restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

marți, 17 iunie 2014

INCENDIAR:Razboi in tabara de dreapta la Calafat ! Consiliul local Calafat s-a divizat in doua : luptatorii dreptatii vs oamenii interesului personal! Dan BORA va da cu ,,BOMBA" mai curand decat s-ar putea imagina !!!

Prof. Dan BORA
,,Nimeni nu îl poate învinge pe cel ce ţine în mână sabia Divină a Dreptăţii !" spune Biblia.
O zicere pe care doar oamenii nebuni se incumeta sa o contrazica, desi poate in subconstientul lor isi dau seama de adevarul spus in aceasta propozitie.
Dar cand nebunia se impleteste cu inconstienta si se ,,innobileaza" cu prostia, se poate ajunge intr-un punct in care  numai ai ce face pentru a-i salva de la autodistrugere pe cei care din lipsa cronica de personalitate isi dau foc singuri si incearca prin orice mijloace sa suga tocul de la pantofii oricarui vremelnic parvenit, care este cu o treapta mai sus decat ei.
Asadar, de cateva saptamani o parte din organizatia PD-L Calafat incearca excluderea din Consiliul Local Calafat a unuia din cei mai aprigi cavaleri ai dreptatii pe care i-a avut Calafatul in ultimii 23 de ani, consilierul local, prof. Dan BORA .
Consilierul local Dan BORA alaturi de fostul primar, actual consilier PSD, Petre TRAISTARU si inca cativa consilieri locali, sunt la ora actuala portdrapelul intereselor cetatenilor in Consiliul Local Calafat si asta se vede cu ochiul liber de oricare cetatean care e interesat cat de cat de ceea ce se intampla cu urbea in care traieste.
Culmea e ca in  campaniile electorale toti s-au jurat pe mamicuta lor ca vor sluji doar interesul public si nimic altceva. 
A avea coloana vertebrala si a refuza sa fii ,,planta" nu e cool, nu esti bun de echipa, esti considerat nefregventabil, e.t.c.
Acest fapt se pare ca pentru unii este foarte deranjant si incearca prin orice mijloace sa scape de cei care nu marseaza la noul stil , cel al ,,politicii banului" ?
Nici nu au inceput bine discutiile despre fuziunea lu' peste prajit dintre asa zisi liberali calafeteni si democrat liberali, pe plan local, ca a si izbucnit un ditamai conflictul in CL Calafat intre cele doua tabere ce s-ar vrea fuzionate, dar care pana mai alaltaieri se porcaiau ca la usa cortului si se reclamau pe unde puteau.
E Jihad in toata regula pe partea dreapta la Calafat !
E un razboi in toata regula in care partile beligerante folosesc orice mijloace pentru a se ingenunchea.
Interesanta este cauza acestui conflict deschis.
Unii lupta pe fata pentru a apara interesul cetatenilor , altii se lupta pentru apararea si propasirea propriilor interese ...
Ultimele evenimente petrecute la Calafat despre care nimeni nu a suflat o vorba, se pare ca tind sa ne dea noua dreptate cand am afirmat ca incercarea de excludere a unui consilier local recunoscut ca fiind un luptator al dreptatii in persoana dlui. prof. Dan BORA ,ar echivala cu tragerea cuiului de la grenada in mijlocul unui depozit de carburant .
Interesant ,nu ?
Iar pentru cei carora le place sa se joace cu focul la infinit, sa nu uite aceasta fraza spusa de cel caruia vor sa ii ia ,,capul" a n'spe mia oara, Dan BORA :,,eu cand ma apar atac, iar cand atac, merg pana la victoria finala!"
Se pare ca vechile metehne nu pot fi abandonate si foarte putini au substanta cenusie necesara de a intelege ca in Romania acum se face ,,politica d-nei Nulland" si ca orice magarie mai mica sau mai mare ,mai devreme sau mai tarziu, va fi analizata si in dunga...
Bad guys, intelegeti ca am intrat cu totii intr-o alta era ...cea a ,,Breakingnews-urilor" ...chiar e asa greu de priceput ,trebuie desenata explicatia ???

3 comentarii:

  1. dar si cand o crapa la voi la Calafat o sa tineti prime-timeul o saptamana
    asta e politica ,cea mai jegoasa meserie in care o data esti rege si restul sclav pe plantatia altora

    RăspundețiȘtergere
  2. Dan Bora este un EROU pentru Calafat se lupta cu un grup mafiot

    RăspundețiȘtergere