restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

sâmbătă, 16 februarie 2013

Regal handbalistic aseara la Polivalenta din Banie : SCM Craiova – HC Baia Mare

Singurul ziar calafetean acreditat la Polivalenta din Banie este Adevarul de Calafat ,ceea ce presupune ca in articolele noastre viitoare veti gasi cronici despre diferitele competitii sportive desfasurate aici

Week-end-ul sportiv a inceput aseara 15.02.2013 la ora 18.00 in Polivalenta din Bănie, unde ambitioasa echipa feminină de handbal SCM Craiova, ocupanta locului 9 (9 puncte) a intalnit surpriza acestui sezon în Liga Naţională, HC Baia Mare, formaţie clasată în spatele Oltchimului, pe locul secund (18 puncte), cu doar 2 înfrângeri în meciurile de până acum. Antrenorul Craiovei, Bogdan Burcea, spunea ca echipa sa va juca doar sub presiunea publicului  fiindcă obiectivul salvării de la retrogradare este aproape îndeplinit. Echipa Craiovei a inceput cu dreptul acest joc insa pe parcursul meciului experienta mult mai titratelor jucatoare de la HC Baia Mare si-a spus cuvantul .
La sfarsitul primei reprize scorul era de 9-13 in favoarea echipei baimarene , echipa continuatoare a celebrei Minaurul Baia Mare .
Din pacate partida s-a terminat cu scorul de 17-31 in favoarea echipei de pe locul 2 din campionat, HC Baia Mare .
Nu putem trece cu vederea faptul ca echipa noastra feminina SCM Craiova vine dupa o victorie foarte importanta obtinuta impotriva Danubius Galati .
In final putem concluziona ca echipa olteana are un potential enorm de dezvoltare ,dar singurul lucru care ii lipseste acum este un sponsor puternic care sa contribuie alaturi de Primaria Craiova  la intarirea lotului cu noi achizitii  pentru posturile unde se simte vulnerabilitate .
Cu un antrenor daruit trup si suflet acestei echipe in persoana lui Bogdan Burcea si  jucatoare cu un real talent in acest sport , echipa noastra SCM Craiova are toate sansele ca in sezonul viitor sa se bata pentru unul din primele trei locuri de pe podium .
Intr-o sala superba asa cum este Polivalenta din Craiova , de la un asemenea regal sportiv nu putea lipsi publicul oltean si o parte din galeria inimoasa a Universitatii Craiova , care pe tot parcursul acestui meci a facut o atmosfera incredibila afisand numeroase bannere pentru sustinerea cauzei  Universitatii Craiova  .Din cele aproximativ 4250 de locuri , aseara au fost ocupate in proportie de 80% , peste 3500 de spectatori ,  facand dovada inca o data ca la Craiova spiritul sportiv nu va muri niciodata !
Intrarea la meci a fost ca de obicei 5 lei iar partida a fost transmisa in direct de DIGISPORT 1 si DIGICRAIOVA

PS. Adevarul de Calafat acorda nota 10+ portarului echipei SCM Craiova , Ildiko Barbu (Schumi )!
Bravo fetelor , fruntea sus ...keep walking !!!

Un comentariu:

  1. Felicitarii municipalitatii craiovene pentru implicarea in fenomenul sportiv . La Calafat s-a ales praful si pulberea de tot sportul ,aici edili se uita cum sa fure din alocarile de la asa zisa echipa de fotbal .
    ......cata diferenta de ce se pot bucura craiovenii ????

    RăspundețiȘtergere