restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

luni, 30 iunie 2014

Shop-ul TRAVEL FREE iti da banii inapoi pe taxa de pod !

Magazinul in regim de shop,Travel Free deschis anul trecut langa benzinaria Lukoil de la intrarea in Calafat, a creat o oferta interesanta atat pentru calafeteni cat si pentru toti cei care doresc sa traverseze podul Calafat – Vidin cu autoturismul . Astfel, daca faci cumparaturi de minim 130 Ron sau 60 leva la acest magazin iti recuperezi banii pe care ii platesti pentru a traversa podul ( 6 euro ) .
In cadrul acestui shop gasiti toate parfumurile de firme celebre, cele mai rafinate bauturi, ceasuri , genti si posete, precum si o gama variata dintre cele mai alese dulciuri, la preturi fara concurenta, specifice politicii magazinelor de tip shop si avand garantia 100% a originalitatii produselor cumparate.
* Daca vrei sa fii  original si sa fii remarcat in cercul de prieteni datorita parfumului tau, viziteaza TRAVEL FREE si ia-ti unul pe masura, ai garantat reducere de 27 lei daca prezinti un bon cu taxa de pod !!!
* Daca vrei sa faci un cadou prietenului care isi aniverseaza ziua de nastere, la shop-ul TRAVEL FREE gasesti cadoul perfect si rafinat !!!
* Fii deosebit si vei fi remarcat !!!... iesi din tiparele celor care cumpara parfumuri de duzina din diferite brosuri care te tin fix de la usa apartamentului pana la masina !!!
 
Magazinul TRAVEL FREE te asteapta intr-o atmosfera de lux si iti promite pe viitor si alte oferte la fel de interesante!!!

Un comentariu:

  1. foarte tare !
    lumea buna isi ia parfumuri si bautura de aici numai ca taranusii au un altfel de standard ei nu pot fi convinsi sa se schimbe asa cum ziceti voi de pe parfumurile care miroase a tutungerie gen cumparate de la avon sau oriflame .
    macar cand pleaca in concedii ar putea sa fie si ei oraseni si sa-si cumpere ceva de calitate

    RăspundețiȘtergere