restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

marți, 10 iunie 2014

Incercarea de excludere a consilierului local Dan Bora din Consiliul Local Calafat poate echivala cu scoaterea cuiului de la grenada...


Dan Bora
Arsita mare!Conditii extreme!Inflamabil si periculos!...asa ar putea sa sune un ,,avertisment" pus sub forma unui titlu de prima pagina.
Mai precis, cu cateva seri in urma, intr-o sedinta de birou a PD-L Calafat, s-a incercat debarcarea dlui. Dan Bora din functia de consilier local, pe motive cu totul altele decat cele care s-au prezentat in cadrul sedintei.
Se poate intampla un blitzkrieg pe scena politica calafeteana daca, asa din pura intamplare, noi vom prezenta cu probe adevaratul interes care sta in spatele acestei mutari lipsita de orice discernamant politic,la o analiza mai in profunzime .
Ce se poate intampla daca tot dintr-o pura intamplare prezentam reteaua care a uneltit la aceasta ,,miscare" extrem de periculoasa si cu repercursiuni devastatoare .
Sa nu fi calculat nimeni ce se poate intampla ...hmmm, curios lucru ?!...sau poate de fapt,nu . 
E ca si cum ,cuprins de o psihoza totala te ia curajul asa deodata sa tragi cuiul de la grenada din mana in mijlocul depozitului de carburant ?!
Mai mult, vrajeala ca propriul consilier voteaza alaturi de consilierii PSD este de-a dreptul ridicola nefacand altceva decat sa starneasca alte curiozitati care poate pana atunci erau in stare latenta.
De ce voteaza Dan Bora alaturi de PSD in CL Calafat?
Mai precis, cand si pentru ce voteaza Dan Bora alaturi de consilierii PSD?
Oare sa nu aiba ,,binecuvantarea" tacita a mai marilor de la judet din propriul partid ?
Care este de fapt miza in CL Calafat si ce grup de consilieri voteaza pentru cetateni si municipiu si nu in favoarea unor interese strict personale? 
Daca totul tot pare o nebunie, se cuvine o intrebare legitima venita din partea unui cetatean simplu care e obligat sa suporte aceste jocuri de 2 lei in detrimentul interesului general al comunitatii:
Mai baieti faza cu halatu' ati incercat-o ?
Si...o recomandare asa mai a la Peluza Sud:
Nu iesiti in drum degeaba ca sarpele cand i se face de cap...spune o vorba inteleapta din popor, ca s-ar putea sa nu se stie ce efecte nefaste puteti declansa, care in loc sa va ridice, pot da cu voi in ,,pubela" fara fund a naivilor ce vor s-o arda in politica ca tatici cand de fapt, ei inca nu au trecut de grupa pregatitoare !

2 comentarii:

  1. ai mare dreptate,ai auzit ca ieri toata primaria a fost verificata de prietenii nostri de la DNA s-au luat dosare intregi de acte despre firme prietene luci ciobanu,adelica,filipescu si multi altii cu cele doua ,,madone,,oncica si popa ionelia care si-au facut palate acasa pe BANII NOSTRI CE PARERE AVETI

    RăspundețiȘtergere
  2. singura institutie serioasa in care romanul mai poate avea incredere este DNA-ul
    la altii merge pe interventii si cadouri,adica spaga .
    aici nu.
    vad ca ati avut dreptate cu presiunea pusa pe profesor mai ramane sa vedem si finalizarea .
    va urmaresc cu interes ,,previziunile" sau poate de ce nu ,,informatiile" exclusive

    RăspundețiȘtergere