restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

joi, 18 aprilie 2013

Comunicat de presa al TSD Calafat: PSD Calafat va depune un Proiect de hotarare in Consiliul Local care ii vizeaza pe tinerii cu rezultate deosebite obtinute la scoala .

La solicitarea organizatiei de tineret, PSD Calafat va depune un proiect in Consiliul Local privind organizarea de catre Primaria Calafat a unor excursii educative pentru elevii cu rezultate foarte bune obtinute la scoala.
"Vrem ca elevii care obtin rezultate foarte bune la scoala sa beneficieze de o recompensa pentru munca depusa pe perioada anului scolar, dar si pentru a-i incuraja sa invete in continuare, dorim ca aceste excursii sa aiba un intinerar atractiv, vizitandu-se locuri incarcate de istorie si atractii turistice care sa-i faca pe elevi sa aprecieze excursia ca relaxanta si educativa in acelasi timp" .
"Speram ca toti consilierii locali, indiferent de partidul din care fac parte, sa sustina acest demers al tinerilor social-democrati pentru ca elevii care fac parte din scolile calafetene si care invata foarte bine, merita rasplatiti, acesta investitie reprezentand o investitie in viitorul orasului, pentru ca acesti elevi pot reprezenta viitorul acestui oras", au declarat cei de la TSD Calafat.

73 de comentarii:

  1. bine ca deschiserati voi subiectul cu zilele calafatului ca gartoi se si trezi din letargie si o lua prin grau dintre calafat si poiana mare auziti si voi : 5 televiziuni, 14 posturi de radio si 25 de ziare vor prezenta paranghelia :))))))))))

    sa scuipe in san gartoi ca daca presimte ca vin atatea alea vin de altceva nu pentru paranghelie

    RăspundețiȘtergere
  2. baiatul lui mageru al mic a fost chemat la dna sa dea cu subsemnatul pentru furtul unei bucati de cupru de cateva sute de milioane ?Daca stiti ceva dati detalii sa aflam si noi .

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ninele, sterge mizeriile astea de comentarii si blocheaza-le, nu mai lasa toti analfabetii sa comenteze.

    RăspundețiȘtergere
  14. Iar puse guta pe kakaciosi la treaba

    RăspundețiȘtergere
  15. Popa rudareanu a ajuns rau lesu e ultimul betivan , el unde e popa la pula mea , esti un kakat mare rudarene homosexualule , saptamana trecuta s-a pishat pe el , sufeta saracu , latosule ne pisham pe tine la orice ora, stai sa plece padurarul si sa vezi ce calareala iti iei si de la alti homosexuali nu numai de la gartoi,

    RăspundețiȘtergere
  16. Rudarene esti un gunoi care-i vei tine de urat monseniorului guts la zdup stati pe aproape, se pare ca popa rudareanu e implicat in treaba cu clorul, surprinzator , dupa ce ia traso gartoi trebuia sa se spele pe la cur cu ceva, haimana de haimana ,auzi popa pieri satano

    RăspundețiȘtergere
  17. Ochii pe cotea de zilele orasului , ca folosrste chitante vechi

    RăspundețiȘtergere
  18. homosexual popa rudareanu18 aprilie 2013 la 22:03

    În repetate rânduri, s-a auzit despre problemele financiare cu care s-a confruntat Calafatul. Mai ales în anotimpul rece, atunci când mii de localnici de la blocuri au tremurat de frig din cauza lipsei banilor necesari termoficării. Cu toate acestea, banii publici au fost, dar din păcate, au fost cheltuiţi în alte scopuri. Am descoperit recent societăţi comerciale care au încasat câteva miliarde de lei vechi de la o zi la alta, din banii calafetenilor. Ceea ce urmează sunt sume plătite de municipalitate din banii publici, sume care sunt, în multe dintre cazuri, de zeci de ori mai mari decât realitatea. Dacă vreţi să aflaţi de ce, nu ne întrebaţi pe noi, întrebaţi-l pe primarul Mircea Guţă.

    Cel puţin patru societăţi comerciale din Drăgăneşti-Olt au devenit abonate ale banului public din Calafat. Despre aceste societăţi comerciale se aude faptul că ar aparţine unor rude ale lui Bercea Mondialu, personaj cunoscut la nivel naţional atât din cauza scandalurilor, dar şi a unor afaceri dubioase. Veţi vedea cum un kilogram de cloramină costă un milion de lei, sau cum o roată de pubelă cinci milioane. Veţi vedea cum un „sereleu” a primit în trei zile un miliard şi jumătate din banii Calafatului. Dacă erau necesare aceste cheltuieli, măcar dacă s-ar fi făcut la preţul corect, decideţi dumneavoastră. Această anchetă jurnalistică are rolul de a atrage atenţia asupra unui fenomen grav, trist, dar adevărat. Se vorbeşte despre situaţia tragică uneori a oraşului Calafat, însă zeci de miliarde s-au cheltuit fără niciun simţ al realităţii. Sau fără niciun bun simţ.

    RăspundețiȘtergere
  19. zilele orasului o sa vina cu niste surprize pt oaresicare persoane, i-auzi rudarene te tine gaoaza

    RăspundețiȘtergere
  20. cele 5 televiziuni vor avea ce transmite in derect, 1 metru cub de documente

    RăspundețiȘtergere
  21. basina gartoi corespondent CNN18 aprilie 2013 la 22:11

    Cloramina, mai scumpă ca Arielul

    De departe, cele mai interesante cheltuieli le-am descoperit în luna octombrie a anului 2010. În decurs de o săptămână, societatea comercială AGMEB MATERIALE SRL vinde Primăriei Calafat în valoare de peste două miliarde de lei. Astfel, în data de 17.10.2010, se emite factura cu numărul 127, în valoare totală de 70.990 lei (709 milioane lei vechi). Pe această factură sunt trecute sârmă de alamă (la preţul de 1.800.000 lei kilogramul fără tva- preţ real 320.000 lei) şi furtun incendiu. La trei zile distanţă, pe data de 20.10.2010, Primăria Calafat cumpără din nou, cu factura numărul 133 în valoare de 69.130 (aproximativ 700 de milioane lei vechi), de la aceeaşi societate comercială, clor pentru dezinfectat şi praf clor pentru dezinfecţie (acelaşi produs), la un milion de lei vechi kilogramul. Aici, la producători, am găsit mai multe preţuri, de la 30.000 lei kilogramul până la 250.000 de lei. Niciunde însă la 1.000.000 de lei (adică de cel puţin patru ori mai mult decât preţul real). Mai trec cinci zile, iar firma respectivă, SC AGMEB MATERIALE SRL iar vinde. Iar Primăria Calafat iar cumpără. Cam de aceeaşi valoare (la prima vedere fiecare factură este făcută în limita a 15.000 de euro fără tva-criteriu de încredinţare direct fără obligativitatea de a efectua licitaţie electronică). Aşadar, factura numărul 139 din 25.10.2010 este în valoare de 73.532 lei (alte 730 de milioane). De data asta nu mai e nici sârmă, nici cloramină ci europubele… sparte pe bucăţi. Adică cinci milioane roata, 18 milioane capacul, 18 milioane containerul şi alte cinci milioane balamaua. Credem că aici vorbim despre containerele zincate, care se vând, la producător, la un preţ de maxim 300 de euro, adică 12-13 milioane. Ţinând cont că Primăria Calafat a plătit 20 milioane numai pe roţile unei pubele, este evident că avem din nou de-a face cu o “cumpătată” cheltuire a banului public.

    RăspundețiȘtergere
  22. cine mai stie unde sunt casutele de la tabara de vara, sau ele au vreo legatura cu forest man?

    RăspundețiȘtergere
  23. mai dar mitropolitu chiar nu stie de javrele astea de la calafat, el nu stie ca popa rudareanu e homosexual, ce dreak ca toata lumea stie, si e si muiangiu, cum sa te duci la japita asta sa-l asculti , in curand la al doilea avertisment muie rudarene o mierlesti inaintea lui cotea junior

    RăspundețiȘtergere
  24. cati dintre lingaii si profitorii care sunt acum langa guta vor mai fi si dupa..., or sa scuipe pe el , ba o sa spuna ca nu l-au vazut niciodata in viata lor

    RăspundețiȘtergere
  25. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  26. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  27. Girtoi a fost atat de redus incat nici carnet de conducere nu a fost in stare sa-si ia, a facul scoala de 4 ori, intrebati-l pe Gratiel

    RăspundețiȘtergere
  28. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  29. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  30. Echipamentele pentru pichete, cumpărate cu doi ani înainte

    Prima firmă care pare să fi deschis drumul „sereleurilor” din Drăgăneşti este SC BRICOMAT SRL. Potrivit facturilor cu numerele 08 şi 35 din datele de 9 respectiv 15.12.2008, Primăria Calafat a cumpărat de 500 de milioane de lei echipamente necesare pentru staţii de autobuz (despre care înţelegem că valoarea finală a uneia ar fi la 200 de milioane de lei vechi), dar şi echipamente pentru pichetele PSI pe care Primăria urma să le cumpere peste doi ani.
    Într-un material electoral pe care îl împarte, primarul Mircea Guţă spune că „mandatul meu a fost unul de sacrificiu într-o perioadă de criză”. Lovit de recesiune, primarul a trebuit să îşi vândă chiar Chryslerul pe care îl achiziţionase… din salariul de edil? Gura lumii spune că ar fi fost o atenţie din partea colaboratorilor, mai exact de la firma Bricomat. Mai spun oamenii că primarul Mircea Guţă a făcut câteva excursii prin Orientul Mijlociu, dar şi prin ţări scandinave.
    Pe multe dintre facturile emise de firmele din Drăgăneşti Olt, Mircea Guţă a semnat ca... primarul, dându-şi „văzutul” pentru facturile de miliarde. Că doar nu dădea de la el din buzunar. Îl ajuta şeful de la DSUP (utilităţi publice), Pârvan Gheorghe. Semnăturile celor doi apar pe multe dintre facturi. De altfel, în urmă cu câteva zile, mai mulţi angajaţi ai Primăriei au dat cu subsemnatul în faţa celor de la DNA pentru cheltuielile exagerate ale conducerii. La o primă estimare, cel puţin un milion de euro s-au cheltuit în mandatul de criză al lui Guţă pentru roţi de pubele la 5 milioane bucata, cloramină la un milion kilogramul, coşuri de gunoi la 10 milioane bucata, staţii de autobuz la peste 200 de milioane bucata etc. Se putea face altceva cu aceşti bani? Răspunsul îl ştiţi doar dumneavoastră, calafetenii.

    RăspundețiȘtergere
  31. se impune de urgenta un ordin de restrictie pentru mircea guta in primaria municipiului calafat, el este mai periculos decat camatarii, cu janghinele care le are pe langa el , acest ordin va fi emis pana in zilele orasului iar atunci 2000 de oameni sau 5000 cat zic ei ca vor fi prezenti vor vedea cu ochii lor cam ce haimanale le mananca banii

    RăspundețiȘtergere
  32. Mircea ai ridicat sabia de sabie vei fi strapuns caci dzeu uraste hotii si fariseii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce plm de sabie a ridicat Guta la voi neterminatilor?Asta este doar ca sa va justificati in mintea voastra ura psihotica impotriva unui om care v-a ajutat de cate ori ati avut nevoie si pe tine si pe pesedisti.Daca ridica sabia nevastata era data afara de la cantar , tu mai aveai un dosar cu apartamentul ANL iar clanul Traistaru era de mult dat afara din PSD . Sa iti povesteasca Iliuta sau Emil cum i-a salvat Guta acum vreo 2 luni sa nu ii zboare aia. Cea cu excluderea clanului din PSD nici macar nu va fi meritul lui Guta . Ii vor da chiar ai lor afara el doar ca nu se va mai opune cum a facut acum 2 luni si asta o stiti si voi daca aveti doar un minim de relatii la PSD Dolj . Cand zici hot si ai lucrat la cantar in vama tu zici Ninele de fariseism? si mai ai si nenorocitul ala de dosar? Crezi ca D-zeu e autostrada doar cu sens unic?Paste Fericit tie si familei tale !!! acum treci si injura-ma

      Ștergere
    2. Omule care ai scris mai sus ,imi este mila de tine zau asa.
      Cu o singura adiere de petala de floare sa va atingeti de Ninel sau de unul din membrii familiei ca sunteti terminati la propriu .
      De progaramul ,,protectia martorilor " ati auzit ?
      NINEL ESTE NESANTAJABIL asa ca puteti sa schilaiti ca sacalii prin stepa .
      Daca era o ho ho cum il calcati voi pe cap , asa ca nu e si va calca el LEGAL extrem de LEGAL !

      Ștergere
    3. nu-i lasi domnule ca doar sau gandit la cineva din vama sa-i faca rau si a si zburat un om important de la cnadnr, pacat ca acela nu a apelat la magnificul gartoi ca asta sigur il scapa, el e tuti del tuti cappi

      Ștergere
    4. Ia uite domne tupeu pe guta .....are apa la gat si isi permite sa ameninte oamenii ....!!!! esti nebun padurarule

      Ștergere
  33. nici bercea mondial nu-l mai poate scapa pe mircea guta, o certitudine este ca rudaraenu si garcioi vor sa scape de el

    RăspundețiȘtergere
  34. Flasnetelor, o sa mai trancaniti inca vre-o 3 ani de-acum incolo ,cum si acum 3 ani tot asa bolboroseati despre Guta ca-l ia d.n.d.-ul. Eu unul sunt impartial,dar vad ca cineva pe-aici se tine de minciuni si chestia asta a vazut-o tot Calafatul. NUMAI BINE,PASTE FERICIT !

    RăspundețiȘtergere
  35. vrei sa spui ca mersul oamenilor din primarie la craiova parchet e o facatura? esti pe alta planeta baietas, nu se mai pot face musamalizari la justitie si nu vrea nimeni sa-l aresteze pe guta, dar sa iasa adevarul la lumina e foarte important, si sa dea banii inapoi sa reparam scoli, trotuare, saivane, asta garantat se va intampla, tu realizezi ca toti stalpii de la craiova si pana la racova, poiana mare desa vor fi plini cu trimiterea in judecata a lui guta, nu e nevoie sa-l salte vreo institutie de forta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cum tresariti cand auziti ca vine cineva in primarie neanuntat ai ??????
      va temeti sa nu fie potera ????
      mirceo banii inapoi la buget ca ce e de hau pe hau se duc nu o sa ai parte de ei ci avocatii tai iti vor lua si banii de paine

      Ștergere
  36. guta a pus camere web in tot orasul ,are una pusa si la intersectie la maglavit sa vada cand vine potera.

    RăspundețiȘtergere
  37. e un popa linge blide pe la primarie ti-e si greata sa-l mai pomenesti, cum sa mai ai incredere in vanzatorii astia de suflete, nu in toti, nu e vorba de cotea jr, ci de jagardeaua aia de rudarean, auzi ciusule de popa decat sa futi banii primariei fa si tu un proiect de refacere a unei biserici sau mergi in vizita la niste bolnavi, nu sta cu mana intinsa si cu aparat de filmat pe la sedinte, a innebunit lupu, la urmatoarea sedinta de consiliu o sa apelam la o firma de filmat ca sa te filmeze pe tine si apoi sa te vada ai de la mitropolie, patriarhie si sa te lase pozeur si in locul tau sa aduca un popa cu frica de creator si de aproape

    RăspundețiȘtergere
  38. cand vine potera sa vedeti ca brusc pozasul oficial al primarului ori se inbolnaveste, ori se muta la izvoare, la domnul tudor

    RăspundețiȘtergere
  39. Apropo mitropolia are inreg cu rudaeeanu knd filmeaza asa k cine il improbidestte o face k la krte.

    RăspundețiȘtergere
  40. popale cu pricina e doar un pion, si-o va lua pe coaja dar acum prioritar este recuperarea banilor de la cei care au talharit bugetul adica de la padurarul autointitulat zmeul danarii

    RăspundețiȘtergere
  41. Ce scrie presa nationala despre haosul din primaria calafat (ziarul Adevarul )



    Controlorii Curţii de Conturi susţin că actele contabile ale primăriei nu sunt în regulă, iar bugetul municipiului a fost alcătuit pe genunchi. În plus, funcţionarii ar fi promit sporuri de confidenţialitate, fidelitate, pentru condiţii vătămătoare sau pentru menţinerea securităţii şi sănătăţii în muncă.
    Nu a fost abatere găsită la autorităţile locale din Dolj pe care primăria din Calafat să nu o fi bifat, reiese din raportul Curţii de Conturi pe anul 2010. Autorităţile locale par să fi uitat de lege când a fost vorba de întocmirea proiectului de buget, auditorii financiari spunând că edilii s-au întins mai mult decât ar fi fost cazul, iar cheltuielile făcute nu realiste. Situaţia este şi mai gravă în privinţa actelor contabile, acolo unde lucrătorii au găsit un adevărat haos. Funcţionarii şi edilii sunt acuzaţi de „neînregistrarea în evidenţa contabilă a operaţiunilor economice în momentul efectuării lor”, dar şi de efectuarea unor înregistrări contabile eronate. Nici în privinţa taxelor şi impozitelor colectate de la calafeteni, primăria nu stă mai bine. Controlorii au constatat că, în unele cazuri, nu au fost calculate şi înregistrate impozitele şi taxele, iar în alte cazuri calafetenii au plătit impozite calculate greşit. Funcţionarii nu au greşit doar atunci când a fost vorba de contribuabili, ci şi atunci când s-a pus problema acordării unor sporuri. Funcţionarii din Calafat au primit necuvenit peste 200.000 lei sub formă de sporuri de confidenţialitate, fidelitate, pentru condiţii vătămătoare sau pentru menţinerea securităţii şi sănătăţii în muncă. Nereguli privind plata unor sume necuvenite către angajaţi au fost descoperite şi la Primăria Craiova şi la Consiliul Judeţean Dolj.

    Au încălcat legea puţin

    Autorităţile locale din Calafat recunosc că au călcat strâmb, însă spun că abaterile nu au fost atât de grave încât să se lase cu o sesizare penală. Edilul-şef din Calafat, Mircea Guţă, susţine că neregulile descoperite nu sunt atât de mari şi toate măsurile lăsate de inspectori au fost duse la îndeplinire. „Au fost constatate deficienţe minore. Noi nu avem bugetul nu ştiu cărei comune şi e normal ca cine munceşte să mai şi greşească. Nu a fost vorba de o încălcare gravă, ne-au lăsat măsuri pe care le-am îndeplinit şi nu avem în prezent un litigiu în instanţă cu cei de la Curtea de Conturi”, a spus Mircea Guţă. Potrivit raportului Curţii de Conturi pe anul 2009, nereguli au fost descoperite însă şi în anii trecuţi, care s-au lăsat cu sesizare penală. Primarul Mircea Guţă a negat însă că pe ar fi fost încheiat un asemenea act.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba esti nebun??daca era ceva in neregula se stia.Toti suferiti de teoria conspiratiei!

      Ștergere
  42. in acelasi audit al curtii din 2010 se recunoate ca nu s-a putut efectua controlul privind aprovizionarile de la firmele lui bercea mondialul intrucat originalele facturilor au fost luate de directia nationala anticoruptie

    RăspundețiȘtergere
  43. Hotomanii din p.s.d. l-au primit pe adrian nastase ca pe un erou, puscariasul erou,asa o sa ajungeti toti,la puscarie.

    RăspundețiȘtergere
  44. Tot pnl nu face nici cat fularul lui Nastase ca valoare

    RăspundețiȘtergere
  45. Nu inaintea lui marinel jneapanul de ciuperceni,a intrat in guines book, la 1 luna dupa ce a devenit primar a produs un crysller, din ce , daca era popa de tara mai intelegeam

    RăspundețiȘtergere
  46. ati vazut cat teatru poate sa joace acest guta cu cei slabi de inger si mai prostovani cand il vad cum se mironoseste ei in prostia lor cred ca e al mai omenos si de treaba primar ,cand colo ce sa vezi economistu la origini padurar este al mai mare hot din tagma primarilor si mai mult are de o rautate de nedescris in spatele aparentei lui fortat milostive.
    Si cu toate aceste avertismente pe care le facem prin aceste comentarii inca mai exista foarte multa lume nu proasta ci dobitoaca dea binelea care pun botul la propriu la minciunile lui si a grupului de crima economica organizata din jurul lui .
    Sa le fie de bine si sa aiba sarbatori fericite alaturi de copiii lor plecati pe tot mapamondul din cauza lipsei locurilor de munca din Calafat promise de acelasi galactic de ciuperceni Mircea Guta Marinel

    RăspundețiȘtergere
  47. Ziceti ceva de Adelica si PDL. Nu aveti ce zice!

    RăspundețiȘtergere
  48. Acum a venit vremea sa marlim padurarul ,cum ar spune o vorba inteleapta "bate-voi pastorul si turma se va imprastia"

    RăspundețiȘtergere
  49. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  50. Fura guta si acum mai mult ca niciodata.au buletine la zilieri bagate fara numar.oameni plecati in Italia la munca au copii dupa buletine bagatte la zilieri.si in tot acest timp controalele politiei calafetene Zero.

    RăspundețiȘtergere
  51. Da-l in rahat de padurar luni vom fi la diicot structura centrala daca tot zic homosexualiio popa rudarean si analfabet gartoi ca ii reclama cineva apoi sa o si facem e democratie

    RăspundețiȘtergere
  52. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  53. Rudarene te facem daten pula mea ,tu nu poti fi decat un valet sau o basina ,

    RăspundețiȘtergere
  54. Pacat de viceprimar ce baiat bun sa stea langa niste kurve

    RăspundețiȘtergere
  55. Gartoi este un debil mintal ca si nea gheorghe care n-au facut nimic in viata, singurul om cumsecade e tatal lui garcioi, si niste sclavi nevoiti sa faca voile unora sau altora , veti fi vedete in perioada urmatoare tineti-va bine, iar il trimiteti pe cotea jr cu chitantierul prin oras , iar o beliti

    RăspundețiȘtergere
  56. Gartoi un tradator murdar venise la noi sa-l paraseasca pe guta ca daca nu trece la pnl cu unpr pierde, este un mojic ce sa ceri unui analfabet, o kurva si un escrocel, vom proba o paguba facuta de prost la asigurari ....din banii primariei

    RăspundețiȘtergere
  57. Trebuie control la sange facut iar revin , persoanele bagate in rahat de padurar cel mai hot primar de la pasaretz incoace , ar trebui sa- scuipe pe guta intre felinare si sa-i dea 3 suturi in dorsalul acela de bic ca semn de respect

    RăspundețiȘtergere
  58. e Iluta in secraj rau de tot:))

    RăspundețiȘtergere
  59. orasul se pregateste de debarcarea lui guta

    RăspundețiȘtergere
  60. Bre garcioi ce te oftici asa ,pai numai de atat esti, pai pana acum a fost joaca gigolo, fii pe faza ca nici nu stii ce pierzi

    RăspundețiȘtergere