restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

duminică, 7 octombrie 2012

OCTAVIAN PALER , vorbea cum nu se putea mai bine despre felul nostru de a fi ca popor ...pasiv, umil,servil si fara caracter .

FOARTE INTERESANT !!! ...in special de la minutul 2:20 pana la sfarsit 
Vorbele regretatului Octavian Paler , in aceasta inregistrare pun cum nu se putea mai bine in evidenta , realitatea in stare pura a caracterului poporului roman in general ,in comparatie cu alte popoare , unele fiindu-ne chiar vecine .
Din aceasta inregistrare ve-ti putea intelege mult mai clar , de ce aceasta natie este condamnata  pe vecie sa se ,,scalde"  doar in noroi si de ce nu vom ajunge niciodata la ,,mierea si laptele " la care tanjim de sute de ani . 


...niciodata .

5 comentarii:

  1. http://www.ziuaveche.ro/images/stories/gallery/09/paler/paler_2.jpg


    asta nu nu ne mai spui despre paler stanciule??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba da , adaug eu in locul lui stanciu si iti spun ca din acele arhive se vede clar atasamentul lui paler fata de tara lui si a singurului sistem politic care exista atunci .El critica in videoclipul de mai sus slugarnicia orbeasca a poporului si a actualilor politicieni fata de inaltele porti fara a avea vreun beneficiu doar de a ne mentine in moarte clinica cu perfuzii financiare care nu-ti dau voie sa te dezvolti ci decat sa iti platesti salariile mizere pe care tot occidentalii le dicteaza nu economia reala .
      O sa zici care economie reala ?
      Asta pe care politicienii de dupa 89 au distrus-o la comanda din afara ptr a ne transforma din tara care produceam intr-una consumatoare a porcariilor lor otravite fabricate in laboratoare ale mortii (e-urile).
      Scopul nenorocitilor care ne-au condus pana acum si in special a dictatorului Basescu (presedintele nelegitim ) a fost ca impreuna cu jidanul Mugur Isarescu (moartea Romaniei) sa indatoreze poporul la banci cu buletinul ptr ca mai apoi sa depinda si de insalubrul salariu de 700 de lei si astfel sa le astupe gura .Ti-ai pus vreodata intrebarea de ce nu mai iese lumea la mitinguri cand acum exista infinit de multe motive fata de anii 94-2000 ? Sigur ca nu ....
      Pana in 2000 nici 10% din populatie nu era imprumutata in banci deci nu aveau cu ce sa-i sperie .
      Acum datoriile romanilor se ridica la peste 140 miliarde lei noi si peste 58% din populatie este imprumutata la banci .
      Gata s-a terminat smecheria cu iesitul in strada fiindca apare satana (basescu ) si spune ca nenorocitii din occident ne inpun impreuna cu el sa dam afara 10% din populatia activa din sectorul de stat .
      Acesti politicieni nu ar trebui impuscati fiindca nu i-ar durea , parerea mea si cred ca sunt in asentimentul majoritati romanilor ca ar trebui arsi de vii in pietele publice din fiecare judet .
      Cred ca am sa-l votez pe Dan Diaconescu ptr ca este un om muncitor si care a ajuns unde a ajuns doar prin munca si nu pupat in cur .La ora actuala este cel mai credibil , restul sa-i ia moartea si sa-i duca oriunde departe de acest pamant , pardon colonie

      Ștergere
  2. si asta http://www.ziuaveche.ro/images/stories/gallery/09/paler/paler_3.jpg

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.ziuaveche.ro/images/stories/gallery/09/paler/paler_4.jpg

    RăspundețiȘtergere
  4. ninel vezi tata ca in dreptul ARD voteaza a lu lungulescu de pe unde e plecat .blocheaza-l ca nu mai este corect sondajul .tu ai auzit pe cineva ca voteaza cu naparcile alea de la Forta Cinica sau Forta Ciuvica cum dracu se numeste brauletu lui MRU??????????

    RăspundețiȘtergere