restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

duminică, 8 decembrie 2013

Campania „VIOLENŢA DISTRUGE VIAŢA TA ŞI A CELOR DRAGI!” a ajuns la Calafat

Campania „VIOLENŢA DISTRUGE VIAŢA TA ŞI A CELOR DRAGI!” demarată de Organizaţia  Femeilor Social Democrate Dolj (OFSD) a ajuns azi 08.12.2013, la Calafat.
 PSD Calafat a fost gazda si ca de fiecare data s-a dovedit a fi la inaltime, presedintele organizatiei municipale ,ing. Emil Popa, fiind apreciat la scena deschisa pentru eforturile sustinute pe care le face in permanenta pentru a consolida impreuna cu presedintele OFSD Calafat, Carmen Ciuica, latura feminina a PSD Calafat .
Astfel, femeile social-democrate s-au întâlnit cu colegele din municipiul Calafat dar şi cu un numeros public fara apartenenta politica declarata.
Prezidiul a fost format din: preşedintele OFSD Dolj, Daniela Tarniţă,  preşedintele OFSD Calafat,Carmen Ciuica , Alina Tanasescu vicepresedinte al PSD Dolj, Maria Paun comandant al Politiei Municipale Calafat,dar şi specialişti în domeniul violenţei domestice.
Preşedintele OFSD Dolj, Daniela Traniţă, le-a vorbit femeilor prezente la eveniment despre tipurile de violenţă, şi despre cât de important este ca cele care sunt victime să anunţe autorităţile în domeniu de acest lucru. „Am mai spus acest lucru şi îl repet şi azi, violenţa în familie este un comportament anormal, deviant, iar persoanele care sunt victime ale violenţei domestice, indiferent de tipul de manifestare: violenţa verbală, socială, economică, sexuală, psihologică, fizică, trebuie să-şi cunoască drepturile şi trebuie să se informeze cum trebuie să procedeze în situaţiile care le pun în pericol atât viaţa proprie, cât şi pe cea a persoanelor dragi, în mod special, a copiilor lor. Am fost şi în mai multe localităţi cu această campanie, şi vom merge şi în altele, pentru că ne-am dorit să nu avem o acţiune şi să uităm de ea, ci am demarat o adevărată campanie, în care venim în faţa dumneavoastră cu specialişti pentru a vă spune ce trebuie să faceţi în astfel de situaţii. Putem să spunem Stop Violenţei!”, a declarat preşedintele OFSD Dolj, Daniela Tarniţă.
Campania „VIOLENŢA DISTRUGE VIAŢA TA ŞI A CELOR DRAGI!” s-a desfăşurat până acum în următoarele localităţi: Calafat, Filiaşi, Ostroveni, Bârca, Breasta, Calopăr, Amărăştii de Jos, Bucovăţ, Băileşti, Negoi, Sopot.



Un comentariu:

  1. O initiativa deosebita.O intalnire extraordinara.Astfel de activitati trebuiesc continuate.Si,in egala masura,mediatizate.Respect pt asta!

    RăspundețiȘtergere