restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

marți, 11 iulie 2017

Fabrica de gogoși a consilierilor patiseri ai primarului din Calafat, a luat foc !

Că o parte bună din electoratul calafetean
se hrănește cu ,,dulciuri" peste limita admisă, deși au fost diagnosticați cu diabet electoral, nu mai reprezintă niciun secret pentru nimeni, dar faptul că apetitul pentru ,,gogoși " depășește orice imaginație în aceste condiții de boală, nu are nicio scuză .
In aceste zile o veste cade trăsnet peste electoratul calafetean  diagnosticat ca fiind diabetic electoral, aceea că renumita ,,fabrica de gogoși" a consilierilor patiseri care îl consiliază pe actualul primar din Calafat, a luat foc în totalitate !
Pe tarabe nu se mai găsesc gogoși ale patiserilor cu rang de consilieri personali, fapt ce indică clar că celebra gogoserie s-a dus pe apa sâmbetei.
Upss...
Nici dracu nu a sărit să le dea vreo mână de ajutor decât cel mult un șut în cur pentru tupeul de a devaliza si distruge în totalitate un municipiu care aspira pe bună dreptate la blazon european.
Mai țineți minte ce se mai vindeau în draci gogoșile tip ,,parc industrial " , ,,bază sportivă la stadion " , ,,investiții masive în turism " sau cele umplute cu ,,asfalt pe principalele străzi " ???
Unii cu neuroni sigur țineți minte, dar ceilalți...ce faceți mă nene mă ???
O da, o să spuneți că a trecut doar un an și trebuie să acordăm credit de încredere pentru încă 3 .
Dacă actuala administrație locală a Calafatului nu-și schimbă radical modul de lucru și continuă să fie arogantă, se prefigurează un război pe viață și pe moarte între ei și presa locală neobedientă...și slavă domnului, Calafatul chiar are presă cu coloană vertebrală. 

Un comentariu:

  1. Foarte slaba conducerea la Calafat. O dezamagire profunda. Pacat ca nu pot justifica salariile pe care le primeac. Foarte putina pofta de munca.

    RăspundețiȘtergere