restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

joi, 5 martie 2015

Adevarul de Calafat lanseaza Campania - 6 ! VINE PRESA !

Adevarul de Calafat lanseaza incepand de azi, 5 Martie 2015, Campania  ,,6 ! VINE PRESA !", o campanie de sustinere si implementare a sloganului ,,Romania lucrului bine facut! " .
Aceasta campanie isi propune o responsabilizare si in acelasi timp o atentionare la maxim a autoritatilor locale din Calafat, ca vom fi cu ochii pe ei si pe modul lor de actiune la toate lucrarile ce le vor demara din aceasta primavara pe raza municipiului si nu numai.
Cetatenii pot participa activ la acest demers semnalandu-ne pe adresa de mail  adevarul .de.calafat@gmail.com  sau la rubrica de ,,comentarii"' aferenta fiecarui articol publicat de noi, orice problema pe care o constata vis-a-vis de lucrarile executate sau in curs de executie ale Primariei Calafat.
Va garantam ca vom face unul sau mai multe articole pentru fiecare problema reala semnalata de catre cetatenii municipiului Calafat .

2 comentarii:

  1. initiativa este una buna dar doua sunt ingrijorarile:1.chiar credeti ca astia vor executa vreo lucrare(nu au facuto 7 ani, se apuca acum).poate executa lucrari de iluzionism cu banii.2.chiar daca am semnala crezi ca astia simt ceva(uitati-va la girtoi,virtopeanu,cotea,doru etc.)o sa incercam odata

    RăspundețiȘtergere
  2. pe ei pe mama lor! niste hoti sunt toti. au ajuns mari oameni dupa ce au furat din primarie inconstient!

    RăspundețiȘtergere