restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

joi, 1 noiembrie 2012

BREAKING NEWS : Wizz Air zboara de la Craiova ! Comunicat al Presedintelui CJ Dolj , dl ION PRIOTEASA .

Dragi prieteni, am din nou o veste extraordinară pe care s-o impartasesc cu voi !
Azi, alături de vicepreședintele CJ Dolj Cristinel Iovan si directorul Aeroportului din Craiova, Mircea Dumitru, am anunțat semnarea contractului cu compania aeriană de low-cost Wizz Air, care va opera prima cursă pe ruta Craiova – Milano Bergamo începând din primăvara anului viitor. Este o zi mare pentru Craiova și regiunea Oltenia.
Din acest moment putem să spunem - Wizz Air zboară de la Craiova, iar oltenii zboară în low-cost. Un bilet dus-întors va costa nici 40 euro.
Oficial, de azi, Wizz Air este la Craiova! Vreau să anunț cu mare satisfacție că voi cumpăra primul bilet pentru cursa de Bergamo.




PS . Adevarul de Calafat felicita Conducerea CJ Dolj si in special pe Presedintele Ion Prioteasa , pentru eforturile sustinute in reabilitarea  Aeroportului  Craiova si introducerea acestuia in Harta principalelor aeroporturi Europene cu servicii de calitate . Aducerea Wizz Air la Craiova  da o sansa in plus dezvoltarii Olteniei prin punctele de referinta Aeroportul Craiova si Uzina Ford !

7 comentarii:

  1. Un lucru mare pentru cei plecati in afara .
    Prioteasa ramane cel mai de incredere om al politicii doljene .

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu votez Cornel Popa pentru ca mai si acum gem de prune Mi-a dat omu prune multe ca stia ca pleaca in parlament

    RăspundețiȘtergere
  3. votez cu sfantul voicu1 noiembrie 2012 la 18:32

    Il votez pe Voicu ca :

    1) datorita lui azi cetatenii de la blocuri au caldura in apartamente
    2) pentru faptul caCa lafatul slava domnului nu are someri si toata lumea munceste in zecile de firme pe care Voicu le-a adus aici impreuna cu Mirce Guta prietenul adevarat al lui Kotea, Lalescu , Gigione si Usu .
    3) pentru faptul ca noua centrala termica pe coceni furnizeaza caldura calafatului tot datorita lui Voicu si a prietenului adevarat Mircea Guta .
    4) Ce-am fi fost noi calafatul daca Voicu si Mircea guta nu ar fi facut Parcul Industrial de langa sala de sport de la agricol unde de mai bine de un an acolo lucreaza peste 1532,6 muncitori tineri din zona la firmele aduse de Voicu si pretenu Mircea care fac acolo subansamble pentru Ford ,Cuie de potcovit , pulovere pe gat , sosete cu degete , foarfeci de tuns consilieri personali si multe alte activitati care toate la un loc au adus prosperitate acestei zone fara gram de somer datorita grijei nemarginite a tovarasului Mihai Voicu si a lu pretenu .
    4 ) Il votez pe Voicu mai ales ptr faptul ca niciodata la televizor nu a pomenit numele Calafat si tocmai de aceea in 3 ani de cand se lucreaza la pod au fost doar trei reportaje despre aceasta mareata investitie .
    5) Il votez ca datorita lui Basarabiul are apa potabila si canalizare functionabila din iulie 2012 si toata lumea nu il injura deloc mai mult ii ureaza de sanatate lui si lui pretenu Mircea cel cu tevile de pe stadion(daca va mai aduceti aminte )
    6) Faptul ca Centura Calafatului nu are nicio groapa si deci nu este facuta tandari , parerea mea ca tot lui Voicu si a lu pretenu Mircea Guta se datoreaza .Soferii in fiecare zi le ureaza numai de bine si prin viu grai le baga foarte multa carne in frigiderul de acasa .
    7) Pentru faptul ca el si nu Udrea a facut ANLurile la Calafat si le-a bagat curent electric odata cu darea in folosinta ptr ca toti milogii mutati acolo desi nu corespundeau conf. normelor sa se bucure de noile locuinte zidite in mare parte de manuta lu pretenu Mircea Guta .
    8) il votez pe Voicu ca datorita sprijinului lui acordat Primariei Calafat ptr atragerea de fonduri europene azi calafatul este pe primul loc in ceea ce priveste Fondurile Europene atrase in sistem REGIO lucru vazut cu ochiul liber atat in investitiile facute in Parcuri cat si in plajele Calafatului .Parcurile arata fantastic , mai ceva ca Disneyland si asta datorita cui ??? a lu Voicu si a lu pretenu Mirceaaaaaaa !


    Concluzie : Voicu a facut ce nu a putut face toti parlamentarii la un loc din ROmania , Bulgaria , Ungaria si Polonia la un loc .Parintele staroste de la manastirea Maglavit a zis ca il canonizeaza la cate a facut pentru aceasta zona in care el afost deputat de vreo 8 ani si care azi se poate lauda ca are locuri de munca mai multe de cat cererea de pe piata .Deja italieni si spanioli vin sa munceasca in zecile , da ce zic eu zecile ? sutele de firme aduse de Voicu la Calafat .

    RăspundețiȘtergere
  4. ha ha ha ha prioteasa ia luato inainte lui guta cu aeroportul ca si guta zicea ca ne face aeroprt la ciuperceni hahahaha sau la basarabi nu mai retin bine

    RăspundețiȘtergere
  5. ninele lasa-i dracu si pe ale voicu si pe cornel ca nu iti baga unul in patul .Tu nu vezi ca toti isi fac interesele si se folosesc de voi .
    Ei se bat pentru bani si voi intre voi . Va faceti dusmani degeaba traind intr-un oras in care te intalnesti in fiecare zi om cu om .
    Te apuci tu sa il promovezi pe cornel parca ar fi frate cu tato si dupa se face ca nu te mai cunoaste .Uite eu nu ies la vot si ca mine foarte multi ca nu avem pe cine sa votam , pe cine spune tu ?
    Voicu -minte de ingheata apele nu l-am vazut odata pe aci
    Popa - il doare in fix in cot daca iese sau nu , oricum nu baga bani
    Iancu - slabe sanse dar poate recupera daca stie sa faca daru
    Faci ce vrei cu ziarul dar sfatul meu este sa nu te bagi pentru nici unul .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BRAVO BA!!! GASII SI EU UNU CARE PROPUNE UN LUCRU FIRESC .....NEUTRALITATEA SI BAGATU PLI IN TOTI CANDIDATII SI IN POLITICA LOR DE C...AT !!!

      Ștergere