restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

luni, 17 decembrie 2012

BREAKING NEWS : VICTOR PONTA (PSD) desemnat ca PRIM-MINISTRU ! VEZI AICI Consultarile de la Palatul Cotroceni :

Asa cum era si normal , PSD cel mai mare partid din Romania si implicit din USL a dat Primul-ministru al tarii in persoana lui Victor Ponta .De altfel aceasta a fost singura propunere cu care USL a venit in fata electoratului si multi spun ca numele Presedintelui PSD a fost vectorul principal al atingerii scorului record de catre USL in aceste alegeri .
Presedintele Basescu a luat act de aceasta unica si fireasca propunere de premier , semnand actul de desemnare oficiala al lui Victor Ponta in functia de Prim -Ministru .


Asadar , PSD redevine ce a fost odata si mai mult decat atat !








PS. Romania este o tara social-democrata si asa va ramane ...realitatea o demonstreaza mereu din '89 pana in prezent fie ca unora le convine sau nu !

9 comentarii:

  1. Bravo Victor !!!
    Se cunoaste ochiul de mare politician al lui Adrian Nastase atunci cand s-a inconjurat de tineri cu potential !!!
    Asteptam si revenirea dlui Nastase in sanul PSD !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe unde e ministru voicu pe la desa sau pe la basarabi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihai Voicu si M.Oprea au sansa de a dezvolta Calafatul in viitori patru ani .Totul depinde de cat de insistenti vor fi la obtinerea de fonduri .
      Asteptam un booom al dezvoltarii.

      Ștergere
    2. asta chiar a pus botul

      Ștergere
  3. :) fu pe la pranz o boare dar trecu

    RăspundețiȘtergere
  4. e bine si acolo macar sa ajute calafatul cu ceva daca va putea ca a mai fost odata

    RăspundețiȘtergere
  5. Handicapatii au inceput sa comenteze si culmea se considera ca sunt din tabara liberalilor si scriu impotriva primarului .Jigodiilor Mircea stie despre voi cum il criticati pe aici retardatilor dindu-va altcineva ?
    Cat credeti voi ca mai faceti bani cu Primaria imbarligandu-i pe unii si pe altii impotriva primarului ?
    Mircea a aflat cine e radacina raului si cine ii indruga cate in luna si in stele doar ca sa traiasca dupa o zi pe alta .
    Toata lumea ii stie pe aia care inregistreaza tlf nu de acum sau de alaltaieri ci de luni bune si dupa se duc la unu si la altu si in schimbul unei burti de mancare pun inregistrarea .Ce nu stiu ei handicapatii ca majoritatea interlocutorilor stiau de aceste obiceiuri si vorbeau de-ai drq la tlf vrute si nevrute ca sa se convinga cat de josnici sunt ,,prietenii" .
    Primarul a aflat toate aceste dedesupturi pe care doua animale din Calafat le promovau ca sa-i castige bunavointa si cate o facturica de subzistenta si culmea e ca-i banuiti toti .Mai ales pe unul.....



    RăspundețiȘtergere