restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

marți, 17 martie 2020

APEL: Calafeteni, sunați la 112 și spuneti vecinii veniți din afară care nu stau în autoizolare sau carantină !

Adevărul de Calafat face un apel către toți
Coronavirus /izolare obligatorie /Calafat/diaspora 
cetatenii municipiului Calafat și nu numai ,să dea dovadă de maximă responsabilitate în aceste momente extrem de grave datorate expansiunii la scară mondială a virusului ucigaș Covid -19 sau Coronavirus în vorbirea uzuală și să sesizeze la 112 orice vecin sau cunoștința care a venit în ultimele două săptămâni în România din zonele cu risc maxim,  Italia,  Spania,  Germania sau Anglia și nu a intrat în autoizolare sau carantină după ce în prealabil trebuia să înștiințeze autoritățile locale !
Avem informații certe că în Calafat , astfel de persoane, în special din etnia romă ,venite în ultimele zile din zone cu risc maxim de Coronavirus umblă nestingherite pe străzi in special în zona pieței centrale , dând dovadă de o iresponsabilitate ieșită din comun.
Ar fi trebuit ca Poliția locală să fi sesizat astfel de lucruri demult dar cine să-i dea jos din Duster ?!
Ps.
Ținem să le reamintim tuturor celor care ne trimit pe adresa de mail sesizări vis-a-vis de nereguli și acte de corupție,  că redacția noastră le triază și le trimite mai departe către instituții ale statului indrituite cu aplicarea legii.
Seriozitatea noastră e dovedită în timp iar sursele noastre rămân mereu secrete în conformitate cu deontologia profesională jurnalistică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu