restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

miercuri, 2 ianuarie 2013

INCENDIAR : Scandalul de la restaurantul RSR ,,regizat " de unii clienti care si-au baut pana si mintile .OPEN barul bata-l vina ...

Scandalul din noaptea de Revelion de la  restaurantul RSR din Podari nu a fost nici pe departe declansat din motivele pe care toate televiziunile s-au grabit sa le prezinte fara pic de responsabilitate si o minima documentare .
Mai toti oamenii zdraveni la cap , care sa recunoastem sunt pe cale de disparitie, si-au pus mai multe intrebari destul de banale  dar care ar fi elucidat imediat  cheia acestui scandal pare-se inventat si provocat datorita unor slujitori practicanti  ai lui Bachus si anume :
1) ,,Cum de nimeni din cei prezenti la acea petrecere de Revelion nu a filmat viermii din celebrele alune de care au tot vorbit , sa recunoastem sub influenta lui Grant's si Ballantines , tinand cont de faptul ca din cei 600 de invitati mai mult de jumatate aveau smartphones-uri de ultima generatie in buzunar ?"
2),,Cum de nici unul nu a oprit o bucata din pestele servit pentru a demonstra OPC-istilor cele afirmate cum ca ar fi fost alterat ?"
3),,Cum nici unul nu a cautat in cosul de gunoi al bucatariei restaurantului pentru a lua o punga goala de la alunele cu pricina pentru a vedea ce termen de garantie au avut ? "
Nu cumva tariful de bun simt de 150 lei /pers. pe care acest restaurant la practicat a deranjat pe alti patroni din Craiova care si-au vazut carciumile goale in noaptea de Revelion datorita nesimtirii crase de a pune preturi de 350-400 lei/pers si astfel ar fi putut plati Revelionul unor trepadusi infiltrati la RSR care sa faca scandal cu scopul vadit de a-l desfiinta pe patronul Costi Gheorghe care nu a pactizat cu ei la MAREA JUPUIALA de Revelion ????

Sunt intrebari care pana acum nu si-au gasit raspunsul si care ne dau de gandit faptul ca acest restaurant vestit pentru petrecerile sale in zona Olteniei a fost victima unor ,,personaje" care au tinut mortis sa isi dea in petic pana si in noaptea de Revelion datorita euforiei dobandite de la OPEN barul care a fost pus la dispozitia celor prezenti , sa recunoastem ,o greseala grava a administratiei restaurantului RSR aceasta decizie de  alcool free.
De mentionat este faptul ca ,Costi Gheorghe  patronul  RSR  si al fostului PALACE actualmente PRESTIGE de pe Calea Bucuresti de langa Kauflland este cunoscut in Craiova si nu numai ca unul din cei mai buni amfitrioni de petreceri ,  locatiile amintite mai sus fiind alese de majoritatea oamenilor  cu staif din Craiova pentru propriile nunti , botezuri , cununii si alte astfel de festivitati .
Costi Gheorghe a declarat că nimeni nu a primit în noaptea de Revelion pește stricat și alune cu viermi ''Scandalul a pornit de la 40-50 de invitați care au băut și s-au drogat, după care au aruncat tăvile cu mâncare pe jos. Nu am putut să mai controlez situația. Nu am mai avut ce face. Dacă interveneam se ajungea la acte de violență. Toate alimentele au fost in termenul de  valabilitate garantat , am facturile '', a declarat patronul restaurantului .
Costi Gheorghe, patronul localului din comuna Podari, a declarat că o să depună plângere la poliție împotriva clienților care i-au distrus restaurantul si care au furat tot ce s-a putut din bucataria restaurantului RSR .


PS . Aceasta intamplare nefericita si clar regizata  , ne poate duce la o singura concluzie pertinenta :
STIMATI OPERATORI DIN TURISM, NU MAI CERETI HOTELIERILOR DIN ROMANIA SISTEMUL ALL-INCLUSIVE ... e o mare prostie . ,,Gradul de civilizatie" al unor romani care din pacate nu sunt putini , nu ne permite FOREVER in Romania acest sistem care se bazeaza tocmai pe civilizatie si responsabilitate din partea turistilor . Deja mari hoteluri din vestite statiuni din Europa iau serios in calcul renuntarea la acest sistem All - Inclusive si ce sa vedeti ...nu din cauza rusilor , albanezilor sau a bulgarilor ,ci tocmai din cauza unor ,,sugative"  Made in Romania ...
Pe de alta parte , daca cel mai frumos si vestit Revelion din Romania , celebrul Vanghelion organizat la Romexpo cu foarte multe formatii de muzica renumite si meniuri alese a costat 150 lei/pers. , asta inseamna ca acest pret a fost cel real pe care un roman ar fi trebuit sa-l plateasca pentru un Revelion reusit ...restul a fost jegmaneala pe prostie ...

4 comentarii:

  1. a dracu natie mai avem domne totul se invarte in jurul alcoolului pana si istoria consemneaza acest lucru

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce sa ceri generatiilor de acuma ? Astia ar trebui sa munceasca sa ne plateasca noua pensiile ? Dar in loc de munca s-ar putea ca statul sa le ceara sa stea non-stop beti ca astia s-ar supune orbeste ?
    Cata dementa si iresponsabilitate din partea acestor exemplare la care si parintii lor si-au dat concursul din plin .

    La multi ani si la mai putini golani si betivani !

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca aangaja servicii de paza pe perioada desfasurarii evenimentului nu se intimpla nimic grav.Dar ce sa ii face e chitra de parton excroc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca ai dreptate cand te duci undeva indiferent de eveniment nu dai si nu spargi nimic ca nu esti crescut in jungla.Oricine-ar fi cand are niste invitati trebuie sa-si ia si o firma de paza? Hai sa fim seriosi doar nu invita cine stie ce trib salbatic de prin Oceania.Sunt handicapati dai dracu de nenorociti. Alunele fac viermi? si mai ales iarna?!Patronu ala o fi prost daca nu-i da in judecata si sa le mai ceara cate 1000 lei la fiecare.Daca a fost mancarea stricata trebuia sa cheme patronul si sai dea cu ea in cap sau sal dea in judecata dar nu sa fure tot mancare bautura aparatura,vase...etc..

      Ștergere