restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

marți, 15 noiembrie 2011

100 000 de accesari pentru Adevarul de Calafat !!! MULTUMIM !!!

Redactia Adevarul de Calafat multumeste tuturor cititorilor atat din tara cat si din strainatate, pentru increderea acordata  !
Acest ziar on-line  aparut ultimul pe piata media locala pe 2 Decembrie 2010 , a reusit in niciun an de la lansare, sa se claseze pe locul 2 , la mica distanta de ziarul concurent care beneficiaza de o vechime de peste 5 ani !
Pe reteaua de socializare Facebook , Adevarul de Calafat detine locul 1 , ceea ce va conta enorm in viitoarea campanie electorala , unde tinerii isi vor pune amprenta foarte serios... noi credem decisiv !!!
Articolele incisive cu profund caracter anti-coruptie , au captat atentia a zeci de mii de vizitatori , fapt care ne-a determinat sa ne urmam linia jurnalistica si sa ne plasam inafara ziarelor care ,,scriu"(pupa) la comanda si pe un pumn de malai !
Am considerat ca prezentarea ADEVARULUI pentru cititorii nostrii este drumul corect catre succes , iar numarul enorm de accesari ne dovedeste faptul ca nu ne-am inselat !

Top 10 al tarilor de unde s-au facut cele 100 000 de accesari :

1-Romania
2-Italia
3-Canada
4-Spania
5-Statele Unite al Americii
6-Marea Britanie
7-Olanda
8-Germania
9-Franta
10-Belgia

VA MULTUMIM TUTUROR !!!  ... SI NOI LA RANDUL NOSTRU VA DORIM MULTA SANATATE DVS. SI FAMILIILOR DVS. , PUTERE DE MUNCA , CLIPE DINTRE CELE MAI FRUMOASE si nu uitati sa accesati ziarul nostru atunci cand aveti ,,pofta" de o stire adevarata ,verificata , sau atunci cand va este dor de Calafat... orasul si cetatenii ptr a caror buna si reala informare am lansat ADEVARUL de CALAFAT pe 2 Decembrie 2010!


PS.  Pentru dvs. ramanem acelasi ziar combativ Adevarul de Calafat !

14 comentarii:

  1. Felicitari Adevarul de Calafat!!! Voi sunteti Adevarul de Calafat, restul sunt gargara de calafat si banalitatea calafeteana!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. voi vazurati ca pe ziarul de calafat aparu azi o stire pt cateva zeci de minute cu guta care va absolvi anul asta COLEGIUL NATIONAL DE SECURITATE hahaha nu-mi vedea sa cred ce citesc

    RăspundețiȘtergere
  3. colegiul national de aparae pardon

    RăspundețiȘtergere
  4. La mai multe accesari Adevarul ! si colegiul ala de care vorbeste gartoi il face oricine care are recomandare din partea unui parlamentar in general, si pe guta l-a recomandat voicu si in special prostia care s-a cuibarit in trupul lui .
    Intrati pe net si veti vedea ca e rahat cu apa rece colegiul respectiv .
    guta o da la disperare ca nu mai stie ce sa zica ca-i cheama dna la audieri.
    cand or fi auzit procurorii de colegiul asta cred ca le-a venit sa se pise......

    RăspundețiȘtergere
  5. , hai ma , nu fiti rai lasati-i pe cei de la Banalitatea Calafeteana ca vor dispare pe limba lor .
    L m a adc !

    RăspundețiȘtergere
  6. daca tot sunt asa de multe accesari, de ce nu prezentati d-le stanciu si propria dvs varianta in legatura cu scandalul din vama, pt opinia publica?

    RăspundețiȘtergere
  7. Dle de la 19.03 , daca ai fi mai atent si bine intentionat te-ai uita in arhiva AdC si ai vedea ca s-a dat o dezmintire foarte clara din care reiese faptul ca acolo nu e vorba de un scaandal real ci de o diversiune care va fi demontata curand in justitie fara nici cea mai mica problema .
    Cei dati afara ilegal au fost victimele unei rafuieli intre doi directori .
    trebuiau sesizate de la inceput organele de cercetare penala ptr a se vedea adevarul . Drdp Craiova a taraganat treaba de frica ca prostii care au ,,anchetat" sunt la randul lor anchetati cu imputari in unele cazuri de 2 miliarde si asata se lasa nasol intr-un proces .
    Fii fara grija ca cei dati afara se vor intoarce la lucru pe aceleasi functii si cu salarii mult mai mari si cu despagubiri cat cuprinde !
    Deci arhiva , dle R----u :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. aseara la the money chanel era Mihai Voicu invitat si l-a intrebat moderatorul la ce primari se refera Basescu cand a zis sa nu stea linistiti daca au facut acte de coruptie, s-a inegrit la fata si a dato in balbaiala. Se asteapa si el la ce e mai urat de fratele lui Guta!

    RăspundețiȘtergere
  9. guta e un papagal care nu valoreaza nici un sfant.toti se folosesc de el ca e prost si de prost trebuie sa profiti nu sa-l mangai pe crestet.e inconjurat de niste frustrati care sunt capabili sa-i manance pamantul dintre degete ca sa le arunce si lor o ciosvarta .
    numiti un personaj serios care este prieten cu umflatu de guta , toate jagardelele calafatului si nu numai roiesc in jurul lui , cum roieste musca pe ....t

    RăspundețiȘtergere
  10. mare adevar graiesti !!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. maine mare anunt pe ziarul lui gartoi :

    Guta a trecut la partidul lui Geoana !

    Si lingaii pe la pitzaru la cafea : gata ba il scapa Geoana de Dna , i-a promis Guta ca ii aduce 386,5 % din voturile din zona si gata ce sa mai comentam ....ha ha ha ha mare ti-e gradina doamne ?

    Gata Guta o mai pusesi de un partid nebunule , am auzit ca si-a reparat Kiri xerox-ul si iti mai face o diploma de nu stiu ce rahat de colegiu?
    Esti o resursa inepuizabila de bataie de joc a calafetenilor si a lui majeru si a cui vrei tu

    RăspundețiȘtergere
  12. fratilor publicati motivarile arestarii lui Apostu de la Cluj sa vedeti ca Guta are aceleasi practici , in special cea cu cartelele de telefon si cu 5-6 telefoane in birou . Guta are si cartele cu numar de austria.
    acum sunt convins ca nu are cum sa scape de gheara dna.

    RăspundețiȘtergere
  13. cea mai sigură " facultate pe care guţă sigur o va face va fii "ACADEMIA DE SPART GĂOAZE" urmată de un masterat în domeniul"BELIT ŞI SUPT MÎŢU".mircea "ne mîndrim cu tine" eşti de tot ....căcatul.

    RăspundețiȘtergere
  14. bora esti dus rau tatule. locul tau este la poiana mare. disperatule. tii la functie. ma mirose-l putin pe ioneta la gaoaza cind este beat. lasa ca lui dana ioneata ii extrage altul radacina patrata

    RăspundețiȘtergere