restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

marți, 1 martie 2016

Toate sperantele de salvare a Calafatului duc catre un singur om, ing.-ul Emil POPA !

Emil POPA-alegeri locale Calafat 2016
Relativ este foarte usor sa iti depui o candidatura pentru un post de consilier local sau pentru functia de primar, insa este inzecit de greu sa o faci cu responsabilitate pentru mii de suflete care isi pot pune la un moment dat ultima speranta in tine.
Emil POPA, inginerul desavarsit si managerul exemplu nu doar la nivel de Calafat si Dolj, ci la nivel national, este un om responsabil cum nu se poate mai mult, un om in a carui putere manageriala dovedita si recunoscuta, la ora actuala isi pun sperantele majoritatea calafetenilor, fie ca sunt cetateni simpli, oameni de afaceri, cadre didactice, medici, personal al MAI, bancar sau al altor institutii de pe raza municipiului .
Cetatenii municipiului Calafat, intr-o proportie covarsitoare, nu mai sunt dispusi sa faca experimente gen ,,ruleta ruseasca" , fiindca municipiul se afla ,,ranit" grav din p.v. economic si moral , este la pamant si intr-o situatie dramatica care nu se mai poate tolera sub nicio forma.
Calafatul are nevoie de o infuzie accelerata de proiecte fie cu finantare proprie, cu finantare din Fonduri Europene pe programele operationale, fie prin cofinantare si parteneriat public-privat .
Pentru multi candidati , aceste lucruri reprezinta doar teme de campanie electorala , insa pentru ing.-ul Emil POPA , aceste obiective reprezinta planuri reale de lucru, pentru a caror transpunere in realitate va depune tot efortul ...vorba romanului ,, omu' stie cu ce se mananca asemenea lucruri si stie parghiile de care sa se foloseasca " .
Mai mult, la ora actuala s-au accentuat discutiile intre tinerii calafeteni, de genul : ,,daca nu iese un primar serios care sa-mi ofere o speranta reala de schimbare radicala a lucrurilor in Calafat, plec in strainatate " sau ,, in Iunie Calafatul isi joaca ultima carte " e.t.c.
Asa cum am promis si noi ca publicatie , putem discuta si sutine orice persoana serioasa pentru anumite functii in viitoarea administratie locala, dar pentru functia de Primar al Calafatului , nu facem concesii, optiunea este una singura si in total acord cu propriile noastre principii si doleantele majoritatii covarsitoare a cetatenilor din municipiu, EMIL POPA !


PS...pentru orice candidat la functia de Primar!
Primaria nu reprezinta nici cea mai mica bataie de cap daca vii cu gand de a administra cinstit si transparent resursele financiare de care dispune Bugetul local, insa daca vii cu gand necurat de a-ti lua tainul la fiecare lucrare care trece prin pixul tau de primar, garantat vei dormii doar sub influenta diazepamului si al sirenelor ...ca doar trebuie sa ,,produci" facturi si chitante care sa-ti justifice furtul din banul public. 

Un comentariu:

  1. daca psd-ul nu vine cu Emil la primarie va avea soarta pntcd la calafat

    RăspundețiȘtergere