alte soluţii... Nu mai confundaţi primarul cu finanţatorul echipei de fotbal! Primarul are sarcina să asigure un stadion corespunzător şi facem demersurile pentru ca a doua investiţie în domeniul sportului pentru craioveni să fie un stadion nou. Am vorbit deja cu prim-ministrul Ponta, cu ministrul Helvig (mininstrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, n.r.), dar şi cu directorul de la Compania Naţională de Investiţii şi deja avem promisiunea ca de la anul să începem construcţia stadionului. Primarul este obligat să asigure cheltuielile de adminstrare ale stadionului, care înseamnă tot bani pentru echipă, însă primarul nu se duce să caute fotbalişti...din păcate. Dacă mi se va da şi atribuţia aceasta, voi face o echipă mai bună decât orice finanţator" a declarat Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei.


sursa: proSPORT

3 comentarii:

  1. Ce frumos ! Craiova are primar de primar fata de calafat care are cel mai mare laudaros din univers si fapte pla (?)
    Cum poate Olguta face minuni si Guta nu ???? EXplicati voi astia care va dati miezul din fanta.
    Pe Olguta toti o baga in seama de la premier pana la ultimul deputat si senator si la Calafat parca a dat dzeu cu rostoglinda nu se leaga nimic si acum vin sa ne ceara votul (?) O sa le dam .....UN SUT IN CUR (!!)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai ca asta e culmea va apucarati sa il comparati pe guta cu vasileasca .In timp ce aia face minuni cu banii craiovenilor guta face prapad cu banii calafetenilor .
    Vasileasca face stadioane de milioane de euro si guta al nostr nu e in stare sa traga curent la blocurile anl se vaita aia de si-au luat apartamente acolo prin tot orasu si mai are tupeul sa spuna ca le-a facut voicu .Daca nu sunt in stare sa puna un transformator de curent cum dracu sa ii creada lumea ca ei au facut blocurile ? Ziceti voi daca nu am dreptate .Oameni buni ....de nimic

    RăspundețiȘtergere
  3. *************SONDAJ NOU IN CALAFAT **********************



    Azi s-a facut un sondaj fulger in colegiul Calafat printre votantii lui Mihai Voicu. La intrebarea: de ce il votati pe Mihai Voicu? raspunsurile au fost:

    1. Nu sunt capabil sa gandesc pt ca sunt prea dobitoc si votez ce imi spun altii

    2. De prost ce sunt

    3. Pentru spaga

    4. M-a mintit si pe mine ca imi da apartament la fata

    5. Ma da Guta afara din primarie

    RăspundețiȘtergere