restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

vineri, 12 octombrie 2012

PSD Dolj si-a prezentat lista cu candidatii pentru Alegerile Parlamentare din 9 Decembrie

Candidatii PSD Dolj ptr. Parlament

Preşedintele PSD Dolj a făcut publice numele candidaţilor la alegerile parlamentare. Ion Prioteasa a declarat că parlamentarii care au câştigat un mandat în anul 2008 trebuie să candideze din nou pe acelaşi colegiu.
Ion Prioteasa, preşedintele PSD Dolj, a declarat că au existat unele probleme în privinţa lui Mircea Geoană şi Florentin Gust, care au părăsit barca PSD, dar acum vor să candideze din nou din partea USL „Unul dintre semnele de întrebare era legat de numele lui Mircea Geoană. Candidatura senatorului Mircea Geoană a fost lămurită. El va candida sub sigla USL. De asemenea şi Florentin Gust, care a trecut prin mai multe partide, apoi ne-a regăsit, va candida pentru un nou mandat pentru că i s-a promis că va candida din nou sub sigla USL într-un moment în care a votat alături de partid la demiterea guvernului Ungureanu, a declarat Prioteasa.
Candidaţii pentru Camera Deputaţilor care vor candida din partea PSD sunt: Petre Petrescu, Claudiu Iulian Manda, Valeriu Ştefan Zgonea, Ion Călin şi Florentin Gust şi Vasilescu Nicolae , care are o funcţie la nivelul structurii centrale a PSD, iar la Senat Mihai Fifor, Florea Voinea şi Mircea Geoană.
Candidatura lui Vasilescu inca se mai discuta  intre PSD si UNPR Dolj .

sursa: Adevarul.ro

8 comentarii:

  1. Ninele,in vene ati curge tot sange de p.s.d-ist,dar ati place placinta de la p.n.l.-isti !

    RăspundețiȘtergere
  2. PSD are echipa , are valoare , are cel mai bun candidat la prezidentiale : SORIN OPRESCU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ion Iliescu are o mare dorinta in asta viata : sa-l vada pe favoritul lui , SORIN OPRESCU castigand prezidentialele cum a facut-o el in 92....cu peste 70 % !!!!!!

    si asa va fi !!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. In locul lii Claudiu Manda ar trebui sa candideze Mugur Stelian pentru ca este sustinut de toti primarii din acel colegiu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ha ha ha ha hah ha asta da buna gluma !
      doua voturi daca ar lua ar trebui sa faca chef ca nenea Guta la Vadeanu .........

      Ștergere
  4. Deci calafatul trebuie sa mearga pe mana lu popa ca e de al nostru

    RăspundețiȘtergere
  5. o sa votam pe oricine numai pe al liberalilor nu fiindca ne-a mintit de au inghetat apele si s-a oprit agentul termic.Pentru noi calafetenii nu a facut nimic nici macar un lucru .Vine la Calafat doar cand are el interes in rest nu il vedem decat in poze.Altu ca el nu mai este de actualitate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ca ce sa zicem? pe ai de la p.s.d. ii vedem mai des?

      Ștergere
  6. ANUNT BOMBA : FAMILIA TRAISTARU refuza sa intre in jocul ghertoilor de la pnl ptr sustinerea lui Voicu .

    RăspundețiȘtergere