restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

miercuri, 30 august 2017

Patinoar artificial în Centrul Civic din Calafat începând cu 1 Decembrie

În ședința Consiliului local Calafat din data
de 28 august 2017 la ultimul capitol de pe ordinea de zi ,,Diverse " , un tânăr din asistență N.S., fost consilier local din partea social democratilor, a venit cu o propunere inedită pentru administrația calafeteană, aceea ca Primăria asemenea altor primării din țară chiar și cu 7.000 de locuitori să închirieze pentru bucuria copiilor și adolescenților din Calafat și nu numai,  un patinoar artificial pentru o perioadă de 2 luni începând cu 1 Decembrie 2017.
În susținerea ideii, inițiatorul a cerut Primarului și consilierilor locali să dea dovadă de responsabilitate civică față de tânăra generație din Calafat și să le înlocuiască plictiseala și tristețea din perioada iernii că nu au unde sa-și petreacă timpul liber, cu o nemărginită bucurie de a avea acest patinoar, așa cum au și alții .
Mai mult, toată presa locală din Calafat susține acest proiect dedicat exclusiv intereselor tinerei generații .
În viitoarea ședință extraordinară a CL Calafat, propunerea va fi introdusă pe ordinea de zi ca și inițiativă pentru alocarea resurselor financiare necesare.
Vom reveni cu amănunte...

3 comentarii:

  1. Doamne ajută să se facă și pentru copiii din Calafat ceva frumos fiindcă până acum n-au fost buni decât la adus medalii și exploatat pe scene cu dansuri câte 4-5 ore pe călduri insuportabile.

    RăspundețiȘtergere