restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

luni, 22 iunie 2015

Dedicatie de la o mama inteligenta al unui fiu inteligent pentru ,, frustrata de Canada " ! Mama celebrului prezentator Mircea Badea ii raspunde unei tute care cica si-a luat tara inapoi dar refuza sa plateasca ,,cascaval" la impozite statului roman...

INTELECT LA TEMPERATURA CAMEREI

art. preluat de pe blogul  mariana-badea.ro
Mariana Badea ii raspunde ,,tutei" de Canada

 

 

Pe site-ul adevărul.ro a apărut o compasiune telenovelistă pentru mine, sub o semnătură manelistă şi intelect discret…


Sinceritatea şi adevărul neplăcut au enervat totdeauna frustraţii, iar profunzimile gândirii au turmentat mediocritatea. Demnitatea, francheţea şi forţa lui Mircea de a rezista în faţa nimicniciilor veninoase revărsate asupra celor mai logice judecăţi mă fac să fiu cea mai mândră mamă din Univers! Se vede că tânăra are frustrări materne, fie directe, fie genetice, de aceea niciodată nu va putea sădi valori etice solide în urmaşi.
Din experienţa unei vieţi psiho-pedagogice, m-am deprins să nu încerc imposibilul, adică să nu fac eforturi inutile de a convinge un intelect la temperatura camerei despre substanţa unui adevăr nimicitor! Eroina cu gândire şi renume de manelist devine celebră căţărându-se pe imaginea incoruptibilă şi dreaptă a unui român care a reacţionat totdeauna la nedreptăţi, a protestat, a manifestat, şi-a susţinut cu argumente opiniile (care s-au dovedit – milimetric – corecte), nu s-a limitat doar la dreptul de „a vota” bezmetic! Noi, românii trăitori în interiorul ţării, suportăm cu greu povara votului acestor talibani gălăgioşi, direct responsabili pentru distrugerea ţării de către cel mai abject conducător de la Duca-Vodă încoace! Cert este faptul că propaganda alarmistă a făcut ceva pentru ţară: a votat o ticăloşie de 10 ani la rang de preşedinte: «Mircea, noi, “eroii” ,”ne-am luat ţara înapoi” – nu pe banii tăi, ci pe votul nostru…». Prima dată poate fi o întâmplare, insistenţa, însă, devine trădare! Un sfat sincer: când votul se dovedeşte nociv, renunţă la „un drept fundamental garantat de Constituţia României – dreptul la vot…”  Şi vorba ei: „crezi că cerem prea mult?”
Tânăra să fie liniştită, nepoţii mei sunt răsfăţaţi de soartă că au avantajul de a creşte în preajma unui om integru! Să n-o doară sufletul, pentru că nu te poate durea ce nu ai, de aceea amintesc aici un proverb de-al nostru, românesc: „Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia!” .  Inteligenţa îi urmăreşte şi pe cei câţiva comentatori inepţi, dar  şi ei sunt prea rapizi!
De altfel, să te pozezi cu ie şi să fii impresionată profund de „imaginea de promovare a României – frunza aceea este de milioane!!! – şi, Doamne, milioane la propriu!!!” constituie supremul patriotism fâlfâitor născut într-o mahala sufletească!


Luaţi aminte la îndemnul celebru pe care John F.Kennedy l-a adresat americanilor: „Nu te întreba ce poate face ţara pentru tine, ci ce trebuie tu să faci pentru ţara ta”

 

a

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu