restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

luni, 16 martie 2020

Breaking News: HAOS si PANICA in vama Calafat !

covid-19/vama calafat/lipsa echipamente protectie
Dupa inchiderea mai multor vami de pe granitele Romaniei, traficul greu si turismele au fost redirectionate catre vamile ramase deschise, una dintre cele mai importante fiind vama Calafat.
In ultimele ore aici s-a instaurat haosul
si panica datorita faptului ca punctul de trecere a frontierei nu era pregatit logistic pentru protejarea angajatilor din p.d.v. al securitatii in munca si nici operational pentru fluxul enorm de camioane si autoturisme .
Astfel, majoritatea institutiilor care opereaza in acest punct, nu au masti de protectie suficiente  pentru angajati iar cu manusile se vine de acasa in unele cazuri !
Nu este permis asa ceva in cadrul unor institutii din frontiera care sunt legate automat la sistemul european de alerta sa fie luate prin surprindere , cand se stia de cel putin 3 luni de zile de iminenta ajungere si in Europa a virusului Covid-19 ?!
Facem inca o data apel catre SRI sa intervina , fiindca prin acest haos si panica justificata din Vama Calafat si nu numai ,se poate ca in cel mult 48h, aici sa se ,,instaureze" principalul focar de infectie al Romaniei cu Covid-19 !
Este vorba fara tagada de un regretabil atentat la adresa sigurantei Romaniei ,iar aici interventia SRI se impune de urgenta !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu