restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

joi, 28 februarie 2013

SPORT : 27.02.2013 zi magnifica la Sala Polivalenta din Craiova ! S.C.M Universitatea Craiova contra capitalei la Volei si Baschet !

 27.02.2013 in moderna Sala Polivalenta a Craiovei a avut loc un dublu regal sportiv ,aici desfasurandu-se doua meciuri importante ale echipelor de Volei feminin respectiv Baschet masculin  ale S.C.M Universitatea Craiova  cu reputate adversare din campionat ,ambele din capitala .
Astfel echipa feminina de volei a S.C.M Universitatea Craiova a intalnit echipa bucuresteana C.S. Dinamo Romprest incepand cu ora 17.30 .
Dupa patru seturi disputate  , echipa bucuresteana s-a impus in fata fetelor de la Craiova cu 3-1.
Partida de volei a fost transmisa LIVE .
Atmosfera din sala in prezenta a peste 1000 de fani inpatimiti ai sportului avea sa preceada explozia de spectatori  ce avea sa fie la meciul de baschet de la ora 20.00 in care super echipa Craiovei clasata pe locul 2 la doar 1 pct. de locul intai, a intalnit echipa bucuresteana C.S Municipal Bucuresti .
In prezenta a peste 4500 de spectatori care au creat o atmosfera unica in Romania la un meci de baschet , jucatorii S.C.M Universitatea Craiova a facut un show total spre deliciul publicului , public care a cantat pe tot parcursul meciului sustinand cu frenezie echipa favorita .
Baietii nostrii au invins fara drept de apel cu scorul de 78-71 !
Diferenta putea fi si mai mare dar super vedetele Craiovei au facut spectacol jucand in stil profesionist american  cu nenumarate slam-uri care aruncau sala in aer de fiecare data .
In atmosfera incendiara creata in Sala Polivalenta un rol extrem de activ l-a avut cine altcineva decat inimoasa galerie ULTRAS a echipei de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA care a impresionat toti participantii cu inflacararea cu care sustin de fiecare data cel mai de pret deziderat al sportului romanesc si anume JUSTICE FOR CRAIOVA !!!
Desi este pe locul 2 in campionat ,echipa de baschet SCM Universitatea Craiova este cotata la nivel national ca fiind cea mai buna prin prisma vedetelor autohtone dar in special a celebrilor jucatori de culoare care sunt adevarate briliante de talent , facand senzatie de fiecare data .Atmosfera, fara nicio exagerare este comparabila cu cea de la partidele de baschet din campionatul SUA .
Ziarul nostru , singurul din Calafat acreditat de altfel la Polivalenta din Banie, multumeste tuturor suporterilor care prin prezenta lor sustinuta la fiecare meci duc mai departe spiritul sportiv  inconfundabil al Craiovei , indiferent de sport !

PS.
VENITI SA CANTAM CU TOTII ,,Oltenia Eterna Terra Nova " si va veti da seama de ce tot ce poarta numele CRAIOVA este sacru si iubit in fiecare coltisor al Romaniei si nu numai !!!
JUSTICE FOR CRAIOVA !!!


3 comentarii:

  1. llingau de Rosu radu Marian vafi director plin la sc nr 2 un om care a stat sub fustele femeilor fudulu,revesz si balan lingaul lui Firicel care ia sapat groapa acuum sa fie nr 1
    BANENOROCITULE TI AI ANGAJAT BALENA NEVASTA-TA LA CLUB DE MANCA BANI DEGEABA esti PREA MIC PENTRU O SCOALA MARE
    MARS LA MOTATETEI
    PS LA CATE PARTIDE AI FOST? PDL PNL SI PSD

    RăspundețiȘtergere
  2. Rosule pregateste.te de o campanie de presa fara precedent la adresa ta

    RăspundețiȘtergere
  3. Dau oricat la ziarul asta sa te distrug nenorocitule

    RăspundețiȘtergere