restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

vineri, 23 mai 2014

Echipa PSD Calafat nu scade ,,turatia motoarelor" spre disperarea adversarilor ! Claudiu Manda a fost la sediul PSD Calafat si in penultima zi de campanie! Vezi AICI ce mesaj a transmis:

Marea organizatie a PSD Calafat cu o componenta considerabila de tineri entuziasti, merge cu ,,motoarele turate" la maxim si in penultima zi de campanie electorala pentru scrutinul de Duminica,25 Mai.
Acest lucru l-a observat si Presedintele PSD Dolj, dep. Claudiu Manda care a tinut in mod special sa fie prezent ieri la Calafat in mijlocul acestei organizatii careia i-a multumit pentru tot efortul sustinut depus in aceste 30 de zile de campanie electorala.
Totodata Presedintele PSD Dolj, Claudiu MANDA si vicepresedintele CJ Dolj, Alina Tanasescu, au tinut sa-i asigure pe cei prezenti de tot sprijinul lor nu doar in preajma alegerilor ci in permanenta, fiindca o echipa se formeaza  usor, dar se sustine foarte greu daca nu este motivata.

Dupa intalnirea de la sediul din Calafat cu Presedintele organizatiei judetene, psd-istii calafeteni au plecat din nou in campanie electorala in mijlocul cetatenilor Calafatului unde au distribuit materiale electorale, explicandu-le oamenilor, totodata, miza acestor alegeri europarlamentare si proiectele pe care echipa social democrata, care va merge in Parlamentul European, trebuie sa le sustina in folosul oamenilor din intreaga Europa, a oamenilor de rand care reprezinta majoritatea.
S-a vorbit si despre faptul ca grupul Socialistilor Europeni spune un NU hotarat austeritatii, promovata si inca sustinuta de cei de dreapta, grupati in Partidul Popular European.
ESTE VREMEA CA EUROPA SA FIE CONDUSA DE STANGA MODERNISTA CARE MILITEAZA PENTRU CREAREA DE LOCURI DE MUNCA SI SPUNE UN ,,NU" HOTARAT AUSTERITATII PROMOVATE DE CEI DE DREAPTA GRUPATI IN PARTIDUL POPULAR.
LA ACESTE ALEGERI ROMANIA ARE SANSA SA FACA DIFERENTA TRIMITAND IN PARLAMENTUL EUROPEAN UN NUMAR CONSIDERABIL DE PARLAMENTARII DE STANGA  SI ASTFEL PRESEDINTELE COMISIEI EUROPENE SA FIE NUMIT DE SOCIALISTI !
NU UITA, REVOLUTIILE PORTOCALII PROVOCATE DE CEI DE DREAPTA IN EUROPA AU ESUAT LAMENTABIL IN TOATE TARILE,FARA NICIO EXCEPTIE, DATORITA AUSTERITATII IMPUSE CARE INDUBITABIL A PROVOCAT HAOS SI SARACIE CRUNTA !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu