restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

duminică, 25 septembrie 2016

Un bulgar a vrut să achite taxa de pod cu o bancnotă falsă de 100 de euro.Falsul a fost descoperit de catre un casier roman al SC Danube Bridge Vidin-Calafat AD.

Un casier din cadrul SC Danube-Bridge Vidin Calafat AD a
descoperit cu aparatul de verificare valuta din dotare, ieri, 24.09.2016 in jurul orei 14:20, o bancnota falsă de 100 de euro cu care un cetăţean bulgar intenţiona să achite taxa de pod pe sensul de iesire din Romania. Respectivul casier a constatat falsul inclusiv la palparea bancnotei iar ulterior a sesizat lucratorii  Politiei de Frontiera, acestia din urma retinand si totodata intocmit dosar penal in cauza .
În urma verificărilor efectuate de polițiștii de frontieră s-a constatat faptul că persoana în cauză este cetăţeanul bulgar S.S. din Plovdiv, iar în urma unei duble examinării a bancnotei de catre politisti, a reieşit că acest fals prezenta inclusiv insertia de fir, fapt care demonstreaza ca falsificatorii reusesc sa scoata pe piata bancnote contrafacute aproape de original. Bărbatul a fost dus la sediul Poliției, iar la audiere a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că bancnota era falsă şi că a primit-o într-o parcare din Ungaria.
Bancnota a fost reţinută pe bază de dovadă, iar în cauză au fost întocmite actele premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii tentativă de punere în circulaţie de valori falsificate, dosarul mergand spre cercetare la Parchet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu