restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

miercuri, 17 februarie 2016

INCENDIAR: RAZBOI IN TOATA REGULA LA CALAFAT IN PREAMBULUL CAMPANIEI ELECTORALE ! S-A TRECUT DE LA AMENINTARI LA DENUNTURI ?

Asa cum in exclusivitate ziarul Adevarul de
Calafat va anunta cu cateva saptamani in urma ca la Calafat va incepe un razboi electoral pe viata si pe moarte, realitatea tine a n'spe mia oara sa ne dea dreptate 100%.
Ieri,16.02.2016, la Calafat a avut loc una din primele ,,salve de tun"  in ceea ce priveste razboiul electoral.
Totul a plecat de la razmerita  declansata  de niste insi ratacitori care se pretind liberali, dupa ce au fost pe la absolut toate partidele posibile si imposibile, la adresa liberalilor adevarati din Calafat stransi uniti in jurul propriului lor candidat desemnat statutar, viceprimarul Doru Mituletu .
Dupa ce in urma cu o saptamana cand la Calafat au fost prezenti cei doi co-presedinti ai PNL Dolj si pentru a transa problema corect, dl. Marian Jean Marinescu a venit cu ideea unui sondaj , pucistii au refuzat categoric propunerea stiind ca actualul viceprimar este favorit și au început să huiduie ca pe maidan, descalificandu-se total în fața conducerii judetene și a celorlalti prezenți. 
Pucistii , dealtfel foarte disperati ca pierd ciolanul numit Primaria Calafat, au pus la cale intr-un grup restrans, un asa zis miting in care fara pic de jena si calcand peste orice urma de bun simt, au ales sa se foloseasca de bietii muncitori de la o fabrica de textile din oras.
Totul a fost o făcătură îndreptată clar și premedidat catre actualul viceprimar.
În realitate, vuvuzelele ($efele) textiliste care ieri luaseră foc în biroul primarului , vezi doamne, de focul angajaților ca fuseseră făcuți sclavi pe nedrept , se comportă execrabil cu muncitorii de acolo, deci vicele și presa locala au dreptate 100%.
Ce va costă măi rautacioaselor  sa va comportați omenește cu semenii voștri ???
În ce vreți sa pozați în fața directorilor ???
Ca sunteți voi ce ???...mai bune de clanță???
Desigur, miza ?
Asa zisul miting ar fi urmat conform calculelor lor de disperati, sa puna presiune pe actualul viceprimar si candidat legal al PNL Calafat, Doru Mituletu, sa se retraga din cursa pentru Primaria Calafat in favoarea actualului primar M. Guta.
Cum viceprimarul se declara total nesantajabil, necedand sub nicio forma la presiunile pucistilor, acestia s-au pomenit ca din mari ,,pokeristi" ce se credeau si pozau pe la tot felul de naivi dusi cu pluta pe Dunare, sa se trezeasca ca fiind niste maidanezi batuti cu pietre de majoritatea opiniei publice locale si a presei neobediente.
Pe langa oprobiul public si laturile binemeritate varsate asupra lor azi  pe la mai toate colturile unde oamenii discutau de debandada din Primaria Calafat , azi s-a mai intamplat un lucru foarte periculos pentru ei .
Din ciclul ,, Colectionarii fara limite " , azi din sursele noastre am aflat ca  baietii fara astampar s-au mai pricopsit cu un denunt din partea unei persoane foarte apropiate primariei .
Unde ?...stiu ei unde ?

PS. Al drq os, cata carne o mai avea pe el de trag astia ca disperatii sa ramana cu el in gura ???
Si noi, noi ce facem, noi alegatorii, pulimea cum corect spune Sorin Ovidiu Vantu ?
Noi, ca oamenii cu frica doar de lege si de D-zeu si increzatori in institutiile statului , asteptam probabil sa se termine cat de cat carnea si sa le ramana osu' in gat ?!




Un comentariu:

  1. La data respectiva a fost convocata sedinta biroului permanent local PNL cu participarea consilierilor locali ai PNL, dar din initiativa si la ordinul primarului Mircea Guta,sedinta s-a transformat intr-un adevarat miting electoral. La aceasta sedinta(miting electoral) au participat circa 200 de persoane, din care 70% salariati din cadrul primariei si 25% locuitori din Ciupercenii Vechi. La orice alocutiune rostita de primar acestia raspundeau cu ropote de aplauze, amintindu-ne de vremurile de dinainte de 1989. DE asemenea la miting au fost adusi muncitori zilieri in frunte cu sefii lor de echipe(pensionari)si agentii firmei de paza care sunt platiti din banii publici. Primarul Guta refuza sa inteleaga faptul ca nu mai este dorit de cetatenii din Calafat, acelasi lucru se poate spune si despre deputatul M.Voicu care il sustine cu frenezie, ca vremea lor a trecut si trebuie sa lase locul altora care doresc cu adevarat sa faca ceva pentru oras. Probabil nu este suficient cat s-a distrus, cat s-a furat, cati cetateni au ramas fara serviciu, fara caldura(uzina termica fiind vantuta la fier vechi cu complicitatea primarului) si s-au gandit ca mai au ceva de furat.

    RăspundețiȘtergere