restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

luni, 11 februarie 2013

Fotografii incredibile cu CENTURA CALAFATULUI ?! VEZI AICI cum arata un ,,ORAS" CALAMITAT RUTIER :

 Adevarul de Calafat va prezinta primul set de fotografii cutremuratoare de cum poate sa arate un municipiu de talia Calafatului care se pregateste sa devina incepand cu luna Mai, unul din cele mai importante puncte de tranzit din Europa , odata cu darea in folosinta a celebrului Pod peste Dunare Calafat-Vidin .
Ramane sa vedem ce este de facut , fiindca in acest mod ,,de lucru" nu se mai poate  continua fiindca deja am intrat in marja de risc de a pierde definitiv oportunitatile ce s-au creat pentru aceasta zona , odata cu constructia celui mai modern pod peste Dunare .
,,CENTURA CALAFATULUI " care duce catre Podul Calafat-Vidin , devenita in ultimii 5 ani ,,CENTURA NEPASARII" -CEA MAI URATA CARTE DE VIZITA A CALAFATULUI  .

Acest dezastru in special si multe asemenea in general , au pus cea mai dezonoranta eticheta pe imaginea Calafatului ,aceea de ,,ORAS" CALAMITAT RUTIER ?!
Rezolvarea acestei grave probleme reprezinta primul punct prioritar de pe agenda nu doar a calafetenilor ci si a tuturor acelora care sunt nevoiti sa tranziteze pe aceasta  ,,strada a iadului "
VEZI AICI fotografii incredibile , care nu starnesc nicio urma de preocupare din partea Autoritatilor locale calafetene  :
 
PS.
Singura solutie pe care o vor gasi Autoritatile Locale in frunte cu principalul vinovat , PRIMARIA CALAFAT vor fi injurii la adresa noastra a celor care indraznim in numele cetatenilor onesti  sa nu inchidem ochii si sa nu ramanem pasivi la incompetenta celor care au avut pe mana sute de miliarde si de care si-au batut joc fara sa rezolve macar o problema prioritara a Calafatului  .

...VA URMA





31 de comentarii:

  1. voi aveti primar acolo ????????

    RăspundețiȘtergere
  2. Bani cu care trebuia sa se refaca aceasta sosea erau cei de la taxa de la vama .Banii aceia s-au deturnat iar curtea de conturi cand a venit s-a facut ca ploua .DETURNARE DE FONDURI = zeghe.

    RăspundețiȘtergere
  3. Astia au curaj sa se duca sa inaugureze podul cand stiu ca asta e la cateva sute de metrii de el?

    RăspundețiȘtergere
  4. daca pesedistii blocheaza centura in ziua inaugurarii podului,ma alatur si eu cu toata familia mea si cu 3 masini

    RăspundețiȘtergere
  5. o blocheaza psdistii cum au pus si fotografii cu consilieri care au votat marirea taxelor prin oras

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  6. Asa se poarta autoritatile cu investitorii de acolo? pai cine mai baga un cent in oras asa.

    Vroiam sa imi deschid o mica afacere langa oras. Dar la ce vad nu am cum pentru ca nu poate intra nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  7. primarul ce dracului face ? unde sant banii incasati de primarie pentru taxele locale de traversare a orasului de catre straini ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  9. CE E BA NENE AICI CAMP DE LUPTA ?????DOAMNE DACA AM VAZUT ASA CEVA IN VIATA MEA UN DRUM CU MAI MULTE GAURI CA ASTA ????? O SA TRIMIT POZELE ASTEA LA MARTOR OCULAR LA REALITATEA SA LUAM SI PREMIU DACA TOT LE DADURATI .EUNU VAD UN METRU FARA FARA GAURI PE BUNE ??????

    RăspundețiȘtergere
  10. drumul ala n-a fost niciodata intretinut si nici nu va fi. raspunsul e simplu.. cine are ochi sa vada vede ,cine nu sa.. urle la luna.

    RăspundețiȘtergere
  11. Si sunt multe altele in situatia asta. Nu cred ca e strada sa nu aiba probleme. Se alege prafu pe zi ce trece cu incompetentii astia. Nu sunt capabili sa cheltuie banii pe ce este necesar si urgent. Ce sa votat aia avem .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe vremea cind era Primar,Traistaru,bine ca nu aveam bloguri,ca tot asa a fost centura ocolitoare,acu s-a găsit tepi in cap sa facă propaganda,ca poate,poate l-o baga Taicu iar in P.s.d .

      Ștergere
    2. Asa e, tot asa era dar nu in stadiul de degradare in care se afla azi. Si cred ca daca era Traistaru primar in mandatul 2008-2012 soseaua de centura nu mai arata asa.

      Ștergere
    3. Asa e,nu aveam bloguri pe vremea lui Traistaru dar nici giratorii de miliarde bune nu aveam...

      Ștergere
  12. Daca calafetenii il alegeau primar pe dl Traistaru ,Calafatul avea foarte mult de castigat .Uitati-va doar ce mega investitii a facut pe cele doua mandate si ce avea de gand sa mai faca .Statie de epurare ultra moderna , centru civic ca in marile orase , Statia de pompare a apelor uzate moderna , piata centrala ,bulevardele ,cele doua primarii ,apa la Golenti ,canalizarea in totalitate a orasului , betonarea tuturor strazilor , achizitionarea gradinitei din centru , modernizarea scolilor ,etc .
    Isi propusese sa asfalteze Bulevardul de centura in toamna lui 2008 si daca isi propusese clar si realiza , ala era om nu palavragiu ca actuala paiata .
    Isi propusese sa reabiliteze toate parcurile printr-un concurs de proiecte adresate tinerilor absolventi din domeniul arhitecturii si multe altele ,dar deodata a cazut pacostea pe capul nostru si ete ca nu mai scapam de ea .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. no Traistaru nu mai reprezinta o solutie pentru Calafat si nu ca ar fi batran ci pur si simplu ca o luase razna (poate de la varsta) in ultimul timp motiv pentru care a si fost taxat la alegerile de acum 5 ani .. voi de ce credeti ca guta a castigat alegerile acu 5 ani ? oricum ar fi eu zic sa no mai dati aici cu "calafetenii" au votat ca nu e cazul .. toate blogurile locale de calafat urmaresc un singur lucru - un interes financiar si eventual un scaunel caldut in primarie

      Ștergere
    2. Traistaru va ingroapa pe toti trogloditilor

      Ștergere
    3. Guta ,vazut de la distanta arata de 50 de ani,iar daca te apropii de el pare sa aiba cu zece ani mai mult...La Traistaru e invers....iar punind intr-o balanta modul de gindire ,Traistaru e cu 10 clase peste forestieru' de guta...:))))))....CALAFETEAN 100%...

      Ștergere
  13. Ca sa aratati adevarata imagine a incompetentei lui Guta si a trogloditilor care-i stau alaturi,puteti posta fotografii cu urmatoarele zone ale Calafatului:
    -asazisa faleza incepand din spatele fostelor shopuri din vama si pana se termina plaja,atat pe straduta de la Baba Lupa cat siprin fata Debarcaderului;
    -parcul jalnic ;
    -intrarea in Calafat dinspre Poiana Mare;
    -izlazul unde viseaza Guta centrala termica si unde se afla a doua groapa de gunoi;
    -zona Garii unde troneaza domnul Marinas (Tiru);
    -de fapt tot orasul este praf asa cum este si conducerea lui.
    Daca puteti sa mai puneti poze cu ,,realizarile" gastii de excroci care au distrus orasul,veti fi de apreciat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa postati si o fotografie cu piata din traian(piata lui Doru postasu)...care arata mai tare ca proiectul stadionului din Craiova..:))))

      Ștergere
  14. ha ha ce tare e poza aia cu SERVICE DE ROTI exact pe centura facuta praf cred ca e pe mana patronul cu primaria , oricum e varza drumul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pa asta e si ideea cu cat drumu e mai sticat cu atat lu servisu ii merge mai bine .. traiasca gropile

      Ștergere

  15. cum pula mea a castigat mecla ala de taran futul in gura a furat in sectii e clar sa demondstaraty asa e dar oricumo mierlesste bsi tot va fi futut asta e istoria nici imperiul roman nu a durat dar curvarasia lu guta cu cotea , mageru, balaci si alti laptuci priviti spre viitor guta e istorie

    RăspundețiȘtergere
  16. paana la urma daca tot comparati guta doar a inceput al doilean mandat , sa vedem adaca il si ytermina, apoi lupta pt prostia intruvchipata

    RăspundețiȘtergere
  17. Probabil o sa-l termine dar va fi vai de noi si de oras pana atunci. Si asta datorita prostilor si inconstientilor care l-au votat.Oameni care nu sunt capabili sa deosebeasca ce e bine si ce e rau pentru ei si pentru orasul in care stau.

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu spune nimeni unde sunt cheltuite sumele de bani incasate in vama pentru tranzitarea orasului?
    Chiar nici un consilier nu este interesat de acest fapt?
    Nu respunde nimeni pentru hotiile fara de sfarsit ale mafiotilor care au pus stapanire pe Calafat?
    Pacat ca s-a ajuns in aceasta situatie fara iesire !

    RăspundețiȘtergere