restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

luni, 17 decembrie 2012

Teoria conspirației din spatele Apocalipsei 2012. Nu va fi nicio Apocalipsa ...totul e o facatura ordinara ?! VEZI AICI ce spune cartea sfanta BIBLIA ...

Teoriile apocaliptice cu privire la 21.12.2012 au fost lansate cu un scop secret și precis, este de părere generalul Emil Străinu.

Emil Străinu a declarat că niciuna din cele trei teorii (inversarea polilor magnetici, ciocnirea de planeta Nibiru, explozia Soarelui) care au speriat o lume întreagă nu este adevărată, scopul lor fiind de a distrage atenția oamenilor de la adevăratele probleme ale omenirii. Străinu a mai spus că mai există și un scop economic, acela de a crește consumul.

”Toată această nebunie cu Apocalipsa 2012 a avut un scop foarte precis. Să distragă atenția omenirii de la adevăratele probleme cu care se confruntă: criza economică, criza morală, criza de alimente. O țintă precisă a fost și cea economică. Să crească consumul, pentru că oamenii și-au făcut provizii de alimente, arme, muniție și alte mijloace de supraviețuire”, a zis Emil Străinu.

Când se vor termina minciunile

Generalul Emil Străinu a mai spus că cei care conduc lumea se confruntă cu lipsa soluțiilor, după falimentul societății capitaliste, iar astfel de teorii vor apărea până când se va termina criza.

”Pe de altă parte, există această zonă a dezvoltării umane. Andre Malraux a spus ”secolul 21 va fi religios sau nu va fi deloc”. Ne întoarcem într-o zonă în care ceea ce numim religiile lumii se vor ciocni cu ceea ce înseamnă religia și tehnologia, care va rezulta, probabil, într-o singură componentă care să ducă civilizația mai departe în evoluție.”

”Cei care ne conduc nu au soluții. Se confruntă cu falimentul societății capitaliste și cu necesitatea ca această societate să fie înlocuită cu una care are alt sistem se repartiție al valorilor economico-sociale. Și în al doilea rând, sistemul de valori morale. Cât va ține această criză vom aveam tot felul de astfel de teorii.”, a conschis Emil Străinu.

Ce spune Biblia despre sfarsitul lumii :

Biblia ne spune că nimeni nu ştie când va fi „ceasul acela” adică sfârşitul lumii: „Despre ziua aceea şi despre ceasul acela, nu ştie nimeni: nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl.” (Matei 24:36). 

 

Evanghelistul Matei ne redă semnele Sfârşitului Lumii, dar nu scrie nimic despre ziua şi ceasul sfârşitului. Iată prin ce semne caracterizează Matei sfărşitul lumii:
1) Se vor scula mulţi proroci mincinoşi – „Fiindcă vor veni mulţi în Numele Meu şi vor zice: „Eu sunt Hristosul!” Şi vor înşela pe mulţi.” (Matei 24:5). „Se vor scula mulţi proroci mincinoşi şi vor înşela pe mulţi.” (Matei 24:11)
2) Vor fi războaie – „Veţi auzi de războaie şi veşti de războaie: vedeţi să nu vă înspăimântaţi, căci toate aceste lucruri trebuie să se întâmple. Dar sfârşitul tot nu va fi atunci.” (Matei 24:6)
3) Vor fi conflicte politice interstatale şi probleme sociale: „Un neam se va scula împotriva altui neam, şi o împărăţie împotriva altei împărăţii; şi, pe alocuri, vor fi cutremure de pământ, foamete şi ciume.” (Matei 24:7)
4) Adevăraţii credincioşi vor fi prigoniţi: „Atunci vă vor da să fiţi chinuiţi şi vă vor omorî; şi veţi fi urâţi de toate neamurile pentru Numele Meu.” (Matei 24:9)
5) Păcatul şi fărădelegea în lume va creşte: „Şi, din pricina înmulţirii fărădelegii, dragostea celor mai mulţi se va răci.” (Matei 24:12)
6) Evanghelia va fi propovăduită pretutindeni, şi cu adevărat astăzi Evanghelia este predicată pretutindeni şi prin orice mijloc posibil: predici în biserici, ziare, reviste, pe internet, radio şi TV. La ziua de azi Veste Bună a ajuns în orice colţ al planetei pământ – Africa, Jungle,la Nord, pe toate contenentele, chiar şila Kamciatca.Mateine spune: „Evanghelia aceasta a Împărăţiei va fi propovăduită în toată lumea, ca să slujească de mărturie tuturor neamurilor. Atunci va veni sfârşitul.” (Matei 24:14)
Toate aceaste semne semne se împlinesc în ochii noştrii. Zilnic la ştiri auzim despre cutremure, războaie, conflicte, ciumi şi boli. Dar, aceastea sunt doar începutul durerilor, şi noi nu cunoaştem când va veni sfârşitul lumii. Am citat versetul din Matei 24:36, nimeni nu ştie când se va întămpla acest evenement, nici nu putem calcula data.
Este bine să vedem ce ne scrie cu privire la acea zi apostolul Pavel: „1. Cât priveşte venirea Domnului nostru Isus Hristos şi strângerea noastră laolaltă cu El, vă rugăm, fraţilor, 2. să nu vă lăsaţi clătinaţi aşa de repede în mintea voastră şi să nu vă tulburaţi de vreun duh, nici de vreo vorbă, nici de vreo epistolă, ca venind de la noi, ca şi cum ziua Domnului ar fi şi venit chiar. 3. Nimeni să nu vă amăgească în vreun chip; căci nu va veni înainte ca să fi venit lepădarea de credinţă şi de a se descoperi omul fărădelegii, fiul pierzării, 4. potrivnicul care se înalţă mai presus de tot ce se numeşte „Dumnezeu” sau de ce este vrednic de închinare. Aşa că se va aşeza în Templul lui Dumnezeu, dându-se drept Dumnezeu. 5. Nu vă aduceţi aminte cum vă spuneam lucrurile acestea, când eram încă la voi? 6. Şi acum ştiţi bine ce-l opreşte ca să nu se descopere decât la vremea lui. 7. Căci taina fărădelegii a şi început să lucreze; trebuie numai ca cel ce o opreşte acum să fie luat din drumul ei. 8. Şi atunci se va arăta acel nelegiuit pe care Domnul Isus îl va nimici cu suflarea gurii Sale şi-l va prăpădi cu arătarea venirii Sale. 9. Arătarea lui se va face prin puterea Satanei, cu tot felul de minuni, de semne şi puteri mincinoase
10. şi cu toate amăgirile nelegiuirii, pentru cei ce sunt pe calea pierzării, pentru că n-au primit dragostea adevărului ca să fie mântuiţi. 11. Din această pricină, Dumnezeu le trimite o lucrare de rătăcire, ca să creadă o minciună, 12. pentru ca toţi cei ce n-au crezut adevărul, ci au găsit plăcere în nelegiuire, să fie osândiţi.”
(2 Tesaloceni 2:1-12)

Deci văzând ce ne spune Biblia cu privire la sfârşitul lumii, noi nu trebuie să ne clatinăm din cauza anumitor proroci falşi, ci să trăim prin credinţă în Domnul Isus Hristos. Să aşteptăm venirea Lui, trăind în sfinţenie, lucrând pentru El şi proclamând adevărul biblic.

3 comentarii:

  1. Nu ştie nimeni când vine sfârşitul pământului !

    RăspundețiȘtergere
  2. asa zice emil strainu ? eu am citit in urma cu 5 ani ceva in legatura cu ce se v-a intimpla in decembrie 2012......nu este din cauza crizei,cum zice el..............

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi si imaginez cum Hristos vine catre pamint asa pe un nor alb asa chipurile sa ne potoleasca iar cei din avion ii fac cu mina...

    RăspundețiȘtergere