restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

vineri, 29 noiembrie 2019

Coruptia,cumetriile, aroganta si angajarile exclusiv pe bani din ultimii ani, au creat un tsunami de ura justificata din partea cetatenilor .Aceasta este #unica concluzie ce se poate trage dupa ultimele alegeri din Romania!

Alegeri prezidentiale 2019-concluzii
Fusera si se dusera si aceste ultime alegeri din care indubitabil unii nu o sa inteleaga absolut nimic fiindca sunt constienti ca asta ar insemna nu doar schimbarea ,,parului "ci si a ,,naravurilor"...ohooo si cate mai au ?!
Nu trebuie sa fii vreun fan inrait al #diasporei ci doar macar un fan al unei echipe de fotbal sa stii ca din tribune greselile se vad mult mai bine decat de cei care sunt in teren, iar asta au facut diasporezii, au fost in tribune si au vazut greselile din terenul numit Romania.

Si complicitatea unor cetateni de a da spaga de mii de euro pentru a obtine un loc de munca, este la fel de condamnabila ca si atitudinea vatafilor care o percepeau fara nicio jena ! ,,Ma imprumut si dau oricat, ca altfel nu obtin postul "- expresia care trebuie sa dispara din mentalul primitiv al unora.

Cum sa ai pretentii sa aduni voturi cand in fiecare localitate, fie ea municipiu, oras sau -comuna,toate angajarile din ultimii ani s-au facut exclusiv pe mii de euro si in niciun caz pe competenta si concursuri corecte cu sanse egale pentru fiecare participant ?!
Stiati dragilor ca s-au demodat pana si celebrele ,,pile" , care erau de condamnat grav si ele, dar nu atat de nocive ca spaga pe mii de euro ?? ...da, da, cititi bine, inclusiv cei care au avut pile au platit bani foarte multi pentru a fi angajati . Sa va iese din cap prostia ca stiti voi pe cineva care a avut pile de a ,,castigat" nu stiu ce concurs...nu, nu , or fi avut si pile dar aia, pilele, nu i-au iertat de ,,dar" sub nicio forma .
Cum sa iti aduci copiii acasa din strainatate cand pentru orice concurs de angajare, ei ar trebui sa plateasca o spaga cuprinsa intre 6.000 si 15.000 euro, practic toata bruma de bani castigata din munca grea, dar cinstita pe afara , sa-i ,, arunce" in falcile fara de sat ale unor insi, fie directori , fie politicieni , care au distrus Romania , in numele spagii ?!
Mai mult, cum de parca religia ,, spagii obligatorii la angajari " nu ar fi fost de ajuns, aroganta putorilor si incompetentilor numiti politic prin diferite functii , au declansat ura ,,plebei "moderniste impotriva acestor adepti ai traiului in fundul pesterii .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu