restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

luni, 3 februarie 2014

Comunicat de presa PSD CALAFAT: Un preot care face partizanat politic, este ridicol!

Ce nu poate sa inteleaga preotul Rudareanu!
Recent pe propriul blog, din data de 02.02.2014, a aparut un articol in care s-a facut aprecierea privind ,,ridicolul”, adresata consilierilor PSD din Calafat.
Facem urmatoarele precizari:
1. Materialele de sedinta ordinara ale Consiliului Local Calafat trebuie aduse la cunostinta consilierilor cu cinci zile inainte de sedinta, pentru a putea fi studiate, pentru a se face o anumita documentare, pentru discutii in sedintele de comisie.
2. Administratia locala si-a facut un obicei din a introduce intempestiv, inainte de sedinta ordinara, proiecte de hotarari cu impact mare, sau din interese ale unor persoane, fie ele si consilieri, asupra municipiului Calafat, fara sa respecte legea administratiei publice si a transparentei decizionale. Nu exista astfel posibilitatea informarii si consultarii celor direct implicati si in cele din urma a celor care isi voteaza reprezentantii.
3. Cu toate ca executivul a fost avertizat sa nu mai procedeze in acest mod, acesta a continuat sfidand Consiliul Local.
4. La proiectul de hotarare in cauza, acesta nu a fost discutat nici in sedintele de comisie, cu toate ca era cunoscut de executiv si consilierii majoritatii, reprezenta o prioritate de legiferare.
5. Facem precizarea ca grupul de consilieri ai PSD nu s-a opus si nici nu se va opune la proiecte cu impact pozitiv asupra dezvoltarii municipiului Calafat, fapt confirmat prin votul pozitiv acordat proiectului respectiv din sedinta extraordinara din 02.02.2014.
6. Proiectul de buget local a fost votat de consilierii PSD.
7. La sectiunea ,,Dezvoltare” din proiectul de buget, consilierii PSD au avut o alta viziune la anumite puncte, considerand ca alta este prioritatea de dezvoltare a municipiului.

Din articolul preotului Rudareanu reiese si se induce ura impotriva consilierilor PSD si implicit a votantilor acestora; este construita si materializata ideea paranoica,,cine nu este cu noi, este dusmanul nostru”si trebuie denigrat, nu se accepta pluralismul de idei constructive si se prefera,,tocmeala” in interes propriu.
Mentionam ca preotul Rudareanu nu este la prima iesire de acest fel, si se pare ca si-a insusit foarte bine sintagma ,,mana care te hraneste nu trebuie s-o musti”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu