restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

joi, 21 noiembrie 2013

BOMBA la Craiova! Renasterea sau ingroparea lui Mitititelu! Cele doua echipe se pot UNI in urmatoarele zile!

Adrian Andrici, principalul actionar al CSU Craiova, i-a trimis o scrisoare deschisa lui Adrian Mititelu in care ii propune patronului Universitatii sa renunte la club pentru a crea o singura echipa la Craiova! Oferta pentru Mititelu este de un milion de euro + 20% din actiunile viitorului club!

"HAIDETI SA FACEM DIN CELE DOUA UNIVERSITATI UNA SINGURA! Va oferim 20% din actiunile clubului CS Universitatea Craiova - un procent egal cu al nostru, investitorii actuali. Restul de procente, 60%, vor fi listate la bursa in perioada imediat urmatoare.

De asemenea, va oferim suma de 1.000.000 de euro pentru a va duce mai departe razboaiele in care v-ati angrenat si pentru a oferi clubului linistea de care are nevoie pentru a face performanta, asa cum cu totii ne dorim.

Stiti la fel de bine ca noi ca actuala dumneavoastra firma nu mai poate fi salvata de la faliment, avand, conform datelor publice de pe site-ul Ministerului de Finante, datorii in valoare de 173.818.533 RON (aproximativ 40 milioane euro), suma care nu poate fi recuperata prin niciun plan de reorganizare financiara. Iar falimentul va insemna automat o noua dezafiliere a echipei. In aceste conditii, oferta noastra ni se pare mai mult decat corecta
", scrie Andrici in mesajul adresat lui Mititelu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu