restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

miercuri, 24 septembrie 2014

Festivalul ,,Roadele Toamnei" Calafat, editia 2014 in acest wekend 26-28 septembrie !

Si in aceasta toamna, Primaria Calafat si Consiliul Local Calafat , organizeaza in perioada 26 - 28 Septembrie, Festivalul ,,Roadele Toamnei" , o petrecere campeneasca in semn de multumire pentru bogatia recoltelor din fiecare an si care prin numarul extrem de mare al participantilor de la ultimele editii desfasurate la Calafat, s-a dovedit a fi cea mai reusita din toata Regiunea Olteniei.
Zeci de mii de oameni din toata zona si chiar de peste Dunare, de la fratii bulgari si sarbi, vin in fiecare toamna la Calafat pentru a participa la aceasta sarbatoare extrem de bine organizata .
Adevarul de Calafat, ca in fiecare an, ramane principalul promotor al acestei sarbatori cat si a celor prilejuite de Zilele Calafatului de la inceputul lunii Mai .
Vom reveni cu amanunte pe parcursul desfasurarii evenimentului .

Adevarul de Calafat ureaza tuturor participantilor :  Petrecere reusita si vreme frumoasa !

Un comentariu:

  1. ba e careva la "festivalu" asta care sa cante fara CD ? eu zic ca nu deci.. mai bine o manea ca macar aia, manelarii, desi ca ai impresia ca borasc cand "canta" o fac totusi mai bine (adica cu mai mult bun-simt) decat "artistii" astia ... RUSINE !

    RăspundețiȘtergere