restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

sâmbătă, 19 aprilie 2014

EXTRAORDINAR : O seara magnifica la Calafat oferita de celebra Orchestra a Filarmonicii din Vidin !!!

 O seara magnifica la Calafat pentru iubitorii de muzica buna in stil clasic !!!

Concertul extrordinar din aceasta seara,19.04.2014, de la Casa de Cultura din Calafat, s-a desfasurat sub semnul stilului clasic si incantator al ritmurilor vieneze atat de apreciate , acorduri pe care celebra Orchestra a Filarmonicii din Vidin  le-a interpretat aproape divin sub bagheta Dirijorului Gheorghi Patrikov.
Un public nu foarte numeros ,dar de calitate, a aplaudat in picioare zeci si zeci de minute ca semn de respect si deosebita apreciere dupa fiecare arie interpretata extraordinar de aceasta minunata si indiscutabil profesionista orchestra venita din orasul frate, Vidin !!!
Au fost interpretate unele din cele mai celebre arii internationale printre care : ,, Frumoasa Dunare Albastra " de  Johann Strauss , ,, Radetzky Mars " de Johann Strauss , ,,Dansul Taranesc " compus de marele compozitor roman C. Dimitrescu, Dansuri Unguresti de J.H Brahms , Racenita printre ,,Dansuri Trace" de P. Stainov si alte opere la fel de celebre ca cele enumerate.
 A fost o seara de neuitat atat pentru auditoriu cat si pentru membrii orchestrei bulgare, iar cuvintele sunt de prisos pentru a descrie entuziasmul cu care a fost primit de catre publicul prezent aceasta orchestra celebra care a oferit un regal muzical aidoma celor de pe marile scene vieneze.


Un comentariu:

  1. minunat, elegant, rafinat sunt cele trei cuvinte care pot descrie cel mai bine concertul de aseara !
    Bravo si la mai multe evenimente de acest gen pentru a mai dezdobitocii lumea in care traim...

    RăspundețiȘtergere