restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

luni, 3 aprilie 2017

Viitorul supermarket LIDL Calafat anunță oficial începerea lucrărilor !

Celebrul lanț de magazine Lidl anunță
oficial demararea lucrărilor la viitorul supermarket din Calafat, prin panotajul instalat pe locul unde va fi construit.
Astfel prima etapă anunțată de Lidl se referă la elaborarea PUD, plan la care cetățenii sunt invitați să participe prin propuneri care se vor depune până pe 14.04.2017 la sediul Primariei Calafat.

PS. Prima propunere pentru elaborarea
PUD pentru Lidl vine chiar din partea ziarului Adevărul de Calafat și se referă la ,, prelungirea de către Primaria Calafat a aleilor pietonale de pe strada A. I. Cuza care în prezent sunt doar până la ultimul bloc de la stadionul municipal, necontinuînd cum ar fi firesc până în capătul străzii, trecând astfel
și prin dreptul blocurilor ANL "
Menționăm faptul că strada A.I.Cuza reprezintă principala cale de acces către viitorul supermarket LIDL Calafat care va fi amplasat pe centura orașului denumita prin Hotărâre a Consiliului local, Calea Vidinului.
Ziarul Adevărul de Calafat urează de pe acum succes garantat viitorului supermarket Lidl de la Calafat și asigurarea că orice demers al administrației acestui magazin va fi publicată și sprijinită de ziarul nostru !
Bun venit la Calafat, Lidl !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu