restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

duminică, 3 martie 2013

BREAKING NEWS :"U" Craiova revine în fotbalul românesc! Prima reacţie a lui Adrian Mititelu şi cum urmează să se împartă acţiunile noului club

,,U" Craiova- Campioana Unei Mari Iubiri se reantoarce !
Campioana unei mari iubiri ,Universitatea Craiova se va înscrie la startul sezonului 2013-2014 ca urmare a dreptului de a participa în competiţii sportive câştigat în instanţe.

VEZI AICI un VIDEOCLIP EMOTIONANT ->

Meciurile de pe teren vor fi susţine pe arena "Ion Oblemenco", iar din 2014 se vor demara lucrările la noul stadion promis de autorităţile locale.
  Adrian Mititelu a dezvăluit şi cum se vor împărţi acţiunile pentru noua echipă a Craiovei, el urmând să deţină controlul clubului până la finalizarea procesului cu FRF.

“Astăzi (N.R. ieri) am bătut palma şi am luat o decizie oficială. Noi ne pregătim organizatoric pentru Liga 1. Dar luăm în calcul şi o reîntoarcere în Liga a doua. Am primit multe mesaje care m-au făcut să iau această decizie.

Lumea trebuie să ştie că din acest an vom reveni în campionat. În ce ligă rămâne de văzut. Dacă vom juca în liga a doua nu e nicio problemă. Se va vedea că locul Craiovei este în Liga 1. Noi nu am beneficiat de şanse egale când am retrogradat.

Nu voi mai avea aceleaşi procente. Voi păstra probabil 40 la sută. Până când se termină războiul cu FRF voi păstra controlul clubului. O asociaţie a suporterilor va avea 25-30 la sută, care are obligaţia să primească orice fan care vrea să fie alături de echipă. În timp, această asociaţie vreau să ajungă la 51 la sută. Vom oferi şi Primăriei 10 procente”,
a spus Mititelu pentru Sport Total FM.

Patronul Ştiinţei a dezvăluit şi unde va juca echipa în viitorul sezon.

“Va fi un complex nou, pe locul lui “Ion Oblemenco”. În toamnă vor începe lucrările la stadionul de atletism cu 8000 de locuri, iar de vara următoare începe construcţia stadionului de 40.000 de locuri“, a mai precizat Mititelu.


Cine s-ar putea ocupa de Craiova

Potrivit surselor ProSport, antrenorul Universităţii Craiova ar urma să fie ales dintre Aurel Ţicleanu şi Ilie Balaci. Aurel Ţicleanu a mai pregătit-o pe Ştiinţa în trei rânduri: 1994, 2010 şi 2011. Balaci s-a aflat şi el de trei ori la conducerea echipei: 1998, 2001 şi în perioada 2007-2009 din funcţia de manager general. Funcţia de preşedinte executiv va fi deţinută de Marcel Popescu.

sursa: proSPORT

2 comentarii:

  1. Doamne ajuta Universitatii Craiova sa fie ce a fost odata si mai mult decat atat ! Champions League !
    Bravo Stiinta si Olguta !
    Traim s-o vedem si pe asta .Un primar de cuvant , un primar adevarat in Oltenia ...Lia Olguta Vasilescu !!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mugurele baganeam pula in mata si in nevastata aia doritoare de handicapat ajunsesi si pe aci ?

    RăspundețiȘtergere