restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

joi, 8 mai 2014

Emil POPA presedintele PSD Calafat si echipa sa de campanie electorala, au luat la pas localitatile Basarabi si Golenti. VEZI FOTO:


In dupa amiaza zilei de 7 Mai , Presedintele PSD Calafat,ing. Emil POPA, impreuna cu o numeroasa echipa formata din militanti ai PSD Calafat si ai organizatiilor locale din Basarabi si Golenti, au plecat in campanie electorala ,,door to door" .
De data aceasta, vizate au fost localitatile Basarabi si Golenti .
Aici, echipa PSD in frunte cu Presedintele Emil POPA, pe langa numeroase intalniri cu cetatenii, a distribuit si materiale electorale ,explicandu-le totodata interlocutorilor intalniti ,miza acestor alegeri europarlamentare si proiectele pe care echipa social democrata, care va merge in Parlamentul European, trebuie sa le sustina in folosul oamenilor din intreaga Europa , a oamenilor de rand care reprezinta majoritatea .
S-a adus in discutie si faptul ca grupul socialistilor europeni spune un NU hotarat austeritatii, promovata si inca sustinuta de cei de dreapta, grupati in Partidul Popular.
Mesajele nu atat electorale cat mai ales realiste , transmise de echipa de campanie social-democrata, au fost primite cu o mare incredere de catre cetateni,acestia din urma exprimandu-si convingerea ca seriozitatea actualului guvern condus de Victor PONTA va merge pana la capat, iar reprezentarea in Parlamentul European a celor de stanga va fi una pe
masura vointei marii majoritati a romanilor ,cunoscut fiind faptul ca romanii sunt pentru politicile sociale promovate de stanga , dezavuind total terapiile de shock promovate de cei de dreapta .

Se pare ca experienta cu taierea salariilor si pensiilor se resimte si azi , mai ales in mentalul oamenilor, cu toate ca Victor PONTA in prima sedinta de guvern de la investire, a reintregit ceea ce au taiat predecesorii sai din guvernele de dreapta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu