restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

vineri, 20 februarie 2015

Compania ,,rabla" de Apa Oltenia , lipsa de respect fata de calafeteni ?! A inceput show-ul H2O pentru calafeteni pe 2015 ...cam devreme, nu credeti ?!

Compania de Apa Oltenia
Dupa ce pe site-ul propriu CAO a publicat un anunt cum ca in data de 19.02.2015 se va sista apa in mun. Calafat in intervalul orar 11:00-14:00......, aceeasi companie considera de la sine putere si dintr-o nesimtire crasa ca poate face acelasi lucru si in ziua urmatoare dar fara sa anunte in prealabil.Oricum, la cati nervi a provocat aceasta ,,rabla" a Olteniei calafetenilor mai ales in perioada de vara , ce mai conteaza inca un act de nesimtire si sfidare la adresa unor cetateni care zice-se ca fac parte din UE.
In oricare alt stat al UE , altul decat Romania , astfel de scapari de comunicare daca ar exista, s-ar lasa cu penalizari si demisii, dar la noi vorba unui cunoscut realizator tv: ,, poate sa aiba Romania zece presedinti d'alde Iohannis, nemti si americani, absolut nimic nu se va schimba. Meltenismul la romani  este nota definitorie de secole , nu de alaltaieri si asa va ramane forever ... " .Cata dreptate ?!
Apropos... calafetenii abia asteapta vara fiindca pe perioada iernii au cules un bogat repertoriu de injuraturi si din alte folcloruri europene cat si asiatice , pe care sunt nerabdatori sa le adreseze acestei companii pentru ,,mult asteptatul " discomfort al lipsei totale de apa in plin sezon estival, pret de minim o saptamana.
Sa stie tot poporul, Compania de Apa Oltenia, niciodata nu este de vina, doar natura si creatorul ei ...?!
Dupa logica lor cretina din fiecare an,cand nivelul Dunarii creste se inunda pompele, iar daca este prea scazut , pompele nu ajung la apa , deci bunul D-zeu ar cam trebui sa fie mai atent cu nivelul Dunarii fiindca in 2015 , intr-un stat membru al UE, o ,,rabla" de companie nu este in stare sa asigure apa unui municipiu riveran Dunarii .
Gunoaielor !!! ...este mesajul calafetenilor pentru voi !!!

COMUNICAT

,,La solicitarea constructorului ,,Asocierea – SC CORAL SRL Tulcea si SC Energomontaj SA.,, care asigură efectuarea lucrărilor prevăzute in Master Planul judetului Dolj – proiectul ,,Reabilitarea captarii si Statiei de tratare Calafat,, S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în Municipiul Calafat, în ziua de joi 19.02.2015, între orele 11:00-14:00.
Menționăm că aceste lucrări nu pot fi executate decât în momentul în care se sistează alimentarea cu energie electrică a Stației de Tratare Apă.
Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.
Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei pota-bile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sis-temului de distribuţie.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere."
Conducerea,

8 comentarii:

  1. bai nene nu are nimeni ac de cojocul la derbedeii astia de la apa ??????????????????????????????????????
    ce mortii mamii voastre de nu faceti apa ??????????????????????????????????
    daca poate cineva sa spuna cand vine ........nu apa ci garda sa-i ia pe astia de la apa

    RăspundețiȘtergere
  2. MULTA FFM UEEEEEEEE LA CONDUCEREA COMPANIEI olo olo olo olo olo olo

    RăspundețiȘtergere
  3. adevarule da-ne si tu un numar de telefon de la unu din directori ca sa-i uram de bine asta seara si maine la prima ora

    RăspundețiȘtergere
  4. RUSINE sa va fie!!! Bani stiti sa incasati,dar investitii, ZERO😣

    RăspundețiȘtergere
  5. Ar trebui actionati masiv in instanta pentru a ne recupera banii pe facturile incasate in ultimii trei anipentru ca nu au contract de furnizare a servicilor si deci ne-au luat banii abuziv. Asa a facut unu de la pompierisi le-a luat banii inapoi pe facturi

    RăspundețiȘtergere
  6. bai nea astia vedeti ca azi este sambata si nu avem inca apa dar de afisat puteti sa ne puneti pierderile in spate ,dar apa asta de o dati afara din bazine nu o puneti tot la noi la plata? Angajati si voi oameni care cunosc ,ori acum este dunarea murdara si voi nu vreti sa dati apa murdara ,ca apa menajera o dati ca apa potabila ,primaria ca are si ea cota parte de actiuni tace ca au alte probleme de rezolvat si nu isi vad capul de probleme.CAND VA VENI SI VREMEA VOASTRA

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca ar trebui organizat un protest la usa directorului din Calafat. Eu particip.

    RăspundețiȘtergere