restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

vineri, 5 iulie 2013

Calafeteanul GICA POPESCU va fi noul Presedinte al Federatiei Romane de Fotbal !

Gica Popescu & gold company
Fostul mare internațional intră în cursă pentru postul pe care Mircea Sandu îl deține din 1990. Alegerile vor avea loc anul viitor.

Gică Popescu a confirmat că s-a decis să intre în cursă pentru președinția FRF. „Da, m-am hotărât, voi candida pentru șefia FRF. Am venit în fața dumneavoastră cu o parte din echipa care mă va susține în acest proiect. Pe lângă Stelea, Ilie Dumitrescu și Hagi, mai este și Chivu, care se va alătura echipei mele după ce se va lăsa de fotbal. Această generație care a făcut multe lucruri bune pentru România merită șansa de a conduce fotbalul din această țară.
Dacă voi ajunge la șefia FRF, nu voi da afară toți oamenii de acolo, pentru că există și persoane competente. Gică Hagi și Bogdan Stelea se vor ocupa de departamentul tehnic, fără a avea treabă cu echipa națională, iar Ilie Dumitrescu și cu mine ne vom ocupa de partea administrativă.

Vrem să ne întâlnim cu reprezentanții ligilor inferioare, cu reprezentanții mass-media. De asemenea, vom face un turneu important la federațiile importante din Europa, precum cele din Franța, Germania, Olanda, Spania, Italia, Anglia, pentru a vedea cum sunt organizate și a învăța astfel cum să procedăm și noi.
O spun cu părere de rău, echipa națională nu mai este brandul care atrăgea înainte spectatori și sponsori. Trebuie reclădit acest brand, ca să facem performanță, deoarece avem potențial. Dacă nu vom putea face acest lucru, vom ridica mâna și vom pleca acasă. Să nu credeți însă că asta se va putea face peste noapte. Nivelul la juniori a ajuns atât de jos încât trebuie să facem ceva ca să revină acolo unde a fost.
Vrem să revitalizăm sistemul competițional și apoi dorim să mărim numărul echipelor competitoare din prima divizie. Multe dintre aspectele prezente în proiectul propus în 2005 se regăsesc și în cel actual”, a declarat „Baciul”.
Vrea să colaboreze cu „Nașul”
Gică Popescu a precizat că, dacă va obține mandatul de președinte al FRF, va încerca să aibă o colaborare cu Mircea Sandu, actualul șef de la Casa Fotbalului. „Oriunde este bine să ai sprijinul președintelui pe care îl înlocuiești. În plus, imaginea dânsului în fotbalul european este una bună, iar asta trebuie folosit.
Nu sunt de părere că trebuie curățați toți oamenii din FRF, ci mizez pe reorientarea acestora. Nu voi intra cu buldozerul în ei. Va trebui însă ca ei să muncească la fel de mult cum muncesc eu.
Ștacheta va fi pusă foarte sus, atât din punct de vedere managerial, cât și sportiv. Nu vreau să mai aud că jucătorii visează să facă schimb de tricouri cu cei de la Real Madrid, ci că vor să joace la Real Madrid!”, a mai spus fostul internațional.
Gică Popescu a mai candidat pentru președinția FRF și în 2005, dar alegerile au fost câștigate atunci de Mircea Sandu.
Hagi: „Voi ajuta loturile naționale, voi coordona acest departament”
„Când Gică Popescu mi-a spus de acest proiect, am fost primul care și-a manifestat intenția de a-l susține. Nu voi renunța la echipa mea, Viitorul, dar voi ajuta cât voi putea loturile naționale, voi coordona acest departament. Trebuie să redresăm fotbalul românesc. Sigur vom avea succes”, a precizat și Gică Hagi.
„Anii petrecuți la echipa națională ne-au legat foarte mult, de aceea am considerat că trebuie să accept intrarea în acest proiect. Cel mai mult m-ar motiva să lucrez pe partea tehnică. Urmează să vedem care va fi funcția mea. Am foarte mult entuziasm și sper să facem lucruri bune”, susține fostul portar Bogdan Stelea.
Mircea Sandu, președinte onorific?
Ilie Dumitrescu este de părere că Mircea Sandu nu ar trebui îndepărtat definitiv de la FRF, după ce-i va expira mandatul de președinte: „Trebuie să admitem performanțele președintelui Mircea Sandu și să-i recunoaștem meritele. Dumnealui merită funcția de președinte onorific al FRF”.
****
Gică Popescu a organizat astăzi o conferință de presă pentru a anunța oficial că va candida pentru postul de președinte al FRF. Mandatul lui Mircea Sandu expiră în 2014, iar „Nașul” a precizat că nu mai dorește un nou mandat.
Gică Popescu este susținut de Gică Hagi, de Bogdan Stelea și de Ilie Dumitrescu, foștii săi colegi din „Generația de Aur” a naționalei de fotbal României, iar sloganul de campanie va fi „Din nou împreună după 20 de ani”.
sursa: EVZ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu