restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

marți, 19 martie 2013

VEZI AICI ->Lista produselor retrase de Danone din magazine

Danone
Danone România retrage preventiv de pe piaţă unele produse care ar putea să conţină urme de lapte contaminat şi blochează în depozitul său alte 75 de tone de lactate, după ce a descoperit aflatoxină în laptele livrat de unul din furnizorii săi.

Potrivit calculelor Ziarul Financiar, la o greutate medie de 200 de grame, Danone retrage de pe piaţă 300.000 de cutii de iaurt. Cantitatea retrasă reprezintă mai puţin de 1% din producţia lunară, au spus reprezentanţii Danone.

  Reprezentanţi ai lanţurilor de supermarketuri afirmă că grupul francez a solicitat de ieri retragerea de la comercializare a unor loturi de produse din gamele Activia, smântână Casa Bună şi Nutriday. Reprezentanţii Danone nu furnizează însă numele brandurilor, dar precizează că este vorba doar despre anumite loturi de produse, principalul element de identificare al acestor loturi fiind data de expirare, iar procesul de retragere nu afectează în niciun caz întregul brand. De exemplu, compania spune că retrage de pe piaţă iaurtul cu musli de 125 de grame care expiră în data de 12 aprilie 2013, dar aceleaşi produse cu altă dată de expirare sunt în continuare pe rafturi.

Lista produselor retrase, conform ZF:


Niciun comentariu: