restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

vineri, 22 martie 2013

23.03.2013-Conventia Nationala a PDL .Organizatia de la Dolj merge pe mana lui Vasile BLAGA

Vasile BLAGA-Presedintele PDL
Maine, 23.03.2013 se va desfasura la Bucuresti ,Conventia Nationala a Partidului Democrat Liberal pentru  a carui sefie s-au inscris 3 candidati cu notorietate .
Vasile Blaga , Monica Macovei si Elena Udrea sunt cei trei pretendenti la fotoliul de Presedinte al PDL , dar numai unul va fi cel ales sa conduca destinele acestui partid de centru-dreapta iesit cam sifonat din alegerile parlamentare din Decembrie 2012 .
Sincer vorbind , rezultatele nesatisfacatoare de la precedentele alegeri nu i se pot imputa nici pe departe actualului Presedinte al PDL, Vasile Blaga, ba dimpotriva lui i se poate datora mentinerea partidului la o cota destul de ridicata dupa ce uraganul USL parea ca ,,matura" tot ce ii sta in cale inaintea parlamentarelor .
Mai mult decat atat , datorita capacitati exceptionale de bun negociator , Vasile Blaga a reusit ca in conducerile multor  deconcentrate din teritoriu ,PDL sa  mai pastreze unele posturi de conducere desi cei de la USL pareau porniti in a schimba de la portar pana la Director General .
Daca PDL are o problema de imagine asta se datoreaza in mod sigur unor masuri extrem de nepopulare promovate de Guvernul Boc si gargara unor neaveniti promovati pe micul ecran si incurajati de o parte a partidului si  nicidecum din cauza lui Vasile Blaga .
Un astfel de exemplu negativ exista si la Dolj pana nu demult , cand organizatia s-a hotarat sa-l exileze pe gargaragiu , individul cu pricina devenind in scurt timp cersetor pe la usile unor partide de buzunar , in final sfarsind cu o tinichea agatata de gat si latrand din cand in cand ca tot,tot l-o mai auzi cineva .El era cel care se erija in descoperitorul apei calde si a siretului de la pantofi cand de fapt isi facuse o gasca de prosti cu diploma si al carui  ,,cap" politic plin de cucuie se vedea  de la o posta .
PDL Dolj va avea pentru maine la Conventia Nationala un numar de 121 de delegati care vor merge desigur pe mana lui Vasile Blaga , cunoscut dealtfel tuturor pentru calitatile sale de bun organizator , excelent negociator si un ins extrem de serios .

Niciun comentariu: