restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

marți, 14 aprilie 2015

Popasul turistic BASCOV de pe malul Dunarii la Calafat, se relanseaza puternic in aceasta vara .


Popasul turistic Bascov amplasat pe malul Dunarii la Calafat,la nici
Bascov Calafat
400m de celebrul Pod Vidin-Calafat, altadata reperul distractiei si oaza de evadare a tinerilor si nu numai la sfarsitul saptamanii in zilele caniculare, pare sa isi recapete incepand cu sezonul estival 2015 , farmecul si aprecierea binemeritata din vremurile de glorie.

Cand anticipam aceste lucruri ne bazam pe spiritul tineresc,puterea financiara si bunul gust al noului investitor care deja a demarat lucrarile de renovare la acest complex turistic reprezentativ pentru Calafat cat si pentru aceasta zona a Olteniei.
Plaja de la Bascov-Calafat a reprezentat de-a lungul anilor un punct important de atractie, dovada fiind numeroasele aprecieri primite de la turistii care au venit aici sa se relaxeze departe de poluarea din marile orase si de calvarul verilor toride din marile aglomeratii urbane.
Bascov-Calafat-Dana Savuica
Un exemplu elocvent in acest sens este dat de cunoscuta vedeta Playboy, Dana Savuica care in august 2013 ,,aflata la Calafat, a mers să facă plajă şi şi-a expus trupul cu forme înnebunitoare în bătaia razelor de soare pe plaja de la Bascov " (preluare Libertatea.ro)

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/dana-savuica-costum-de-baie-trup-perfect-vacanta-calafat-dunare-461445.html#ixzz3XHA8qvIb
Deci potential turistic exista ,acum ramane ca si Primaria Calafat din chiriile incasate de la ceilalti investitori din zona Bascov,in sezoanele trecute, sa creeze conditii civilizate de acces, parcare si in
Bascov Calafat-Plaja
special de semnalizare a acestei zone si cel mai important sa faca dezinsectie impotriva tantarilor,principalul inamic al turistilor.

Tinem sa reamintim calafetenilor ca acea zona asfaltata de pe panta de coborare, s-a asfaltat de catre Primarie, doar dupa ce ziarul Adevarul de Calafat a facut un apel disperat in acest sens.

PS.
Pe parcursul saptamanilor urmatoare ziarul nostru va reveni cu fotografii cu noua infatisare a complexului turistic Bascov dar si cu actiunile intreprinse de Primaria Calafat in sprijinul relansarii acestei zone turistice.

Un comentariu:

  1. Am fost acum cateva zile la Bascov si ,intr-adevar,este o zona superba!Dar ce nu mi-a placut a fost mormanul de gunoaie aruncat pe dealul din imediata vecinatate a complexului turistic!

    RăspundețiȘtergere