restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

vineri, 27 februarie 2015

Calafat te plombam din nou ! ...la fel de prost pentru tine, la fel de bine pentru altii !

La Calafat a inceput operatiunea de plombare a gropilor din carosabil, aparute dupa cea mai blanda iarna din ultimii ani .
Foarte bine zicem noi, dar ne poate da cineva din Primarie explicatia de ce unele au aparut si pe carosabil turnat in 2013 si 2014 ?
Amatorismul crunt si goana dupa bani din facturi fictive de care dau dovada responsabilii de asfaltare din Primaria Calafat  nu mai reprezinta nicio surpriza pentru nimeni si asa se face ca mai toate lucrarile , chipurile supervizate de acestia, sunt de o calitate execrabila .
Daca acesti mascarici ar lucra dupa macar 20% din normativele unei operatiuni de asfaltare , nu ati mai fi obligati sa va rupeti masinile in fiecare primavara in gropile din carosabil si Primaria nu ar mai consuma din banii obtinuti din impozite , sume importante pentru aceasta operatiune ,zicem noi premeditata si cu un anume scop.
Cea mai importanta operatiune cand se face o asfaltare , pe langa calitatea si cantitatea mixturilor din asfaltul ce urmeaza a fi turnat , o reprezinta plasa de azbest care trebuie pusa sub covorul asfaltic.
Aceasta are cel mai important rol , acela de a impiedica asfaltul sa se fisureze si apa sa intre in acele fisuri pentru ca in scurt timp sa apara craterele de care se plange toata lumea, practic aceasta plasa reprezinta un foarte bun liant.
Are acelasi rol ca plasa de Buzau sau fierul incrucisat care se pune in placa dintre etaje la o casa .
Cat de greu o fi pentru acesti insi batuti in cap si la propriu si la figurat sa inteleaga lucruri simple dar menite sa faca adevarate minuni?
Probabil, imposibil ...

PS. Apropo... majoritatea romanilor au crezut si inca mai cred in sloganul perfect ales de Presedintele Romaniei , neamtul Iohannis, care se referea la ,,Romania lucrului bine facut " , iar aceeasi romani vad ca nici cu neamt la carma nu pare sa se schimbe ceva in mentalul colectiv , de ce??? ...fiindca de la el in jos sunt numai macaronari si  melteni invatati sa faca lucrul in stil romanesc , adica sa iese ceva si pentru nasu si pentru finu si pentru boss-ul al mare care ne binecuvanteaza .
Vai de tara asta , nu mai are leac indiferent de doctor !?!







3 comentarii:

  1. Cat costa un sacut de asfalt???15Euro ca e unguresc.Pirvan a inebunit!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu a inebunit.doar joaca tenis la scoala nr.2,el cu eugen.problema e ca nu mai au bani de bautura.i-au scos banditii ai mari din schema.duceti-va sa vedeti ce miroase dupa ei la sala(a borhot).si voi aveti pretentia ca astia sa va asfalteze orasul.vai de noi

    RăspundețiȘtergere
  3. In Mogador pe trecerea de pietoni, plomba s-a transformat in groapa,nu a tinut nici o luna de zile.

    RăspundețiȘtergere