restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

sâmbătă, 4 iulie 2015

Popasul BASCOV- Calafat, din nou sufletul turismului de weekend in Dolj ! Azi, 4 iulie 2015 Marea Deschidere !

*Popasul turistic Bascov*
BASCOV Calafat-2015
-Restaurant cu specific pescăresc · Bar & Grill ·
Servicii de cazare-

amplasat pe malul Dunarii la Calafat,la nici 400m de celebrul Pod
Popas Bascov Calafat 2015-lew look
Vidin-Calafat, altadata reperul distractiei si oaza de evadare a tinerilor la sfarsitul saptamanii in zilele caniculare, de azi 4 iulie 2015 si-a recapatat farmecul de odinioara, redevenind dupa atatia ani din nou principalul reper de weekend al turistilor din zona Olteniei si nu numai.

Popas Bascov-Meniu Peste
Gratie noului investitor din Craiova, un tanar serios pana in 40 de ani, cu putere financiara si bun gust, Popasul Turistic BASCOV-Calafat, a oferit inca de la deschiderea de azi, posibilitatea clientilor sa guste din delicioasele preparate culinare in mare parte cu specific pescaresc oferite din partea casei primilor 100 de turisti care trecut pragul acestei frumoase locatii.
Aceasta caracteristica de ,,specific pescaresc" data Popasului BASCOV de catre noul investitor, este  ceea ce majoritatea turistilor asteptau si care de fiecare data cand veneau la Calafat in anii trecuti spuneau pe buna dreptate ca este de neconceput ca in Calafat, oras riveran Dunarii sa nu ai unde sa servesti o saramura de peste crescut in mediu natural .
Acum, Popasul Turistic BASCOV bifeaza cu succes ca rezolvata aceasta problema din anii trecuti .
Dupa noile investitii din zona Bascov , Calafatul reprezinta clar de departe cea mai inspirata alegere pe care o poate face o familie dornica sa se relaxeze si in acelasi timp sa se bronzeze la sfarsit de saptamana, in mijlocul naturii, fara betoane, fara poluare si inconjurati de un peisaj cu adevarat mirific.
Fraza zilei care descrie cel mai bine atmosfera de la BASCOV Calafat ne-a fost oferita de o catre o tanara familie din Craiova aflata azi pe plaja si care la ora pranzului a ales terasa Popasului BASCOV,  citam : ,, Foarte frumos si primitor ! Meniul, este foarte diversificat, nu ne asteptam sincer sa gasim o asa atmosfera placuta! Vreau sa va zic si dvs. ceea ce le-am spus si colegelor de serviciu,ca la Calafat se face cea mai buna pregatire pentru litoral fiindca bronzul de Dunare care este cel mai rezistent, reprezinta cea mai buna baza pentru cel de la mare ! "



PS. Ziarul Adevarul de Calafat ureaza Popasului Turistic BASCOV , multi clienti satisfacuti de serviciile oferite si mult soare ca la mare !

4 comentarii:

  1. Rusine penalilor din fruntea primariei penru faptul ca n-au fost capabili sa traga curent la Bascov ...si ei vor sa vina investitorii cand nu fac nimic in acest sens.
    sunt niste oameni de nimic si de toata jena in comparatie cu acesti tineri care vor si fac cate ceva dar se lovesc de pungasi ca cei din fruntea primariei.
    Felicitari Razvan pentru ce ai facut la Bascov .Ai aratat ca se poate.

    RăspundețiȘtergere
  2. ce ma nu au bagat nici pana acum curent la bascov???
    tot din deal de la particulari ia curent ?
    niste nenorociti care s-au legat de scaunele de la primarie cu lanturi

    RăspundețiȘtergere
  3. Emil Popa primar Calafat! Restul la puscarie!

    RăspundețiȘtergere
  4. Plaja e o mizerie,numai gunoaie si cioburi de sticla...Cit timp trebuie sa mai treaca sa ne civilizam si noi un pic?!In schimb,numai de bine celui care a investit in restaurantul care era intr-o stare deplorabila si care sigur il va concura pe cel al lui Mircea,Eden Garden!!!

    RăspundețiȘtergere