restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

marți, 22 octombrie 2013

PROFI Calafat a deschis serviciul de fast-food

Profi Calafat-fast-food
Supermarketul PROFI din mun. Calafat si-a extins de ieri 21.10.2013 ,aria de servicii deschizand in cadrul sau o zona de unde se pot procura produse culinare diversificate , proaspat gatite .
Astfel, retailerul PROFI vine in intampinarea clientilor cu acest serviciu mult asteptat, in contextul in care pe raza Calafatului nu exista pana la acest moment niciun magazin sau restaurant care sa ofere serviciul de fast-food in adevaratul sens al cuvantului.
Vanzarile din prima zi de deschidere au fost peste asteptari , ceea ce denota inca o data ca ideile preconcepute ale unor asa zisi comercianti din Calafat, de genul ,,nu fac asa ceva, ca nu are lumea bani sa cumpere" sunt contrazise fara echivoc de realitate.
Estimarile de vanzari ale serviciului fast-food ,pe categorii de clienti merg in mare parte spre angajatii institutiilor care isi desfasoara activitatea in centru Calafatului dar si catre ceilalti doritori care isi pot procura in maxim  3 minute un meniu extrem de savuros la preturi fara concurenta.

Un comentariu:

  1. Foarte bine felicitari profi dar ar mai trebui un supermarket in zona spitalului pentru ca este potential in zona si sunt o multime de terenuri care stau degeaba cu buruieni pe ele pe acolo(centura,langa sala de sport de la liceul agricol,etc)

    RăspundețiȘtergere