restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

joi, 26 septembrie 2013

Tinerii social-democraţi calafeteni şi-au ales conducerea organizatiei, in Conferinta Municipala .

Conferinta TSD Calafat-26.09.2013
TSD Calafat şi-a ales, joi 26.09.2013, noua conducere, la conferinţa de alegeri participând atat Presedintele PSD Calafat , dl.ing. Emil POPA , cat si invitati din cadrul conducerii organizaţiei judeţene in persoana lui Florentin TUDOR-Presedintele TSD Dolj cat si a lui Stelica Baragan-vicepresedinte al TSD Dolj.
In prezenta a peste 50 de tineri,au fost alese organele statutare de conducere ale TSD Calafat, tanarul Cosmin Catrina fiind reconfirmat in functia de Presedinte al tinerilor social-democrati calafeteni cu unanimitate de voturi.
In cuvantul de incheiere ,presedintele TSD Calafat a subliniat faptul ca la fel ca si pana acum ,organizatia municipala de la Calafat se va implica activ in viata politica si sociala a comunitatii, initiind si sprijinind in acelasi timp nenumarate proiecte menite sa aduca tinerei generatii o noua si reala dimensiune a sperantei intr-un viitor mai bun si sigur.
La final, tinerii social-democraţi şi-au desemnat delegaţii care vor participa la Conferinţa Judeteana de alegeri a TSD Dolj, care va avea loc la Segarcea in prima saptamana din luna octombrie.



Un comentariu:

  1. am totala incredere in tineretul social -democrat...cunosc bine pe multi dintre ei.....

    RăspundețiȘtergere