restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

duminică, 10 mai 2015

Zilele Municipiului Calafat: Zdob si Zdub concert de 5 stele la Calafat, Ruby, aparitie de senzatie si o voce pe masura !

Zdob si Zdub-concert Calafat
Aseara, in cea de a treia zi a manifestarilor  prilejuite de Zilele Municipiului, la Calafat a avut loc unul dintre cele mai bune spectacole din ultimii ani , spectacol care i-a avut ca protagonisti pe nimeni altii decat pe celebrii si indragitii solisti ai formatiei moldovene, Zdob si Zdub si pe sexy solista Ruby.
Seara de concert a inceput in jurul orei 21.30 cand pe scena a urcat Ruby, care din fericire n-a reusit sa stinga lumina ci doar sa starneasca ropote de aplauze la fiecare melodie pe care a cantat-o spre deliciul miilor de participanti.
Dupa aproximativ o ora , timp in care a concertat sexy Ruby, pe marea scena amplasata in Centrul Civic a urcat ,,acompaniata" de un  ,,recital" de aplauze oferit de publicul prezent in numar record, formatia Zdob si Zdub .
Baietiilor de la Zdob si Zdub nu le-a fost dat sa astepte decat cateva secunde pana ca publicul sa intre in efervescenta maxima a show-lui lor si sa-i surprinda extrem de placut de cata caldura si apreciere le-au oferit lor,rokerilor moldoveni, ca drept recunostinta pentru super spectacolul oferit.
A fost o seara mai mult decat magica , drept pentru care ziarul Adevarul de Calafat le multumeste in numele calafetenilor si a oaspetilor prezenti , formatie Zdob si Zdub cat si solistei Ruby, pentru clipele extrem de frumoase oferite si pentru respectul de care au dat dovada , comportandu-se ca adevarati artisti din toate p.v.
In aceasta seara  10.05.2015, ultima de altfel, cea care inchidezZ a 24-a editie a Zilelor Municipiului Calafat vor urca pe scena , Alina Eremia si celebra Delia ,intr-un show de zile mari  !
Va asteptam cu drag !


PS. Se pare ca anii in care ziarul Adevarul de Calafat si colegii de la Ziarul de Calafat s-au implicat in nominalizarea formatiilor cap de afis care au concertat la Calafat cu ocazia Zilelor Municipiului , au fost si de data aceasta un mega succes , formatia Zdob&Zdub ca de altfel si formatia Voltaj, Loredana sau Fly Project care au concertat in ultimii ani, s-au bucurat de aprecierea publicului la modul superlativ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu